Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam mocno kciuki za całą akcję plakatową - oby przyniosła sunieczkom szczęście w postaci najlepszego domu pod słońcem :)

Fantastyczną robotę robicie dziewczyny :)

Posted

[quote name='Angel']jutro ide do drukarni :)
hoooooooooop wieczorkiem ![/QUOTE]
Hej Angel, bylas dzisiaj w drukarni?
Mam nadzieje, ze plakaty nie byly za drogie (nie orientuje sie)

Posted

byłam niestety są strasznie drogie ok 4 zł za jedną kartke A4 i wydrukowałam razem z Mersi1 narazie komputerowa wersje..ale zrobiłam bazarek i kase przeznacze na te ogłoszenia :) oto link:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988"]http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988[/URL]

no i tych z własnej drukarki tzn drukarki Mersi1 mamy ok 10 sztuk i już kilka porozwieszanych za szybami sklepów i w kioskach :) a jak uzbiera sie coś kasy to zrobie te pożądne z drukarni :)

Posted

Strasznie drogie te plakaty ... :(
Dobrze, że kilka się udało zrobić :) Może sunieczki trafią w końcu na "swojego".

Posted

[quote name='Angel']byłam niestety są strasznie drogie ok 4 zł za jedną kartke A4 i wydrukowałam razem z Mersi1 narazie komputerowa wersje..ale zrobiłam bazarek i kase przeznacze na te ogłoszenia :) oto link:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187168-BAZAREK-pluszaki-i-inne-różności.-Dla-potrzebujących!-do-20.06-!?p=14839988#post14839988[/URL]

no i tych z własnej drukarki tzn drukarki Mersi1 mamy ok 10 sztuk i już kilka porozwieszanych za szybami sklepów i w kioskach :) a jak uzbiera sie coś kasy to zrobie te pożądne z drukarni :)[/QUOTE]
Sluchajcie, moze odczekamy pare dni i zobaczymy jakie beda efekty porozwieszanej komputerowej wersji...
no i zobaczymy ile sie uzbiera na bazarku ( na 10 Plakatow z drukarni 40 zl)... Jezeli zabraknie kasy, to ja bym dolozyla, lub bym zaplacila za te ogloszenie w dzienniku zachodnim (30 zl- jest to ogloszenie ze zdjeciem?)
Bedzie mi potrzebny numer konta i dodatkowo SWIFT banku (na przelew zagraniczny)

Niech slicznosci znajda w koncu ten kochajacy dom:-)

A Paco (z bazarku) jest cudowny!! Ma on wlasny watek??

Posted

[quote name='wasabi81']Sluchajcie, moze odczekamy pare dni i zobaczymy jakie beda efekty porozwieszanej komputerowej wersji...
no i zobaczymy ile sie uzbiera na bazarku ( na 10 Plakatow z drukarni 40 zl)... Jezeli zabraknie kasy, to ja bym dolozyla, lub bym zaplacila za te ogloszenie w dzienniku zachodnim (30 zl- jest to ogloszenie ze zdjeciem?)
Bedzie mi potrzebny numer konta i dodatkowo SWIFT banku (na przelew zagraniczny)

Niech slicznosci znajda w koncu ten kochajacy dom:-)

A Paco (z bazarku) jest cudowny!! Ma on wlasny watek??[/QUOTE]

super :) ale to nie trzeba mi płacić...tylko bezpośrednio tam.
ja mam numer tel do tego dziennika więc moge wszystko na PW wysłać?

Posted

[quote name='Angel']super :) ale to nie trzeba mi płacić...tylko bezpośrednio tam.
ja mam numer tel do tego dziennika więc moge wszystko na PW wysłać?[/QUOTE]
Hmmmm, prawde mowiac, ja bym wolala zeby ktos inny tym sie zaja. Ja niestety nie mam zadnego doswiadczenia z ogloszeniami, i do tego musiala bym zalatwiac to z zagranicy (mieszkam w Niemczech). Mam nadzieje, ze to zrozumiecie...
Najlepiej by bylo zrobic przelew na konto tej osoby, ktora bedzie robic ogloszenie (gdzies czytalam na watku, ze trzeba czekac 1-2 tygodni, az bedzie miejsce w dzienniku zachodnim) Boje sie, ze jak ja zaplace bezposrednio a ktos inny bedzie nadawal ogloszenia, to pieniadze przepadna:shake:

Posted

[quote name='Diora']Podrzucę dziewczyny z rana ;)[/QUOTE]

Zazwyczaj nie hopam, bo się wstydam, ale dla dziewczynek to zrobię.
Na pierwszą marsz !

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Czego się tu wstydzić? HOP :)[/QUOTE]

Oj bo ... no ...
Jest odzew z ogłoszeń ?
chociaż ludzie w te upały afrykańskie pewnie ledwo na oczy patrzą, może jednak wypatrzą ?
U nas na wschodzie zainteresowanie adopcjami teraz - 0 :(

Posted

[quote name='E-S']Oj bo ... no ...
Jest odzew z ogłoszeń ?
chociaż ludzie w te upały afrykańskie pewnie ledwo na oczy patrzą, może jednak wypatrzą ?
U nas na wschodzie zainteresowanie adopcjami teraz - 0 :([/QUOTE]

zero odezwu :(