Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Garamond]Witam.[/FONT]

[FONT=Garamond]Pragnę przedstawić Watsona. Psa, który podbił moje serce.[/FONT]

[FONT=Garamond]Watson ma jakieś 5 miesięcy. Miał dom - cudowny i kochający. Pana, który oszalał na jego punkcie i nieba by mu przychylił.
Jest jeden minus. Ten Pan jest aktorem. Tu próba, tam próba, zmiana pracy, nowe oferty.. jednym słowem - Pan nie ma czasu dla Watsona. Zadzwonił do mnie i tak poznałam owego asta.
I..
[/FONT]
[FONT=Garamond]Watson jest oszałamiający:loveu:[/FONT]

[FONT=Garamond]Zna swoje miejsce w szeregu, nie jest psem, któremu udało zdominować się właściciela. Jednak to nie zmienia faktu, że szuka domu. Odpowiedzialnego i konkretnego, który poradzi sobie z rosnącym jak na drożdżach Watsonem. Lubi dzieci, jest otwarty w stosunku do obcych ludzi, podobno toleruje koty. Watson powinien dostać szansę na nowy, wspaniały domek. Nie wierzę, by takie cudo mogło nie spotkać się z zainteresowaniem. Obecnie przebywa on w swoim starym domu. Pan zastrzegł sobie, że też chciałby poznać potencjalnych właścicieli, lub przynajmniej z nimi porozmawiać. Podobno jest załamany faktem, że musi oddać szczenię.

[/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3](ale jak dla mnie.. skoro taka praca.. to czemu do cholery go wziął? dlaczego praca okazała się ważniejsza od psa?)[/FONT]

[FONT=Garamond]
Oto Watson:loveu:
Jeszcze jako maluszek:
[/FONT]
[FONT=Garamond][/FONT]
[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond] I teraz:
[/FONT]
[FONT=Garamond][/FONT]
[FONT=Garamond][/FONT]
[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond]Proszę o pomoc w ogłoszeniach ciotki..:roll:[/FONT]

Tekst do ogłoszeń:

Watson to 5 miesięczny kawaler, który do złudzenia przypomina amstaffa zmieszanego z dogiem. Jest silny, dobrze zbudowany, o intrygującej kufie. Pomimo swego szczenięcego wieku - jest bardzo dostojny, dumny, ale jednocześnie wylewny i łaknący towarzystwa człowieka.
Watson jest idealnym psem dla osoby stanowczej i aktywnej, która marzy o dużym, silnym i posłusznym psie. Lubi dzieci, toleruje koty i inne psy.

Watson przebywa u swojego obecnego właściciela, który z przyczyn życiowych zmuszony jest go oddać. Robi to z ciężkim sercem, jednak o decyzji nie ma odwołania.

Szukamy wyjątkowego domu!

Należy pamiętać, że Watson, prócz swojej niebywałej urody, jest psem wymagającym uwagi i doświadczenia. Bezwzględnie wykorzysta każde pobłażanie, każdą naszą słabość. Bezbłędnie rozpoznaje osoby uległe i próbuje na swój szczenięcy sposób je zdominować.

Jeśli czujesz, że Watson pobił Twoje serce - skontaktuj się z nami, a odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy wątpliwości.

Marta,
509 759 692
[email protected]

Warunkiem adopcji Watsona będzie podpisanie umowy adopcyjnej wraz z aneksem dotyczącym kastracji psa oraz wcześniejsza wizyta przedadopcyjna.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra napisał(a):
słodziak,
czy wlasciciel podał jakis termin do kiedy pies ma znalezc dom?
czy z rodziny nikt nie jest w stanie mu pomóc?:-(

Nie, terminu nie ma, aczkolwiek sprawa jest raczej pilna. Tym bardziej, że Watson z każdym dniem coraz silniej przywiązuje się do swojego Pana.

Posted

A co zrobić przez późniejsze 2 tygodnie? Ja nie wyobrażam sobie siebie przez ten czas z 4 psami, także..:-(
Zróbmy coś, dziewczyny, pomóżcie mi w ogłoszeniach, napiszcie czy i jakie ma, żebym się nie dublowała..

Posted

Może, do cholery, "pan" Watsona coś wykombinuje na dwa tygodnie!
Ludzie doprowadzają mnie do furii :angryy: Niech zapłaci za hotel za 2 tygodnie!
Wyadoptujemy go na szybko, bo zegar tyka? Ten psiak to naprawdę wspaniały kąsek dla oszołomów.