Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']Ja mam psa, nawet ma galerię. :cool3: Ale idę bez niego. ;) A z Kluskiem to pewnie dopiero za kilka tygodni, bo na razie jeszcze i tak nie ma go u Kisses, na razie możemy wziąć ją samą. :cool3:

Wombacik mój :iloveyou:[/quote]

Weźcie mnie, weeeeźcie... Bedę grzeczna! :diabloti:
Jak będę mogła wyjść na dłuższy spacer, w sensie szczepienia itp. za sobą [za wombatowym]. I trzeba będzie sobie zrobić rozpiskę [:razz:], zeby nie wrzucić małego w tłum, bo sie jeszcze zszokuje i w ogóle... Normalnie nie spodziewałam się tego po Was :diabloti:
A teraz nadchodzi cudowny czas uganiania sie za wyprawką i sprawdzania wetów na wszystkie sześć stron świata :loveu::roll: Wyborem [wreszcie...] karmy.

[SIZE=1]A ja chyba była grzecznym dzieckiem, bo babcia mi uszyła tą zarąbistą saszetke na smaki, miejsce na kliker też ma, taka do paska zapinana :loveu:[/SIZE]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Ja mam psa, nawet ma galerię. :cool3: Ale idę bez niego. ;) A z Kluskiem to pewnie dopiero za kilka tygodni, bo na razie jeszcze i tak nie ma go u Kisses, na razie możemy wziąć ją samą. :cool3:

Wombacik mój :iloveyou:[/QUOTE]

ma galerie:crazyeye: to czego ja nie widzialam :shake:

Posted

[quote name='Kisses']Weźcie mnie, weeeeźcie... Bedę grzeczna! :diabloti:
Jak będę mogła wyjść na dłuższy spacer, w sensie szczepienia itp. za sobą [za wombatowym]. I trzeba będzie sobie zrobić rozpiskę [:razz:], zeby nie wrzucić małego w tłum, bo sie jeszcze zszokuje i w ogóle... Normalnie nie spodziewałam się tego po Was :diabloti:
A teraz nadchodzi cudowny czas uganiania sie za wyprawką i sprawdzania wetów na wszystkie sześć stron świata :loveu::roll: Wyborem [wreszcie...] karmy.

[SIZE=1]A ja chyba była grzecznym dzieckiem, bo babcia mi uszyła tą zarąbistą saszetke na smaki, miejsce na kliker też ma, taka do paska zapinana :loveu:[/SIZE][/QUOTE]

to chyba ja powinnam blagac zebyscie mnie wziely jak bedziecie z psami :diabloti: bo go nie posiadam :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to chyba ja powinnam blagac zebyscie mnie wziely jak bedziecie z psami :diabloti: bo go nie posiadam :evil_lol::diabloti:[/quote]

Weźmiemy :diabloti:

Jee :multi: Chyba jade po Wombaciego dzień wcześniej :razz:
Zaraz na angielski ide, jak wrócę dam nowe foty :loveu:

Posted

[quote name='Bzikowa']Ty weź go nazwij po prostu WOMBAT a nie się będziesz w jakiegoś Simbę bawić :evil_lol:[/quote]

A wyobrażasz sobie na spacerze 'Wombat, noga' albo 'Wombat, chodź tu!' :evil_lol:
Wombat to jego ksywa jest :razz: Wombat do zadań specjalnych!

Nowe! Nowe! Nowe! :loveu: Przychodzę z angielskiego, patrze na stronę a tu :loveu:

Pan Simba z tatusiem-wariatem i (nie)całym rodzeństwem :loveu:
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/12.png[/IMG]

Mój maluszek :loveu:
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/13.png[/IMG]

Dam coś jeszcze potem :lol:

Posted

[quote name='Bewarka']A skąd ty wiesz, któr twój? :cool3: Ślicznotek :loveu:[/quote]

Bo jak rezerwowałam, to wiedziałam, który jest wolny i którego rezerwuje :diabloti:
Dziekować :loveu:

[B]Justy$ka[/B], dzięki :multi:

Posted

Boże jakie to jest piękne!!! :loveu:

i ten ogonek do góry!!! :loveu: [SIZE=1](jak bziczek:loveu:)[/SIZE]

Oczywiście , że sobie wyobrażam, mi do niego Wombat pasuje i tylko tak będę się do niego zwracać :eviltong: mój pies ma wystarczająco głupie imię więc jestem przyzwyczajona do dziwnych spojrzeń....

Posted

zarąbisty jest ten twój malec :loveu: i nie wiem jak można go nie rozpoznać wśród rodzeństwa. :eviltong: Simba bardzo się wyróżnia. :loveu:

Posted

[quote name='Bzikowa']Boże jakie to jest piękne!!! :loveu:

Oczywiście , że sobie wyobrażam, mi do niego Wombat pasuje i tylko tak będę się do niego zwracać :eviltong: mój pies ma wystarczająco głupie imię więc jestem przyzwyczajona do dziwnych spojrzeń....[/quote]

Dziękujemy :loveu:
Ogonek to taka fajna mała antenka :lol:
Dla Ciebie nawet MilkiŁej :evil_lol: Bzik głupie? Chyba żartujesz :lol:

[quote name='katik']zarąbisty jest ten twój malec :loveu: i nie wiem jak można go nie rozpoznać wśród rodzeństwa. :eviltong: Simba bardzo się wyróżnia. :loveu:[/quote]

I to jest najlepsze! :shiny: Małego da się zlokalizować wszędzie.

[quote name='Moniek193']Ale urosl i wyladnial:cool3:

[URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/13.png[/URL]:loveu:[/quote]

Facet mojego życia normalnie :razz:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jaka sliczota:-o:-o:loveu::loveu:[/quote]

Dzięki :loveu:

I jeszcze dwa z dzisiaj...

Tunelowe :loveu:
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/15.png[/IMG]

Zaczynamy mordować! :evillaug:
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/16.png[/IMG]

Oraz cieszymy michę w wieku 5 tygodni, bo jestem na polku! :D
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/17.png[/IMG]

Posted

[quote name='Bzikowa']Boże jakie to jest piękne!!! :loveu:

Oczywiście , że sobie wyobrażam, mi do niego Wombat pasuje i tylko tak będę się do niego zwracać :eviltong: mój pies ma wystarczająco głupie imię więc jestem przyzwyczajona do dziwnych spojrzeń....[/QUOTE]

a co powiesz o moim? gram wymiennie ze szczur? :evil_lol:

Posted

mali agilitowcy rosną :loveu: mam nadzieję, że będziecie się w tym kierunku edukować :siara:

[quote name='Kisses']Dziękujemy :loveu:
Ogonek to taka fajna mała antenka :lol:
Dla Ciebie nawet MilkiŁej :evil_lol: Bzik głupie? Chyba żartujesz :lol:
[/quote]

No, antenka:loveu:

Bzik jeszcze jeszcze. Ale Bezik to straszne imię, musisz przyznać. Tylko , że on już był Bezikiem więc mu nie zmieniałam. Chociaż w sumie mu pasuje ;)

Tinka - 'Szczur' daje radę. :lol: Za to z imieniem Gram mam tylko swoje małe narkomańskie skojarzenia :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']mali agilitowcy rosną :loveu: mam nadzieję, że będziecie się w tym kierunku edukować :siara:
No, antenka:loveu:
Bzik jeszcze jeszcze. Ale Bezik to straszne imię, musisz przyznać. Tylko , że on już był Bezikiem więc mu nie zmieniałam. Chociaż w sumie mu pasuje [/quote]

Ależ oczywiście, że będziemy. Już nawet mam jak tunel zrobić :diabloti: Kiss złota rączka! :razz:
A, i wiem, że któryś z braci (Tytus?) ma również uczęszczać na agility i się edukować w tym :loveu:

Bzik jest cudne :loveu: Bezik mi się z bezą kojarzy :diabloti: Ale to dobrze. Bo je lubie :loveu: Jednak zostanę przy Bziku lub Bzie.

Posted

przecudowny on jest :loveu: pewnie, że się wyróżnia, on chyba ma najjaśniejsze umaszczenie z całej gromady co nie ? albo przynajmniej na zdjęciach :diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']przecudowny on jest :loveu: pewnie, że się wyróżnia, on chyba ma najjaśniejsze umaszczenie z całej gromady co nie ? albo przynajmniej na zdjęciach :diabloti:[/quote]

Dzięki :loveu: Tak, najjaśniejszy jest. A najjaśniejsza jest jego siosytrzyczka, który lubi miętolić sznorówki :loveu:

[B]Moniek193[/B], z tego co wiem młode są cale :diabloti:

Posted

o kurcze, ale sliczna klucha :loveu:
ja patrze masz inny avek i to nie z westem :crazyeye:
wchodze i nie wierze :diabloti:
tyle czasu byla mowa o westiku :razz:

Posted

[quote name='gops']o kurcze, ale sliczna klucha :loveu:
ja patrze masz inny avek i to nie z westem :crazyeye:
wchodze i nie wierze :diabloti:
tyle czasu byla mowa o westiku :razz:[/quote]

Dziękujemy :loveu:
Mam av.? Wow :lol:

Była, była... Powiedzmy, że ten pies nieodwracalnie się wyciapał :diabloti: I z białego jest taaaaki :loveu:

Witamy w galerii :multi: