majuska Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Miśka wiesz jaki kawał roboty odwaliłaś, gdyby nie Ty.....i jeszcze teraz bidoki musicie tęsknić :buzi::buzi::buzi: Quote
Becia66 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tymczas - to tak fajnie brzmi ale rozstania są ciężkie....:shake: Dałaś Miśka Mati dom w tym najgorszym okresie i szanse na lepsze życie bo inaczej.....:shake:....nawet nie chcę mysleć.... Quote
majuska Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dzięki Florentynce to mamy regularne wieści o Mati, prawie jakby mieszkała obok, a może Mikserka rozerwiemy troszkę odwiedzinkami Maji:razz:? Quote
Miśka84 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dziś mamy odwiedziny. Właśnie czekam na brata i tatę. Na tę okazję Mikser wymyty :roll: Idziemy dziś do weta bo Kudłacz nadal drabie i trzepie lewym uchem. Szpilka twoje wskazówki bardzo mi pomogły. Siad już nam wychodzi troszkę gorzej z komendą leżeć. :roll: Quote
albiemu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 dzisiaj Mikser mnie odwiedził, wpadł na pierogi :D, które były rewelacyjnym narzędziem szkoleniowym! Szpilka - siad - to ma już opanowane do perfekcji :D ... reszta w kolejnym półroczu ;) Miksio ma zapalenie uszek :(, dostał od weta co potrzeba. Już czuje się lepiej! Quote
Miśka84 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No Mikser chory :shake: U weta wyrywał się strasznie przy zastrzyku i podawaniu kropelek do ucha :roll: Jutro znowu zastrzyk i czyszczenie helikopterków (tak nazywam uszy mojego maleństwa) :roll::loveu: Quote
Miśka84 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tata się zachwyca :roll: bo futerko odrosło, nabrał ciałka i taki milutki w dotyku. Dominik do Miksera, że fajny jesteś ale spadaj z wyrka bo śmierdzisz :mad::crazyeye: jak wszystkie pieski. Moj brat zdecydowanie woli koty i bardzo to podkresla ale kosteczke dał Bubince :p czyli Mikserowi Quote
majuska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A nie wyczaili, że jeszcze niedawno było Was więcej o taką jedną parówę?? Quote
Miśka84 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 majuska napisał(a):A nie wyczaili, że jeszcze niedawno było Was więcej o taką jedną parówę?? Narazie nie:diabloti: tzn Dominikowi powiedziałam to podsumował, że jak Violetta V. będę :placz: Halciu dzięki za podwiezienie do weta :loveu: Bibi dostał zastrzyk ze sterydem, uszka wyczyszczone w jednym taki czarny syf był. Mój pies jest totalnym panikarzem:roll::roll::roll::oops::oops::oops: Ledwo moje bicepsy go utrzymały. A Halcia robiła za ulubioną ciocię bo jak robili kuku to nie trzymała. Tylko ja bym oberwała z wetem ząbkami. :mad: Quote
halcia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No bo ciocia nie bedzie brała udziału w piku-piku,swoje staram sie opchnąc do trzymania,bo sama panikuje,a panika sie udziela....Wierz mi moje gorsze,kwik tylko krótszy...Choc Filip "daje" na cała Hetmanska:diabloti:Hej....a cos Ci z bicepsami nie gra????:eviltong::evil_lol: Quote
albiemu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 eeee nieeeee Miśka ma bicepsa takiego, że nim cień daje .... Quote
Kudłata Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 E tam, nie widziałyście mojej Azji u weta, kiedyś do sprawdzenia uszu trzy osoby ją trzymały i było ciężko. A kłapie zębami wszysko w zasięgu pyska. Quote
majuska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Miśka84 napisał(a):Narazie nie:diabloti: tzn Dominikowi powiedziałam to podsumował, że jak Violetta V. będę :placz: Część moich znajomych tak o mnie mówi już:diabloti: Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jakbyscie takie nie były ,to nie miałybyscie wstepu na załosny.....:evil_lol::diabloti:Po paru latach przestana sie czepiac,mnie juz przestali..:eviltong: Quote
majuska Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 halcia napisał(a):Jakbyscie takie nie były ,to nie miałybyscie wstepu na załosny.....:evil_lol::diabloti:Po paru latach przestana sie czepiac,mnie juz przestali..:eviltong: Halciu , ja nie z tych , żeby sie takimi rzeczami przejmować....:evil_lol: Jak tylko będę mieć warunki to jeszcze bid dobiorę:lol: Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ludzie nam pasji zazdroszcza:eviltong:wola siedziec z pilotem w rece i gadaja co bądz.Mnie to tez koło....lata:diabloti: Quote
Miśka84 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 albiemu napisał(a):eeee nieeeee Miśka ma bicepsa takiego, że nim cień daje .... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Mikserek zwiedziła dziś Rynek i był na naleśniczkch :loveu: (Dostał od barmana wodę:razz:) i odwiedził ciotkę Kaśkę w pracy:eviltong: Quote
Miśka84 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Miniu był dziś znowu u weta. Dostał antybiotyk w dupcię. Usta zostały przeczyszczone. Strasznie się rzucał więc wylądował w kagańcu :roll::oops: We wtorek kolejna wizyta. :placz: Quote
majuska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Biedny Miksiu, z uszkami to przewalone, boli..... Quote
Miśka84 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 majuska napisał(a):Biedny Miksiu, z uszkami to przewalone, boli..... No ale zastrzyk to na mank go tak nie boli :roll: Panikarz totalny!!! Oborę mi robi. Szkoda mi Jacka bo Mikser nie ma ochoty na zabawę :shake: dziś Mikser warczał na Jacka,on sobie nic z tego nie robi :eviltong: Bida taka zamknięta.... Quote
majuska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Miśka a co Ty taki ranny ptaszek dzisiaj??? To juz nawet ja zaspałam..;) Quote
Miśka84 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 majuska napisał(a):Miśka a co Ty taki ranny ptaszek dzisiaj??? To juz nawet ja zaspałam..;) Ja o 06.15 kwiczałam z Mikserem pod piekarnią :placz: bo zabrakło mi jedzenia dla piesa :roll: Quote
gagata Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Miśka84 napisał(a):Ja o 06.15 kwiczałam z Mikserem pod piekarnią :placz: bo zabrakło mi jedzenia dla piesa :roll:To pod piekarnię pobiegłaś???? Cos nam Miska oczy mydisz... pucuj sie - postanowiłaś popracować nad muskułami..:evil_lol: Tylko nie dawaj Miksiowi świeżego drożdżowego ciasta.. (gazy..) Quote
Recommended Posts