Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak watek oczywisci zaniedbałam, ale wybaczcie, czasu czasem brak, podziwiam wpełni aktywne na dogo osoby, bo moje starania spełzaja na niczym, dziekujemy za zdjecia,
u Jagera wszystko dobrze, był na akcji w scc w katowicach, ale niestety psiaki nie miały sczescia w ten weekend niestety, i jemu ono tez nie dopisało, (nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo- kapcie mam zawsze blisko dzieki niemu, dba chlopak zebysmy sie nie poprzeziebiali:razz:) i mozemy dalej patrzec na te trzesaca sie doopeczke z braku ogona;)

ale przyznajcie sami ze na tym drugim zdjeciu od maciaszek wyglada jak sierotka marysia

Posted

z kochana sierotka bylismy dzis pokazac sie zainteresowanej pańci, Pani ma przemyslec i jesli sie nie zdecyduje nadzieja jest ze bedzie rozsiewac wiadomosci o Jagerze, apetyt psiak ma wilczy i po posiłaku postanowił sie przy burzy wyzyc znowu na firance co skutkuje "gołym oknem"- a niech tam, nich sasiedzi widzą ze psy sie nie nudza pod nioibecnosc opiekunow, diabły wcielone:evil_lol: jedne a tak im dpobrze z oczu patzry jak wracamy z pracy, no anioły istne:oops:

• 2 weeks later...
Posted

witam, dzis udało mi sie wreszcie dogrzebac do kompa( remont i pobojowisko straszne w zwiazku z tym). faktycznie cisza jest , z ogłoszen nikt sie nie odezwał. moze wiek ludzi odstrasza, zreszta zblizaja sie wakacje, ludzie sie psow pozbywaja :angryy:

Posted

i znow nasz jager nie miał szczescia w silesii, generalnei wcale sie tym nie przejął i zamelinował sie pod lawka, bo co go te ludziska tak beda ogladac i obmacywac:mad: przeciez on sie sam tam nie prosił . we wtorek kastracja:diabloti:

Posted

jager juz po kastracji, jutro kontrola, dzielny był bardzo ;):loveu:

ps czy ktos wie jak "przytępic" trochę czujnośc u psa?

probuje wstawic zdjecia ale image szwankuje, - jak zawsze a przez inne nie potrafie:(

Posted

super że już po mam nadzieje że wszystko się ładnie zagoi no i przede wszystkim domku życzę:loveu: Jak mi się uda to odnowię mu ogłoszenia, niestety jakiś wirus na kompa mi się przypałętał i komp działa jakby chciał a nie mógł nie mówiąc o ładowaniu się stron:shake:

Posted

A ja nawet nie widziałam, że Jagerek ma wątek :) Witam przykro mi że słodziak jeszcze nie ma ds. Ja wciąż o nim opowiadam każdej napotkanej osobie ale jak widać z marnym skutkiem :(

Posted

Gisic, baaardzo dziekujemy:loveu:,
ano watek swoj ma ale taki "martwy" troszke:oops:, przez to ze u na snic nowego sie nie dzieje chyba, ostatnie wielkie wydarzenie to ciachanie jagera;)

• 2 weeks later...
Posted

zdaje mi sie ze widzialam tego psa dzis w tramwaju 6 jechal w strone Brynowa, ludzie wysiedli na rynku w Katowicach ... dziewczyny prosze miejcie oczy otwarte !!!! ja zbyt pozno sie zorietnowalam i nawet foty nie pstryklam :angryy:

Kliknij tutaj, by zobaczyć cały obrazek.

• 2 weeks later...
Posted

i dzis Jagerowi sie poszczesciło.Na akcji w SCC znalazł sie domek dla niego,nowi Panstwo maja go odebrac we wtorek, umowa adopcyja juz podpisana, oj bedzie płacz we wtorek, bedzie....

Posted

drogiePanie, wiecej napisze po "przekazaniu" Jagera w nowe rece, kciuki trzymac , coby sie wszystko udało, zasłużył chłopak na dobry domek

Posted

muro napisał(a):
drogiePanie, wiecej napisze po "przekazaniu" Jagera w nowe rece, kciuki trzymac , coby sie wszystko udało, zasłużył chłopak na dobry domek

I co???? I jak????

Posted

no i Jager juz w nowym domu!!!:razz: Panstwo sympatyczni, młodzi , mieszkaja w katowicach, oboje pracuja, Jager bedzie miał kontakt z innymi psiakami(stareńki piesek i suczka, z tego co zrozumiałam-równolatka, oboje kastrowani;))a we wrzesniu Panstwo maja urlop to sie Jager wywczasuje znowu:eviltong: