Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angel, Ty jakis anioł jesteś, czy co...gdzie Ty sie dziewczyno uchowałas taka w tym świecie..
Myślę, że nikt z nas nie bedzie miał nic przeciwko temu, jeśli te 20 zł weźmiesz od dwupaku, a może rodzice zabiorą Cie " za darmo". Przecież nikt tak jak druga kobieta nie doradzi mamie w zakupach w Tesco, więc musisz jechać..

Posted

nie, nie od dwupaku nie wyciagam one sa jedyne i niepowtarzalne i maja swoja skarpete z kasa :) wykombinuje cos spokojnie :) musze uciekac.. paaaaa ; ** dam znac co i jak. trzymajcie kciuki ! z mama poszlo by latwo ale tata.. ;/ to jedyna osoba ktora sprawia ze moj optymizm znika.. ale oczywiscie nie bezpowrotnie bo moja cudna dinula polize mnie po mordce czy poprostu sie przytuli i wraca ! no i moja niezastapiona babcia i dziadek ! ohhh gdyby nie oni.. jedyne osoby w domu ktorzy mi kibicuja w tym co robie, podziwiaja i kibicuja !

Posted

[quote name='danka4u1']To Angel masz i tak dużo szczęścia, że tylu sojusznkiów w domu. I zawsze jeszcze masz przecież nas, zauważyłaś? Nie zostawimy Cie samą, dziewczyno[/QUOTE]

tak mam was i za to wam dziękuje :loveu:

a z malutkimi musimy poczekac najpóźniej do środy.. nie moga pojechac bo jesli rozwija sie choroba to leczenie w poznaniu jest strasznie drogie.. nie podołamy z kasa a KateBono nie moze wykladac i tez sobie nie poradzi.. tam sa naprawde kosmiczne ceny ;/ poczekamy do srody..

Posted

[quote name='danka4u1']Byłam u maluszków na wątku i wiem już....[/QUOTE]

kurcze pogwatmane to wszystko.. ale to nie moja wina :( nie chce wyjsc na osobe ktora miesza wszystko no ale to nie ja zadecydowalam tylko sily wyzsze.. pani z TOZ'u moze oplacic tylko leczenie u naszego weta bo to przedzial Oborniki a w poznaniu nie bd placic bo koszty sa naprawde wysokie. Bede namawiac by chociaz narazie jedna pojechała.. mysle ze jej leczeniu bysmy podolali.. głupio mi przed wszystkimi. Ale pierw mi jedna babka gada ze moga isc super ze sie znalazlo.. a druga ze koszty tam sa wysokie i jesli sie okaze ze zaczela sie jakas choroba to sie nie wyplacimy.. ;/ a bazarki same tu nie pomoga.. uffff ! jakie to wszystko trudne ! przepraszam wszystkich..

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Dziewczyny - moja wpłata jeszcze nieuaktualniona na pierwszej, czy sa jakieś problemy, bo już dwa dni mineły od tej wiadomości :cool3:[/QUOTE]

Nie denerwuj sie bo nie ma o co. Pieniązki wysle dopiero w poniedziałek rano , nie mam konta internetowego i wysyłam w banku wypisując zwykły przelew. W poniedziałek będe robiła przelwy z firmy będę w banku to wyślę,więc po południu będa na koncie M@P.

Posted

[quote name='dara9']Nie ma za co przepraszać, wybierasz najwłaściwsze wyjście w danej sytuacji Angel. Nie martw się dziewczyno![/QUOTE]
Angel, wybierasz najwłasciwsze i [B]najbardziej dojrzałe wyjście z sytuacji[/B]. Niejeden dorosły nie myślałby tak rzeczowo i rozsądnie.

Posted

[URL="http://img148.imageshack.us/i/15858326.jpg/"][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/5748/15858326.jpg[/IMG][/URL]
[SIZE=3][B]Czekamy, czekamy, zawsze razem.........................[COLOR=red]Pamiętacie o[/COLOR][/B] [COLOR=darkorange][B]domku dla nas ??? Prosimy[/B][/COLOR][/SIZE][B].[/B]:loveu::loveu:

Posted

Jesteś genialna. Ja do tej pory nie mam czasu, by " rozebrać" tenFB. Jak mam dotrzeć do tego wydarzenia?
Tak mnie niepokoi, że ostatnio mało robimy, by reklamować Dwupak. Pisałam w sprawie tego allegra, ale.....

Posted

[quote name='danka4u1']Jesteś genialna. Ja do tej pory nie mam czasu, by " rozebrać" tenFB. Jak mam dotrzeć do tego wydarzenia?
Tak mnie niepokoi, że ostatnio mało robimy, by reklamować Dwupak. Pisałam w sprawie tego allegra, ale.....[/QUOTE]

Danusiu, na wątku Nordi jest informacja o jakiejś stronie, czy portalu pomocowym, na którym łatwo i szybko można znaleźć dom dla zwierzaczka. Pewnie też masz ten wątek w subskrypcjach. Jeśli nie, to postaram się odnaleźć ten post.

Posted

malce jada do KateBono ! nie wygladaja chorobowo wiec sie udalo namówic.. temperatura wzrasta :D w kupkach byly robaki wiec to zarobaczenie.. a balam sie ze moze to byc wirusowe zapalenie jelit. Ale naszczescie mozemy to wykluczyc w 99% !!

Posted

Dzieki [B]Jolu[/B] za link. Dwupaczek jest teraz widoczny wszędzie.
[B]Polu[/B], miałam oczywiscie wątek Nordi, ale nie mogę teraz odszukać. Gdybyś mogła podrzucić tutaj na wątek link.
[B]Ange[/B]l, pojechałaś więc z maluszkami. Rodzice dali się przekonać, czy jakoś inaczej załatwiłaś transport?

[B][COLOR=red]Wszystkich serdecznie witam. Niech dzień będzie pogodny....byle do wiosny.:multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='pola53']Danusiu, na wątku Nordi jest informacja o jakiejś stronie, czy portalu pomocowym, na którym łatwo i szybko można znaleźć dom dla zwierzaczka. Pewnie też masz ten wątek w subskrypcjach. Jeśli nie, to postaram się odnaleźć ten post.[/QUOTE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-bez-szans-na-adopcje-zbieramy-na-hotel..../page20?highlight=Nordi"][B]http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-bez-szans-na-adopcje-zbieramy-na-hotel..../page20?highlight=Nordi[/B][/URL]
[COLOR=red]Link do watku Nordi. Szukajcie tam informacji o tym portalu/stronie. Ja poszukam potem. Teraz muszę znikać.[/COLOR]

Posted

nie inaczej załatwiłam. Rodziche maja focha ;/ nie wiem o co chodzi.. wszystko robie źle. Zawsze problemy ufff ! tylko to mnie zwala z nóg .. ale co tam ważne że maluszki bezpieczne !

Posted

[quote name='Angel']nie inaczej załatwiłam. Rodziche maja focha ;/ nie wiem o co chodzi.. wszystko robie źle. Zawsze problemy ufff ! tylko to mnie zwala z nóg .. ale co tam ważne że maluszki bezpieczne ![/QUOTE]
Płaciłaś za transport?
Rodzicom przejdzie. Sama byłam i jestem rodzicem i wiem. ...zobaczą wreszcze jaką mają wspaniałą córkę i " przejrzą " na oczy. Rodzice- to taki dziwny stwór, który zawsze chce najlepiej dla swojego dziecka, chociaż często to wygląda, że działają przeciw tym dzieciom..
Bedzie dobrze, a [B]psiaki uratowałaś.
[/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Płaciłaś za transport?
Rodzicom przejdzie. Sama byłam i jestem rodzicem i wiem. ...zobaczą wreszcze jaką mają wspaniałą córkę i " przejrzą " na oczy. Rodzice- to taki dziwny stwór, który zawsze chce najlepiej dla swojego dziecka, chociaż często to wygląda, że działają przeciw tym dzieciom..
Bedzie dobrze, a [B]psiaki uratowałaś.
[/B][/QUOTE]

to KateBono je uratowała nie ja.. nie nie płaciłam. Nadawałam kumpla którzy maja prawko i pojechali ze mna wkońcu. Wszyscy wiedza jakiego mam "hopla" na punkcie psów.. i udało sie. Chciałabym aby wkoncu mnie choc troche docenili.. ale dla nic to co robie.. to nie wiem ta jakby było złe. Jakbym nie liczyła sie z nimi.. a gdybym zawsze słuchała co mówia to tych psów bym nie wyciagła ze schronu.. ale musi byc dobrze :)

Posted

Angel, już jest dobrze...maluszki uratowane i nie bądź taka skromna. KateBono oczywiści , ale to Ty je znalazłaś w schronie i nadałaś bieg całej sprawie...a rodzice pewnie zwyczajnie martwią się o Ciebie, ale ..na to nie ma sposobu; rodzice juz do końca swojego życia tak mają.

Posted

ja musze uciakac na sapcer, bo glowa mnie boli.. potem nauka i spac. Bo pół nocy dziś nie przespałam.. i padam zwyczajnie na twarz. Do usłyszenia cioteczki. Pamiętajmy o dwupaczku ; **

Posted

Zmykaj Angel na spacer, a o Dwupaczek bądź spokojna. Myślę, ze jak potem usiądziesz nad książkami...koniec semestru u Was chyba.:evil_lol: :evil_lol:...rodzicom trochę przejdzie...:evil_lol: :evil_lol: .hehehe.Nic sie nie martw.:loveu: