Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Ale ona może być wycięta. Macie tego świadomość? U Wahlówny większość suk jest wycięta. Żeby jej nie rozkrawać bez potrzeby...[/quote]
Co do tego są sprzeczne informacje..
W sobotę będzie wiadomo. Jesteśmy gotowi na wszystko ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Ale sprawdźcie. Zresztą na pewno sprawdzicie ;)[/quote]
Eee nie, my lubimy otwierać :evil_lol:
wszystko sprawdzimy, trzeba je będzie zabezpieczyć przeciwko pchłom i kleszczom, zaszczepić jak tylko będzie można i doprowadzić do normalności :)
i jak tylko przyjdzie czas, zasypać ludzi ogłoszeniami, znaleźc ten jedyny dom i wyciągać następne bidy..

Jestem umówiona z Modjeską, że po podróży powie ile wyszło za transport.

Posted

[quote name='li1']A ja wlasnie poslalam 40 zl ode mnie i TZeta za zaklady pogodowe. Bedzie troszeczke na transport.[/quote]
Transport zadeklarowałam się pokryć ;) mam jeszcze 100zł na swoim koncie od Lacrimy, to będzie na pierwsze wydatki.(środki przeciw insektom itd.)

Aa i mam portfel :multi: dzięki Poker :loveu:.. taki pw-bazarek:cool1:

Posted

[quote name='Soema']Transport zadeklarowałam się pokryć ;) mam jeszcze 100zł na swoim koncie od Lacrimy, to będzie na pierwsze wydatki.(środki przeciw insektom itd.)

Aa i mam portfel :multi: dzięki Poker :loveu:.. taki pw-bazarek:cool1:[/quote]
a za portfel pieniądze , tyle ile da soema,przeznaczamy te boguszyckie bidy.:multi:

Posted

[quote name='Poker']a za portfel pieniądze , tyle ile da soema,przeznaczamy te boguszyckie bidy.:multi:[/quote]
Wiedziałam, że mnie wkopiesz :eviltong: teraz będzie, że sknera jestem :roll:
powiedzcie, może być tak że za transport zapłacę od siebie i pieniędzmi Lacrimy, a jeszcze Ani wyślę od siebie (za portfel) 100zł, za pierwszą wizytę psiaków u weta?

Posted

Witam, kilka lat temu byłam u p. Bożeny i widziałam tam co widziałam ... ale trzy psy mi utkwiły w głowie. Łapek - maleńki biały z rudymi łapkami w tym jedna przednia chora, źle zrośnięta:( rudy pies (właściwie cały czekoladowy i oczy też nieziemskie) w tej chwili moze mieć ok. 3 lat i chłopak ... typowy kundel czarny podpalany (krótkowłosy , mordeczka taka okrądlutka ok 7 lat może teraz więcej).... wszystkie mieszkały w domu p. Bożeny. Ze względu na bezsilność w owych czasach i na brak pomocy z jakiejkolwiek strony ... nie dałam sama zrobić nic :-( ale o tej trójce myślę już chyba z trzeci rok i obiecałam , że jeśli kiedykolwiek będę miała możliwość to je stamtąd wyciągnę. Teraz stanę na głowie o ile jeszcze żyją aby im pomóc. Mam problem z komputerem ale jeśli, któraś z Was przeczyta ... skojarzy choćby jednego psa, to zrobię wszystko aby je uratować. Moje gg 8679701 jeśli nie dziś to jutro na pewno odczytam.

Posted

ASIA-ASIA- może to jeden z ich ?

[url=http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/TollerekDoNetu#5347274510174894466]Picasa Web Albums - Katarzyna - tollerek do netu[/url]

Posted

Tak właśnie pomyślałam , chociaż tamten miał krótsze uszka . Mnie z dogo wywala na potęgę :( jutro może uda mi się wbić. Te psy o których pisałam siedzą mi w głowie non stop i zrobię wszystko aby je stamtąd wyciągnąć. Jakby co to na gg , bo nawala mi tu okrutnie:(

Posted

[quote name='Soema']Wiedziałam, że mnie wkopiesz :eviltong: teraz będzie, że sknera jestem :roll:
powiedzcie, może być tak że za transport zapłacę od siebie i pieniędzmi Lacrimy, a jeszcze Ani wyślę od siebie (za portfel) 100zł, za pierwszą wizytę psiaków u weta?[/quote]

Ty sknera :crazyeye::crazyeye:, tyle forsy pakujesz w psiaki :roll:, 100 zł za portfel to naprawdę dużo :lol:
Juz go spakowałam i pojedzie jutro do soemy :evil_lol:

Posted

[quote name='Poker']Ty sknera :crazyeye::crazyeye:, tyle forsy pakujesz w psiaki :roll:, 100 zł za portfel to naprawdę dużo :lol:
Juz go spakowałam i pojedzie jutro do soemy :evil_lol:[/quote]
Dziękuję :loveu: to ja jutro wysyłam 100zł do Ani, na pierwszą wizytę u weta.

Posted

[quote name='zuzel']wydaje mi sie że ten z łapka to może być kacperek który pojechał 2 tygodnie temu do niemiec. On miał właśnie krzywą łapkę..[/quote]

Ale Kacperek był raczej krócej w Boguszycach. Chyba nie on.

Posted

to ja sie znowu naraze modom:oops:kto chce dziecku prezent zrobic?zapraszamy na bazarek:lol:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazeczki-po-angielsku-slownik-gry-film-dla-dzieci-na-miske-od-kata-18-06-a-138352/[/url]

Posted

[quote name='chita']to ja sie znowu naraze modom:oops:kto chce dziecku prezent zrobic?zapraszamy na bazarek:lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazeczki-po-angielsku-slownik-gry-film-dla-dzieci-na-miske-od-kata-18-06-a-138352/[/URL][/quote]
Co mi tu.. wątek śmiecisz?:mad: jeszcze się nie dorobił swoich ;)
już niedługo... sobota :multi:

Posted

[quote name='Soema']Co mi tu.. wątek śmiecisz?:mad: jeszcze się nie dorobił swoich ;)
już niedługo... sobota :multi:[/QUOTE]

:sadCyber: dobra juz dobra ale zeby tak od razu z bejsbolem na mnie:eviltong:

Posted

[quote name='chita']:sadCyber: dobra juz dobra ale zeby tak od razu z bejsbolem na mnie:eviltong:[/quote]
Bejsbol za to, że Cię na gg nie ma, a potem będziesz marudziła, że nic nie wiesz :eviltong:

Przelałam Ani [B]100zł [/B]na pierwszą wizytę u weta.

Posted

[quote name='Soema']Ania ma problem z kompem, ale DZIĘKUJEMY za paczkę na bazarek :loveu:
Chita :Rose:[/quote]
najpeirw na mnie z pałą a teraz dziekuje,ahhhh te baby:diabloti:

a z transpotrem wszytsko dograne bo mi chyba cos umknelo:oops:

Posted

[quote name='Poker']Soema, portfel dziś pojechał :evil_lol:[/quote]
Dziękuję :Rose: pieniądze do Ani przelałam, transport opłacę w sobotę (CHITA) psiaki jadą z Modjeską :)
a ja wracam do gonitwy za ćmą i zakopywania kości :evil_lol: mam 2 sunie na DT :loveu:

Posted

[B]jkp[/B] - 300zł (wpłata za 3 miesiące z góry)
[B]Bazyli3101[/B] - 30zł
[B]Becia222[/B] - 100zł
[B]Li1[/B]. - 100zł
[B]Agnieszka R.[/B] - 100zł
[B]Bjuta [/B]- 50zł
[B]Poker[/B] - 40zł
[B]Zuzel[/B] - 10zł
[B]Bico[/B] - 50zł
[B]Vesna[/B] - 50zł
[B]Lacrima [/B]- 100zł (na razie na moim koncie)
[B]agata51[/B] - 50zł

[COLOR=DarkGreen]Li1[/COLOR] - [B]40zł[/B] (zakłady pogodowe)
[U][/U][COLOR=DarkGreen]yoasia123[/COLOR] - [B]549,12 [/B](zbiórka urodzinowa)
[COLOR=DarkGreen]Anna_33[/COLOR] - [B]10zł [/B](zakłady pogodowe)
[COLOR=DarkGreen]Coronaaj[/COLOR] - [B]200zł[/B]

RAZEM NA KONCIE [SIZE=3][COLOR=Red][B]1779,12zł [/B][/COLOR][/SIZE]:mdleje:

Posted

[quote name='Poker']Soema, portfel dziś pojechał :evil_lol:[/quote]

Miło słyszeć, że są jeszcze ludzie z portfelem. Mnie już tylko świnka została. I w dodatku chuda jakaś taka! ;)

Posted

Kwota jest powalająca:crazyeye::multi::multi::multi:

Bazarek wystawie w niedzielę-Tz myślał,że to paczka do niego , bo tez czeka na przesyłkę i jak otworzył to tylko- a coś ty nakupowała:evil_lol:
Powiem tylko,że rzeczy nowe, ładne:cool3:....także wyskrobywać ostatnie grosze ciotki i w niedziele na zakupy:diabloti: