wasabi81 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja mysle ze A4 wystarczy... wieksze beda pewnie za drogie. Mam nadzieje, ze bedzie odzew z plakatow- tak bardzo bym chciala, zeby te sliczne sunie znalazly dom!! :-) Quote
Kapsel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='_Goldenek2']Coraz mniej ludzi docenia przyjaźń, niestety.....[/QUOTE] Goldenku, święta prawda :roll: Quote
Angel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jutro ide do drukarni :) hoooooooooop wieczorkiem ! Quote
E-S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzymam mocno kciuki za całą akcję plakatową - oby przyniosła sunieczkom szczęście w postaci najlepszego domu pod słońcem :) Fantastyczną robotę robicie dziewczyny :) Quote
Tola^^ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witam Sunieczki :loveu: Dzisiaj słońce świeci więc pewnie się w schronie poopalacie :):) Lecz nadal jesteście bez domku :( Quote
wasabi81 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Angel']jutro ide do drukarni :) hoooooooooop wieczorkiem ![/QUOTE] Hej Angel, bylas dzisiaj w drukarni? Mam nadzieje, ze plakaty nie byly za drogie (nie orientuje sie) Quote
Angel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 byłam niestety są strasznie drogie ok 4 zł za jedną kartke A4 i wydrukowałam razem z Mersi1 narazie komputerowa wersje..ale zrobiłam bazarek i kase przeznacze na te ogłoszenia :) oto link: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988"]http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988[/URL] no i tych z własnej drukarki tzn drukarki Mersi1 mamy ok 10 sztuk i już kilka porozwieszanych za szybami sklepów i w kioskach :) a jak uzbiera sie coś kasy to zrobie te pożądne z drukarni :) Quote
E-S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Strasznie drogie te plakaty ... :( Dobrze, że kilka się udało zrobić :) Może sunieczki trafią w końcu na "swojego". Quote
wasabi81 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Angel']byłam niestety są strasznie drogie ok 4 zł za jedną kartke A4 i wydrukowałam razem z Mersi1 narazie komputerowa wersje..ale zrobiłam bazarek i kase przeznacze na te ogłoszenia :) oto link: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988[/URL] no i tych z własnej drukarki tzn drukarki Mersi1 mamy ok 10 sztuk i już kilka porozwieszanych za szybami sklepów i w kioskach :) a jak uzbiera sie coś kasy to zrobie te pożądne z drukarni :)[/QUOTE] Sluchajcie, moze odczekamy pare dni i zobaczymy jakie beda efekty porozwieszanej komputerowej wersji... no i zobaczymy ile sie uzbiera na bazarku ( na 10 Plakatow z drukarni 40 zl)... Jezeli zabraknie kasy, to ja bym dolozyla, lub bym zaplacila za te ogloszenie w dzienniku zachodnim (30 zl- jest to ogloszenie ze zdjeciem?) Bedzie mi potrzebny numer konta i dodatkowo SWIFT banku (na przelew zagraniczny) Niech slicznosci znajda w koncu ten kochajacy dom:-) A Paco (z bazarku) jest cudowny!! Ma on wlasny watek?? Quote
Tola^^ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='wasabi81']A Paco (z bazarku) jest cudowny!! Ma on wlasny watek??[/QUOTE] Pako nie posiada swojego wątku... Quote
Angel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='wasabi81']Sluchajcie, moze odczekamy pare dni i zobaczymy jakie beda efekty porozwieszanej komputerowej wersji... no i zobaczymy ile sie uzbiera na bazarku ( na 10 Plakatow z drukarni 40 zl)... Jezeli zabraknie kasy, to ja bym dolozyla, lub bym zaplacila za te ogloszenie w dzienniku zachodnim (30 zl- jest to ogloszenie ze zdjeciem?) Bedzie mi potrzebny numer konta i dodatkowo SWIFT banku (na przelew zagraniczny) Niech slicznosci znajda w koncu ten kochajacy dom:-) A Paco (z bazarku) jest cudowny!! Ma on wlasny watek??[/QUOTE] super :) ale to nie trzeba mi płacić...tylko bezpośrednio tam. ja mam numer tel do tego dziennika więc moge wszystko na PW wysłać? Quote
wasabi81 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Angel']super :) ale to nie trzeba mi płacić...tylko bezpośrednio tam. ja mam numer tel do tego dziennika więc moge wszystko na PW wysłać?[/QUOTE] Hmmmm, prawde mowiac, ja bym wolala zeby ktos inny tym sie zaja. Ja niestety nie mam zadnego doswiadczenia z ogloszeniami, i do tego musiala bym zalatwiac to z zagranicy (mieszkam w Niemczech). Mam nadzieje, ze to zrozumiecie... Najlepiej by bylo zrobic przelew na konto tej osoby, ktora bedzie robic ogloszenie (gdzies czytalam na watku, ze trzeba czekac 1-2 tygodni, az bedzie miejsce w dzienniku zachodnim) Boje sie, ze jak ja zaplace bezposrednio a ktos inny bedzie nadawal ogloszenia, to pieniadze przepadna:shake: Quote
E-S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Diora']Podrzucę dziewczyny z rana ;)[/QUOTE] Zazwyczaj nie hopam, bo się wstydam, ale dla dziewczynek to zrobię. Na pierwszą marsz ! Quote
Jola i Czterołapy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dziewczynki, przepraszam za OT! NAKARM PSA: [url]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/url] :) Quote
E-S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Czego się tu wstydzić? HOP :)[/QUOTE] Oj bo ... no ... Jest odzew z ogłoszeń ? chociaż ludzie w te upały afrykańskie pewnie ledwo na oczy patrzą, może jednak wypatrzą ? U nas na wschodzie zainteresowanie adopcjami teraz - 0 :( Quote
Angel Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='E-S']Oj bo ... no ... Jest odzew z ogłoszeń ? chociaż ludzie w te upały afrykańskie pewnie ledwo na oczy patrzą, może jednak wypatrzą ? U nas na wschodzie zainteresowanie adopcjami teraz - 0 :([/QUOTE] zero odezwu :( Quote
Recommended Posts