Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soema']A tu zero odzewu..:-([/quote]

Daj sie psiakom zaaklimatyzowac, pooddychac swiezym powietrzem, im tez naleza sie wakacje. I za jakies 2-3 tygodnie do nowych domkow.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda, nastepny pieknoty az tupia lapkami zeby trafic do tego super Hoteliku po swoja szanse na zycie :-)
Ktos porobil im jakies ogloszenia?
Prosimy o pomoc...
I o zdjecia, duzooo zdjec.

Posted

Mgie robiła im ogłoszenia :) Ania allegra, dwa :)
a ja mam tak lipny net w domu, że nawet cafeanimal nie mogę z bardzo zrobić..:angryy:

ale zdjęcia Aniu, duużo zdjęciówww :evil_lol:

Posted

ogłaszam wszem i wobec że z bazarku z fantów Ewy na szorściaki uzbierało się [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]140 zł [/COLOR][/B][/SIZE]
słownie sto czterdziesći złotych :shock:
:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='3 x']ogłaszam wszem i wobec że z bazarku z fantów Ewy na szorściaki uzbierało się [SIZE=4][B][COLOR=Red]140 zł [/COLOR][/B][/SIZE]
słownie sto czterdziesći złotych :shock:
:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/quote]
Widziałam :mdleje:
i nie wiem jak dziękować Wam - Tobie i Ewie :loveu: Dziękujemy !! Teraz tylko domki... tylko domki.

Posted

wstałam dzisiaj, uruchomiłam komputer ze swiadomością, że mam napisac maila do siostry
przy okazji zaglądam też na dodomanię
i tutaj zdziwienie :crazyeye:
wczoraj skończył sie bazarek, a ja chciałam go podbić z przyzwyczajenia :evil_lol::shake:

no to zajrzałam do szorściaków :loveu:

Posted

Wielkie dzięki:multi::loveu: Ale kasy zebrałaś:cool3:

Zdjęcia to jak Soema przyjedziesz porobimy...bo samej to mi trudno bo one mi włażą na kolana i po zdjęciach;)
A TZ się boją- tzn Diego się boi, bo Fibi to tylko dupke podstawia na głaskanko...zjednała sobie serducho TZ;) ale to tak ciiiiii, bo on twardziel:evil_lol:
Diego szczeka jak opentany - kosiarka to straszne zło i chciał zagryźć;)Do TZ podchodzi praktycznie pod rękę , ale szczeka cały czas i nie da się dotknąć:shake: Kobieciarz :eviltong:

[B]Rozliczenie:[/B]
hotel czerwiec 10 dni - 130 zł
allegro 2x 14 zł - 28 zł
-----------------------------
Razem : [COLOR=DarkRed][B]-158zł[/B][/COLOR]

Rachunek wystawiony i wysłany;)

[IMG]http://images43.fotosik.pl/155/a4199098c803f03bmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/151/c959924ab3088dcamed.jpg[/IMG]

Posted

Piękne, piękne :loveu: pomogę Aniu z miłą chęcią :)
już się nie mogę doczekać kiedy je zobaczę... Choć ja tylko o tych domach myślę.. I wcale nie wierzę, że w wakacje jest ich mniej., Jak Teapot pisała one są bardziej czasem przemyślane i odpowiedzialne, bo ludzie chcą więcej czasu z psiakiem spędzić..:)

Posted

Cioteczki, nie martwcie się;), wakacje trochę się "przewalą" i szorściaki, a może raczej "grzywaczo-baranki":evil_lol: domki znajdą:cool3::multi: na pewno:lol:

Posted

[quote name='bico']Cioteczki, nie martwcie się;), wakacje trochę się "przewalą" i szorściaki, a może raczej "grzywaczo-baranki":evil_lol: domki znajdą:cool3::multi: na pewno:lol:[/quote]

Oby, bo w OS czeka jeszcze ich siostrzyczka i cudny chłopak - przypominający jamnika szorstkowłosego na długich nogach. Oba psiaki wyjątkowo proludzkie, pewniejsze trochę od naszych cudnych grzywaczy. W OS radzą sobie lepiej, ale wolałabym, żeby siedziały w doku lub u Ani (do tych kojców sama bym się wprowadziła!).:loveu:

Posted

Bazarek dla OS
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/orsay-nowe-spodnie-dla-psow-z-ostatniej-szansy-do-09-07-a-141346/#post12560551[/url]

Posted

ja z bazarkiem z fantami od Ewy czekam juz tylko na wpłatę od Isadory

mam pytanie czy ja jakoś widzę, czy moje wiadomości zostały odczytane?
bo wysłalam inf ozakończeniu do Isadory i nie wiem czy dotarło i czy odczytała, bo się nie odezwała

Posted

[quote name='3 x']ja z bazarkiem z fantami od Ewy czekam juz tylko na wpłatę od Isadory

mam pytanie czy ja jakoś widzę, czy moje wiadomości zostały odczytane?
bo wysłalam inf ozakończeniu do Isadory i nie wiem czy dotarło i czy odczytała, bo się nie odezwała[/quote]

Sorry odczytała, wpłaciła dzisiaj.

Posted

[quote name='Isadora7']Sorry odczytała, wpłaciła dzisiaj.[/QUOTE]
uff :)
bo ja już myslalam, ze coś pomieszałam i nie doszła :)

Posted

Dziewczyny, czy ja dobrze doczytałam, że w Boguszycach została jeszcze siostra Fibii i Diega? Wiecie coś więcej na temat sunieczki?

Mam jeszcze kilka pytań odnośnie Fibii. Jak mała dogaduje się z innymi psami? Wiecie może, jak z kotami? Dogadałaby się?

Posted

a ja poprosze o numer konta na które mam przelać pieniązki z bazarku, jutro powinnam mieć ostatnią wpłate :)
czy wpłacić na konto podane w pierwszym poście czy na koto Ani bezpśrednio do hoteliku?

oczywisćie aby wszystko było klarowne napisze na wątku ile pieniązków dokładnie przelałam i kiedy :)

Posted

[quote name='fufu']Dziewczyny, czy ja dobrze doczytałam, że w Boguszycach została jeszcze siostra Fibii i Diega? Wiecie coś więcej na temat sunieczki?

Mam jeszcze kilka pytań odnośnie Fibii. Jak mała dogaduje się z innymi psami? Wiecie może, jak z kotami? Dogadałaby się?[/quote]

Odpisałam Ci na drugim wątku. ;)
Z kotami tam nic nie wiadomo.
Wydaje mi się, że obce może gonić - bo to taki energiczny typ, ale nie wiemy jakby się zachowała w stosunku do domowych.

Jej - ja ja bym chciała, żeby udało się ja wyciągnąć, bo szorścinka to mój wyrzut sumienia. (zdaje się, że pierwotnie to ona miała jechać zamiast Fabii a przez to, że pomyliłam fotki nie pojechała :placz: a ona taka cudna!)