Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam, ale nie wszędzie chce mnie wpuścić, ale ja sie zaproszę...basety są przepiękne. Tyle psa do tulenia. Czy [B]Franiol[/B] to Twój [I]zbój -[/I] tak tam jest napisane.
A podlinkowac umiem, ale nie ma daru tłumaczenia tego na odległość..

Posted

No to ciesze się , ze juz z pieniązkami wszystko ok . A ja jak bym miała tą kaskę , o której piszemy to ja się nie liczę , ale kochane bidy by skorzystały. A tak przy okazji w poniedziałek wyślę swoja stalą na dwupak.Za dużo trochę ostatnio na głowie, ale lepiej pózno niż wcale.

Posted

Danuś mój przychówek to tylko wszystkim takiego życze. Cud miód i orzeszki. Myśle , ze 2 czy 3 to niewielka różnica i teraz czekam na tą 3 . A że syn ma zamiar isc w świat to trzeba dom zapełnic.:diabloti::diabloti:

Posted

Dziewczyny, jednak nie jestem milionerem :((((( Szukałam i szukałam tych zasobów i NIC :/ Ale nie mogę przecież zostawić tych naszych Gwiazd bez pomocy...
Od lipca - bo teraz już nie dam rady - będę na każdą przelewać po 10 PLN miesięcznie. Razem 20 PLN stałych - nie mogę więcej :( Za dużo tych biedactw, za dużo...

Posted

[B][SIZE=2][COLOR=red]:loveu:Proszę brać przykład z moni12 !!! :loveu:Kto chętny na Meggi??? Mamy też do o[I]pylenia[/I] Peggi, albo dwupaczek razem wzięty..podwójne szczęście i niewatpliwe zapełnienie domu. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red]Kup teraz - 1zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]Moni, a syn idzie w swiat, bo chce, czy metraż się zmniejszył..??:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Funky']Od lipca - bo teraz już nie dam rady - będę na każdą przelewać po 10 PLN miesięcznie. Razem 20 PLN stałych - nie mogę więcej :( Za dużo tych biedactw, za dużo...[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=red]-[/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=red]Dziękujemy -[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A co Wy baby spać nie możecie?!? Lepiej mi danka nr konta wyślij na priv, bo może jeszcze wcześniej coś wyślę...
Czytam i czytam to DOGO, szlag mnie chyba trafi ile tego jest... Obserwuję chyba ze 30 wątków i serce mi pęka, zaraz się upiję z rozpaczy i moje dziewczyny mnie wyprowadzą na trawnik a nie ja je :D
Dobranoc kochane Cioteczki <3

Posted

ano nie ma lepszego sposobu na podbicie sobie ciśnienia na noc jak dogomania, smutne, przerażające i budzące bezsilność w więlu sytuacjach
upij sie a co będziesz żałować:) psiury cie doprowadzą jakby co, mojego dziadka-wujka tak przez 30 lat własna kobyła odwoziła z szynku do chałupy:) bezbłędnie
dobranoc Funky!

Posted

Zaraz Ci posyłam konto, bo jak n[I]aduzyjesz[/I], to zapomniisz wysłac dwupakowi zapomogę. Nie czytaj juz tych wątków, bo to grozi zejsciem w młodym wieku...mnie to juz nie grozi, więc jeszcze trochę pobędę tutaj.

Posted

Już nie odpisuję! Upiłam się! Ale nie jest tak źle, bo np. Pixelek znalazł cuuudddooowny domek! Tylko teraz jego DT ryczy :((((
Oj, jak dobrze, że są jeszcze takie świry jak Wy na tym świecie :*

Posted

[quote name='Funky']Już nie odpisuję! Upiłam się! Ale nie jest tak źle, bo np. Pixelek znalazł cuuudddooowny domek! Tylko teraz jego DT ryczy :((((
Oj, jak dobrze, że są jeszcze takie świry jak Wy na tym świecie :*[/QUOTE]
My [B]tez [/B]cieszymy sie, że [B]TY[/B] jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Funky, posłałam Ci prezent na pw na dobranoc.

Posted

[quote name='Silmeor']Poproszę na pw o dane do wpłaty. Postaram się chociaż trochę pomóc.[/QUOTE]

[quote name='Funky']Dziewczyny, jednak nie jestem milionerem :((((( Szukałam i szukałam tych zasobów i NIC :/ Ale nie mogę przecież zostawić tych naszych Gwiazd bez pomocy...
Od lipca - bo teraz już nie dam rady - będę na każdą przelewać po 10 PLN miesięcznie. Razem 20 PLN stałych - nie mogę więcej :( Za dużo tych biedactw, za dużo...[/QUOTE]

dziękujemy :loveu:

Posted

Doszło 600 zł za pobyt dziewczyn w czerwcu. Dziękuję

A co do problemów wczoraj pojechał do DS mój cudowny podopieczny Birman, sznaucer olbrzym, ma chyba z milion lat, mało co widzi, mało co słyszy, jednak znaleźli się ludzie którzy go pokochali. Czyli zdarzają się happy endy.

Posted

[quote name='danka4u1'][B][SIZE=2][COLOR=red]:loveu:Proszę brać przykład z moni12 !!! :loveu:Kto chętny na Meggi??? Mamy też do o[I]pylenia[/I] Peggi, albo dwupaczek razem wzięty..podwójne szczęście i niewatpliwe zapełnienie domu. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red]Kup teraz - 1zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]Moni, a syn idzie w swiat, bo chce, czy metraż się zmniejszył..??:evil_lol:[/B][/QUOTE]

Danuś a to dobre pytanie :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja Dwupaczku byłam cały dzień myslami z Tobą i z Wami fanki Dwupaczkowe, ale wejść tutaj dopiero teraz mogłam. Prawie w porę, by sprawdzić, czy nie demolujecie psiego pokoju u Uli i czy śpicie przykładnie, jak na dwupak przystało- piętrowo:evil_lol:
Biegnę jeszcze odwiedzić inne pieski, mniej szczęśliwe, bo w schronisku...

Posted

[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3719/dsc0056vc.jpg[/IMG]

[B][COLOR=blue] Dzisiaj moja ulubienica żegna Was i życzy kolorowych snów. Śliczna ta Peggunia - chciałoby się mieć taką u siebie.....[/COLOR][/B]