Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem Halcia , wiem , ale mojej też nic nie brakuje...:eviltong:

Dziewczyny rozwalił mnie dziś wątek bernardyna Trevora , od rana mnie flakami przewraca...te orzechowskie psiaki to naprawdę nie mają źle....

Posted

Ten benio przynajmniej uratowany, swoje przeżył, i ma teraz najlepszą opieke z możliwych ale jak pomysle ile tych bid sie wcześniej przewinęło przez ręce tego bydlaka, ile uśmiercił, ile konało w mękach, a on paraduje w bucikach za 1000zł i sie wszystkim smieje w twarz to po prostu mam ochote tam pojechać i go za.....:angryy::angryy::angryy:

Posted

taaa ...

I jacyś miejscowi poczęstowali mnie tekstem ... niech się Pani nie martwi, córeczka zawsze może zostać z nami... chodziło o Miśkę ...

Mój Dosiek nawet nie wiedział, że ojcem został i razem ze mną wychowuje córkę od ponad 20 lat :D ...

Posted

albiemu napisał(a):
taaa ...

I jacyś miejscowi poczęstowali mnie tekstem ... niech się Pani nie martwi, córeczka zawsze może zostać z nami... chodziło o Miśkę ...

Mój Dosiek nawet nie wiedział, że ojcem został i razem ze mną wychowuje córkę od ponad 20 lat :D ...

No to starajcie się o klony....:evil_lol:
W sumie fajnie będzecie mieli : klony Miski, klony Zaby...:evil_lol:

Posted

albiemu napisał(a):

Podryw roku :roll:;)

A pozdrów tatusia:)