Szarotka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Pegi sliczna jest :):) ciotka zajrzyj do Pixelka, bo tam wiatr po katach wieje............ Quote
danka4u1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Szarotka']Pegi sliczna jest :):) ciotka zajrzyj do Pixelka, bo tam wiatr po katach wieje............[/QUOTE] Byłam tam wielokrotnie dziś, ale cóż...na zaproszenia nikt nie odpowiada - nie tylko na tym wątku...- wczoraj dobiła mnie historia o kumplu psim, który przez swoją smierć dał szansę na zycie Pixelkowi..piękne to i straszne. Pięknie napisałaś Szarotko. Gdyby dwupak nie był bezpieczny.....ALE JEST !!! Quote
Szarotka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja sie jutro wezme za molestowanie dogo dla Pixelka. I nie popuszcze ......... Quote
ULKA12 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wczoraj znowu cały dzień na dworze dziewczyny były wykończone wieczorem, dzisiaj jednak zero wyczynowych spacerków bo upał straszny a panny swoje lata mają. Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='chi23']Wróciłam! ;)[/QUOTE] Witaj ku naszej radości i pożytkowi psiaków :multi: :multi: [quote name='ULKA12']Wczoraj znowu cały dzień na dworze dziewczyny były wykończone wieczorem, dzisiaj jednak zero wyczynowych spacerków bo upał straszny a panny swoje lata mają.[/QUOTE] Ale jak na swoje lata wszystko w porządku..???? Tak naprawdę to nie miały chyba robionych żadnych badań, analiz.. Nie pamiętam. Quote
ULKA12 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nie oczywiście,że nic im nie jest ale dzisiaj było ponad 30 w cieniu i dlatego ograniczenia w spacerach forsownych, lekki spacerek oczywiście obowiązkowy teraz znowu na burzę się zbiera. Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 U nas juz chłodniej po burzy, ale i tak mój dziadek Oskar męczy się na spacerach..niepokoi mnie to. Kiedys tak nie było.... Quote
Paula95 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Przepraszam za off: Ciocie, mam też do was prośbę. Stowarzyszenie, które zajmuje się schroniskiem w Gostyniu, próbuje przekonać radnych, żeby wprowadzono w Gostyniu i powiecie gostyńskim opłaty za pieski, żeby ludzie bardziej je szanowali i żeby zmniejszyć opłacalność pseudo, bo w naszej okolicy ich nie mało...;( Zagłosujecie? Sonda na tej stronie: [URL]http://gostyn24.pl/[/URL] Tutaj możecie zobaczyć wystąpienie p. Ali-> prezes Stowarzyszenie Noe, które zajmuje się schroniskiem: [URL="http://www.strefagostyn.pl/index.php/aktualnosci/gostyn/4578-noe.html"]http://www.strefagostyn.pl/index.php.../4578-noe.html[/URL] Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [URL="http://img813.imageshack.us/i/dsc0435j.jpg/"][IMG]http://img813.imageshack.us/img813/7797/dsc0435j.jpg[/IMG][/URL] [B] Dzisiaj Meggi mówi Wam dobranoc i dziękuje wszystkim, którzy sprawili - i nadal to czynią - że jest bezpieczna, szczęśliwa i radosna.[/B] Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Kocurek']Ach co za radosc:)[/QUOTE] Dla mnie też radość- druga nocna ciotka:multi:. Witaj :multi: Quote
Szarotka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 O widze, ze ciotka Danka dzisiaj wczesniej spac poszla :):) Quote
danka4u1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ciotka nie poszła spać, tylko zajęła się zaniedbaną rzeczywistością realną, spokojna o los Dwupaku, ale dziś.....należy nam się wszystkim nagana:mad::mad: Jak zwierzaki zniosły dzisiejszy upał ? Ula, zyjesz? Czy to prawda, co słyszałam pocztą pantoflową, ze przyjedzie do Ciebie " trudny przypadek" ? W Tobie nadzieja... Quote
ULKA12 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Prawda, jeśli myślimy o tym samym psiaku. Czy przyjedzie to się okaże bo jak na razie to nic nie wiadomo, a ja mam złe przeczucia co do losów psiaka, ale mam nadzieję, że się mylę. z drugiej strony szybko działa ta poczta pantoflowa:diabloti: Co u dziewczyn? Wszystko po staremu bieganie, sjesta, bieganie a ze spraw formalnych trzeba zaszczepić przeciwko wściekliźnie, które wyszły 15.05.2011, kosz 20 zł za sunie. Quote
danka4u1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='ULKA12']Prawda, jeśli myślimy o tym samym psiaku. Czy przyjedzie to się okaże bo jak na razie to nic nie wiadomo, a ja mam złe przeczucia co do losów psiaka, ale mam nadzieję, że się mylę. z drugiej strony szybko działa ta poczta pantoflowa:diabloti: Co u dziewczyn? Wszystko po staremu bieganie, sjesta, bieganie a ze spraw formalnych [B]trzeba zaszczepić przeciwko wściekliźnie, które wyszły 15.05.2011, kosz 20 zł za su[/B]nie.[/QUOTE] Skarbnik wróci z wojaży, skarbnik zapłaci. Inne szczepienia były? I za ile? I dlaczego tak tanio. Myslimy o tym samym, a poczta działa od początku wątku tylko zakulisowo....klepanie męczy bardziej niż mówienie. Quote
ULKA12 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Tak, dziewczyny już zostały zaszczepione przeciwko chorobom wirusowym, za szczepienie zapłaciłam 100zł, pieniądze przesłała Angel :-) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jestem. Dowlokłam się [I]wymaturowana[/I] do ostatniego tchu; jutro i dalej tak samo będzie....:placz::placz:.a ile ciekawych rzeczy dowiedziałam się od kandydatów do statusu dojrzałego człowieka.:shake: ta reforma oświaty sprowadzi nas do epoki kamienia łupanego:shake: Ciotki dostają naganę :mad: a jak wróci Angel, to zobaczycie..:angryy::angryy: Teraz tylko [B][COLOR=red]dobranoc,[/COLOR][/B] bo co innego mozna zrobic z tak pięknie rozpoczętą nocą:evil_lol::evil_lol: Quote
SkarpetKa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dzień dobry sunieczkom :) Danka podziel się kilkoma anegdotami! ;) Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 jestem za! anegdoty maturalne dla odprężenia poproszę wpłaciłam dopiero dziś swoją dolę, poczekam też aż wróci skarbnik by zajrzeć do kiesy dwupakowej i zliczyć ile majowych diengów doszło tak wogle, Quote
danka4u1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='SkarpetKa']Dzień dobry sunieczkom :) Danka podziel się kilkoma anegdotami! ;)[/QUOTE] Opusciło mnie poczucie humoru, ale jutro też bedę słuchać pilniej niż dziś i przyniosę trochę nowinek literackich. Dziś dowiedziałam się, że akcja " Pana Tadeusza" rozgrywa się podczas ważnych wydarzeń dla narodu polskiego- mianowicie była to jakaś chyba wojna, a Makbet wierzył w duchy i wróżby i dlatego z powodu swojego zacofania, gdy tylko przybyły do niego czarownice, zaraz chłopina zaciachał Dunkana. Abiturient żałował, ze do niego nie przychodzą zjawy, by obiecać mu tron. Potem zwaliłam się z łoskotem pod stół lomisji i wylazłam z 6 punktami w garści za prezentację i rozmowę, co oznaczało zdany egzamin dojrzałości. Hurrraaa!!! mamy nowego człowieka ze swiadectwem dojrzałości. Pogratulować. Jutro znowu do 20. Miejcie mnie w swojej opiece wszystkie złe i dobre moce. Dwupak śpi ??? Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 :) wiesz Kreatywność jest w cenie :) trzymam kciuki za twoje pokłady wytrzymałości danko Quote
danka4u1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='margaret']:) wiesz Kreatywność jest w cenie :) trzymam kciuki za twoje pokłady wytrzymałości danko[/QUOTE] Ja jestem wytrzymała babina, a człowiek uczy się cały czas i odświeża sobie spojrzenie na utwory, które są archaiczne i można je inaczej interpretować- na przykład dosłownie i tylko dosłownie. Czy wiesz, ze Kordian był taternikiem, bo łaził po górach np po Mont Blanc i tam tez miał super przygody, ale uszedł z życiem i tylko końcówka nie udała się mu, bo stał się rewolucjonistą i byłoby wszystko dobrze, ale znowu gnębiły go duchy- Strach i Imaginacja. Szanowna komisjo: Co to jest ta imaginacja? Ula, jak Twój nowy podopieczny, Szafranek? Żyjesz???? Quote
delfy2000 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Danka - łomatko, toż to całkiem nową literaturę przerabiacie... siedziałam cicho w krzaczorach, ale teraz tak mnie zazdrość wzięna względem tego Kordiana taternika i wspinacznika po górkach wszelakich, że aż mną rzuca po klawiaturce... cholera, i po co się taki fajny facio bawił w rewolucję i to z duchami....brrrrrrrrrr , a imaginacja to już totalna gleba (jak w Chłopach), albo kanał (jak u Wajdy)... :crazyeye: Danko, pouczaj nas, oświecaj, bośmy durni - a tak na marginesie Szanowna Komisjo, to jak można te duchy, że tak powiem, przekręcić? Bo to Wy jesteście Światłością Narodu ( nie ubliżając drobiolubnym i drobiowi)... a duchy to poważna sprawa... aż strach się bać.... :evil_lol: Precz z archaicznymi utworami, precz ze starymi interpretacjami, precz i imaginacją (cokolwiek to oznacza, tfu), precz z duchami (chyba mnie nie dopadną za to zdanie, co Komisjo?), i na koniec - PRECZ Z PRECZEM :eviltong::eviltong::eviltong: AMEN :diabloti: Quote
Recommended Posts