Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam dziś u dziewczyn :) mam zdjęcia! Cieszyły się , szalały, rozdawały buziaki i chciały sie przytulać...tak bardzo chce zeby wkońcu znalazły dom!

Posted

[quote name='Angel']byłam dziś u dziewczyn :) mam zdjęcia! Cieszyły się , szalały, rozdawały buziaki i chciały sie przytulać...tak bardzo chce zeby wkońcu znalazły dom![/QUOTE]
Czekam na nowe fotki!!! Angel, ja wierze, ze one Cie kochaja z calego serca. Nalezy im sie jednak, zeby mogly sie cieszyc na codzien widokiem swojego ukochanego czlowieka!!!
Niech je wkoncu ktos pokocha...

Posted

[quote name='Angel']zdrapka chustki doszły ?

Wreszcie doszły, jutro wysyłam, dzisiaj nie mam siły, bo wróciłam w środku nocy z wyjazdu, a cały dzień byłam w pracy, nie mam siły jechać na drugi koniec miasta na pocztę ...

Posted

[quote name='Zdrapka']Angel, 2 chusteczki dla dzieweczek poleciały priorytetem.
Gdzie ten ich domek ???

dziękujee :) wczoraj nie dodałam wszystkich zdjeć więc daje teraz:

Posted

[quote name='Zdrapka']Myszka miki nadgania ogłoszenia, już zaczęła moją kolejkę (jestem 33 w kolejce), więc lada dzień dziewuszki będą mieć ogłoszenia :)[/QUOTE]
Juhuuuu!!!:multi::multi:

Posted

Dziewczyny nadal bez domku :(
Dziś były na spacerku z Angel (również byłam z nimi na tym spacerku), były bardzo szczęśliwe kąpały się troszkę w rzece a potem w piasku się turlały i biegały w lesie!
Były takie szczęśliwe!
Na spacerku co chwilę patrzyły czy Angel idzie a jak jej nie widziały to stawały się niespokojne i wszędzie jej szukały!
Oby znalazł się DS dla tych cudownych dziewczynek!

Posted

mojee kochane! :) Bawiłam sie z nimi w chowanego dziś heheh.. ja sie chowałam a one szukały.. jednak udało mi sie tylko ze dwa razy bo potem mnie nie odstępowały na krok..bały sie ze im uciekne.. chciałabym aby trafiły do dobrego DS! i oby to stało się jeszcze w te wakacje.. a oto zdjęcia: