wasabi81 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Angel, zmien swoj podpis, bo Ci Mod zlikwiduje (jest za wysoki!!) Quote
wasabi81 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Angel']teraz jes ok z podpisem ?[/QUOTE] Tak teraz jest ok!!! Ale widze u Ciebie tylko ten nowy banerek od Meggi i Peggi (nie wiem czy tak mialo byc) Quote
Angel Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 dopiero dodaje :) narazie mają byc dwa peggi i meggi i śniezynki :) Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 byłam dziś u dziewczyn :) mam zdjęcia! Cieszyły się , szalały, rozdawały buziaki i chciały sie przytulać...tak bardzo chce zeby wkońcu znalazły dom! Quote
wasabi81 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Angel']byłam dziś u dziewczyn :) mam zdjęcia! Cieszyły się , szalały, rozdawały buziaki i chciały sie przytulać...tak bardzo chce zeby wkońcu znalazły dom![/QUOTE] Czekam na nowe fotki!!! Angel, ja wierze, ze one Cie kochaja z calego serca. Nalezy im sie jednak, zeby mogly sie cieszyc na codzien widokiem swojego ukochanego czlowieka!!! Niech je wkoncu ktos pokocha... Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 kochane dziewczyny :) zaczepki Meggi:evil_lol: wylegiwanie pieszczoszki moje:loveu: Quote
wasabi81 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 http://i45.tinypic.com/1gllx1.jpg Jejku, jakie one wpatrzone w Ciebie... cudownie!!:loveu::loveu: Quote
Zdrapka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Angel']zdrapka chustki doszły ? Wreszcie doszły, jutro wysyłam, dzisiaj nie mam siły, bo wróciłam w środku nocy z wyjazdu, a cały dzień byłam w pracy, nie mam siły jechać na drugi koniec miasta na pocztę ... Quote
OlaLola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zdjęcia dziewczyn przepiękne :) Bardzo bym chciała, żeby znalazły dom.!! Taka miłość w końcu nie często się zdarza!!! Quote
Zdrapka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Angel, 2 chusteczki dla dzieweczek poleciały priorytetem. Gdzie ten ich domek ??? Quote
Tola^^ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Niestety domku dla nich nie widać ani nie słychać :( Quote
Angel Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Zdrapka']Angel, 2 chusteczki dla dzieweczek poleciały priorytetem. Gdzie ten ich domek ??? dziękujee :) wczoraj nie dodałam wszystkich zdjeć więc daje teraz: Quote
Zdrapka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Myszka miki nadgania ogłoszenia, już zaczęła moją kolejkę (jestem 33 w kolejce), więc lada dzień dziewuszki będą mieć ogłoszenia :) Quote
wasabi81 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Zdrapka']Myszka miki nadgania ogłoszenia, już zaczęła moją kolejkę (jestem 33 w kolejce), więc lada dzień dziewuszki będą mieć ogłoszenia :)[/QUOTE] Juhuuuu!!!:multi::multi: Quote
Tola^^ Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dziewczyny nadal bez domku :( Dziś były na spacerku z Angel (również byłam z nimi na tym spacerku), były bardzo szczęśliwe kąpały się troszkę w rzece a potem w piasku się turlały i biegały w lesie! Były takie szczęśliwe! Na spacerku co chwilę patrzyły czy Angel idzie a jak jej nie widziały to stawały się niespokojne i wszędzie jej szukały! Oby znalazł się DS dla tych cudownych dziewczynek! Quote
bela51 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wzruszajaca taka psia przyjaźn. Dobrze, ze mozecie zabierac je na spacery. Nie wszystkie schrony na to pozwalają. Quote
Angel Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 mojee kochane! :) Bawiłam sie z nimi w chowanego dziś heheh.. ja sie chowałam a one szukały.. jednak udało mi sie tylko ze dwa razy bo potem mnie nie odstępowały na krok..bały sie ze im uciekne.. chciałabym aby trafiły do dobrego DS! i oby to stało się jeszcze w te wakacje.. a oto zdjęcia: Quote
Recommended Posts