NaamahsChild Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Garamond]Witam.[/FONT] [FONT=Garamond]Pragnę przedstawić Watsona. Psa, który podbił moje serce.[/FONT] [FONT=Garamond]Watson ma jakieś 5 miesięcy. Miał dom - cudowny i kochający. Pana, który oszalał na jego punkcie i nieba by mu przychylił. Jest jeden minus. Ten Pan jest aktorem. Tu próba, tam próba, zmiana pracy, nowe oferty.. jednym słowem - Pan nie ma czasu dla Watsona. Zadzwonił do mnie i tak poznałam owego asta. I.. [/FONT][FONT=Garamond]Watson jest oszałamiający:loveu:[/FONT] [FONT=Garamond]Zna swoje miejsce w szeregu, nie jest psem, któremu udało zdominować się właściciela. Jednak to nie zmienia faktu, że szuka domu. Odpowiedzialnego i konkretnego, który poradzi sobie z rosnącym jak na drożdżach Watsonem. Lubi dzieci, jest otwarty w stosunku do obcych ludzi, podobno toleruje koty. Watson powinien dostać szansę na nowy, wspaniały domek. Nie wierzę, by takie cudo mogło nie spotkać się z zainteresowaniem. Obecnie przebywa on w swoim starym domu. Pan zastrzegł sobie, że też chciałby poznać potencjalnych właścicieli, lub przynajmniej z nimi porozmawiać. Podobno jest załamany faktem, że musi oddać szczenię. [/FONT][FONT=Garamond][SIZE=3](ale jak dla mnie.. skoro taka praca.. to czemu do cholery go wziął? dlaczego praca okazała się ważniejsza od psa?)[/FONT] [FONT=Garamond] Oto Watson:loveu: Jeszcze jako maluszek: [/FONT][FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond] I teraz: [/FONT][FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond]Proszę o pomoc w ogłoszeniach ciotki..:roll:[/FONT] Tekst do ogłoszeń: Watson to 5 miesięczny kawaler, który do złudzenia przypomina amstaffa zmieszanego z dogiem. Jest silny, dobrze zbudowany, o intrygującej kufie. Pomimo swego szczenięcego wieku - jest bardzo dostojny, dumny, ale jednocześnie wylewny i łaknący towarzystwa człowieka. Watson jest idealnym psem dla osoby stanowczej i aktywnej, która marzy o dużym, silnym i posłusznym psie. Lubi dzieci, toleruje koty i inne psy. Watson przebywa u swojego obecnego właściciela, który z przyczyn życiowych zmuszony jest go oddać. Robi to z ciężkim sercem, jednak o decyzji nie ma odwołania. Szukamy wyjątkowego domu! Należy pamiętać, że Watson, prócz swojej niebywałej urody, jest psem wymagającym uwagi i doświadczenia. Bezwzględnie wykorzysta każde pobłażanie, każdą naszą słabość. Bezbłędnie rozpoznaje osoby uległe i próbuje na swój szczenięcy sposób je zdominować. Jeśli czujesz, że Watson pobił Twoje serce - skontaktuj się z nami, a odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy wątpliwości. Marta, 509 759 692 [email protected] Warunkiem adopcji Watsona będzie podpisanie umowy adopcyjnej wraz z aneksem dotyczącym kastracji psa oraz wcześniejsza wizyta przedadopcyjna. Quote
jotka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ogłoszeń nie umiem robić, ale roześle po ludziach, mam nadzieję że pomogą. Quote
Ambra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 słodziak, czy wlasciciel podał jakis termin do kiedy pies ma znalezc dom? czy z rodziny nikt nie jest w stanie mu pomóc?:-( Quote
Klementynkaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 śliczności, taki Fiziowaty... porozsyłam też :-( Quote
NaamahsChild Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Ambra napisał(a):słodziak, czy wlasciciel podał jakis termin do kiedy pies ma znalezc dom? czy z rodziny nikt nie jest w stanie mu pomóc?:-( Nie, terminu nie ma, aczkolwiek sprawa jest raczej pilna. Tym bardziej, że Watson z każdym dniem coraz silniej przywiązuje się do swojego Pana. Quote
Glutofia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 boziu jaki kochany jestem przekonana ze szybko znajdzie upragniony domek Quote
NaamahsChild Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Rybka_39 napisał(a):Ale miziasty:loveu: Potrzebna alegratka?;) Jasne, prosimy o pomoc!:loveu: Quote
Spinca Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jesssoooo ale mnie korci...... mam totalną słabość do psów, które nie mogą zostać w swoich domach. Takie przepychadła :-( Quote
Melisa89 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jesteśmy :D Śliczny długołap :loveu: Mam nadzieje że szybko znajdzie dom Quote
Asior Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 TO CUDO momentalnie znadzie domek!!! ALLEGRO POTRZEBNE????? CZY agaga zrobi???? Quote
NaamahsChild Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dodane w pierwszej notce;) Dziękuję za pomoc i proszę o linki do ogłoszeń lub adresy stron, posegreguje je w 1 poście. Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial]:loveu:te łapuchy .... bowskie [/FONT] Quote
NaamahsChild Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dzwonił do mnie Pan od Watsona. Umowa o mieszkanie kończy mu się 15. Mamy problem. Zostało nam.. 11 dni! Ciotki! Pomóżcie! Quote
Spinca Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Od lipca wezmę Watsona na tymczas jeśli trzeba, wcześniej nie da rady :-( Quote
NaamahsChild Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 A co zrobić przez późniejsze 2 tygodnie? Ja nie wyobrażam sobie siebie przez ten czas z 4 psami, także..:-( Zróbmy coś, dziewczyny, pomóżcie mi w ogłoszeniach, napiszcie czy i jakie ma, żebym się nie dublowała.. Quote
Spinca Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Może, do cholery, "pan" Watsona coś wykombinuje na dwa tygodnie! Ludzie doprowadzają mnie do furii :angryy: Niech zapłaci za hotel za 2 tygodnie! Wyadoptujemy go na szybko, bo zegar tyka? Ten psiak to naprawdę wspaniały kąsek dla oszołomów. Quote
Recommended Posts