C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Kisses']Pozwać o molestowanie to mało :shake::diabloti: Ale przeczytałam! Wiem, ze czekacie, będą dzisiaj :diabloti: A więc. Chłodnica mi padła, wracałam do wujka po auto 2, miałam frytki i makczikeny w makdonaldzie :D i było dobre. Simba właśnie bije 'kolegę' w lustrze i walną koope, ładną :loveu::D A teraz ide ładować zdjęcia, ale najpierw Wombat :loveu: Koooosiam Was :loveu:[/quote] Ja mówiłam- ja cię nie molestuje, ja cię proszę:diabloti: Bo chłodnica jest głupia:cool1: Ale przynajmniej sie najadłaś:evil_lol: Na pewno koopa jest śliczna:loveu: Też cię Koooosiam ;* Quote
Kisses Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Z fotkami mam roboty trochę, więc dostaniecie 2 filmiki :razz: Albo jeden... Mały morduje sznur :loveu: Filmik nr. 1 [url=http://www.youtube.com/watch?v=G90r89qaZho]YouTube - Simba[/url] Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Koooochó ja Go:loveu: On być przystojniak:loveu: [/FONT][/CENTER] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jakie male cudoooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak slodko patrzy najchetniej to bym teraz poszla nyny w niego wtulona taki malutki misiu:loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No wiedziałam, że jak wejdę na dogo o jakiejś chorej porze to przynajmniej na tym wątku będzie się coś działo i się nie przeliczyłam! :cool3: Po pierwsze - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Filmik - Oooooo matulu jakiego on ma diabła w oczach terierzego !!! Już go uwielbiam! :loveu: [SIZE=1]Po parsonie - będzie cairnik :evil_lol:[/SIZE] [quote name='Domka_Czika']Jak pisałam- Wombat jest już w domu i obszczekuje lustro:diabloti:[/quote] :loveu: [SIZE=1]wiesz co Kisses... Bezisław zrobił dokładnie to samo jak go przywiozłam do siebie! To była pierwsza rzecz jaką zrobił - chciał zjeść swoje odbicie :evil_lol:[/SIZE] Quote
gops Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 no wkoncu :lol: ale on slodziak jest :loveu: chcemy wiecej :cool3: Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Bzikowa'][SIZE=1]To była pierwsza rzecz jaką zrobił - chciał zjeść swoje odbicie :evil_lol:[/SIZE][/quote] No bo co będzie się na niego jakiś obcy gapił :mad: Quote
Illusion Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Teraz to się w nim dopiero zakochać można :loveu:. Świetnie wygląda ze stojącymi radarami :evil_lol:. Czekamy na dalsze relacje i fotki :). Quote
saba98 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jaki słodki :loveu: Ten filmik jest świetny!:loveu: Quote
saba98 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Znalazłam na YouTube: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RWKAX00I94Y"]YouTube - Morderca [/URL] :loveu::loveu: Quote
LACKY*WHITE Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 super filmik tylko dlaczego taki króciutki :-( Patrycja wrzuc wiecej fotek lub jakiś filmik :loveu: Quote
saba98 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Niech mi ktoś powie, że psy nie potrafią się uśmiechać :mad: Quote
LACKY*WHITE Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 co teraz simbuś porabia ? pozdrowionka dla was :loveu: Quote
Kisses Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]Koooochó ja Go:loveu: On być przystojniak:loveu: [/FONT][/CENTER] [/quote] Ja też kocham :loveu: Mężczyzna życia mego normalnie :evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakie male cudoooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak slodko patrzy najchetniej to bym teraz poszla nyny w niego wtulona taki malutki misiu:loveu::loveu:[/quote] Dzięki :loveu: [quote name='Bzikowa']No wiedziałam, że jak wejdę na dogo o jakiejś chorej porze to przynajmniej na tym wątku będzie się coś działo i się nie przeliczyłam! :cool3: Po pierwsze - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Filmik - Oooooo matulu jakiego on ma diabła w oczach terierzego !!! Już go uwielbiam! :loveu: [SIZE=1]Po parsonie - będzie cairnik :evil_lol:[/SIZE] :loveu: [SIZE=1]wiesz co Kisses... Bezisław zrobił dokładnie to samo jak go przywiozłam do siebie! To była pierwsza rzecz jaką zrobił - chciał zjeść swoje odbicie :evil_lol:[/SIZE][/quote] U nas zawsze jest ciekawie :D Dzięki :loveu: Mój diabeł :evil_lol: Morderca sznurów! :loveu: [SIZE=1]ej, ale on siem bawić chciał. A ten w lustrze nie :shake: To pomordował sznur :diabloti:[/SIZE] [quote name='Molli']Super, że już wróciliście :multi:[/quote] :multi: Quote
Kisses Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='LACKY*WHITE']super filmik tylko dlaczego taki króciutki :-( Patrycja wrzuc wiecej fotek lub jakiś filmik :loveu:[/quote] Ładuje sie długi :razz: A z fotkami już się męczę. [quote name='saba98']Niech mi ktoś powie, że psy nie potrafią się uśmiechać :mad:[/quote] On cieszy miche :D [quote name='gops']no wkoncu :lol: ale on slodziak jest :loveu: chcemy wiecej :cool3:[/quote] Ha! :loveu: Będzie :razz: [quote name='RCookie']Teraz to się w nim dopiero zakochać można :loveu:. Świetnie wygląda ze stojącymi radarami :evil_lol:. Czekamy na dalsze relacje i fotki :).[/quote] Wkrótce :evil_lol: [quote name='saba98']Jaki słodki :loveu: Ten filmik jest świetny!:loveu:[/quote] Dzięki ;) Ide filmik ładować. I zdjęcia może :razz: Ja tu myślałam, że o 6-7 mnie zwlecze szczekaniem i piskami, a tu 9 i on się budzi dopiero :evil_lol: Znowu spać poszedł :shake: Przynajmniej tak leży :evil_lol: Quote
brjagata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witamy! Jakie piękne stworzenie! Chyba się zakochałam :lol::lol: I czekam na mnóstwo zdjęć! Quote
Olusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Bzikowa'] Filmik - Oooooo matulu jakiego on ma diabła w oczach terierzego !!! Już go uwielbiam! :loveu: [/quote] Właśnie, już widać, że zadziora będzie :evil_lol::loveu::cool3: GRATULACJE!! :multi::loveu::multi: Czekamy na multum fot :eviltong: Quote
Russellka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Przyszłyśmy się przywitać :multi: Piękny mały terrierek :diabloti: :loveu: Tylko twój avatar mi się nie wyświetla... :shake: Quote
Kisses Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Agathee']Witamy! Jakie piękne stworzenie! Chyba się zakochałam :lol::lol: I czekam na mnóstwo zdjęć![/quote] Witaj ;) Komputer nie chce współpracować z aparatem :cool1: [quote name='Olusia']Właśnie, już widać, że zadziora będzie :evil_lol::loveu::cool3: GRATULACJE!! :multi::loveu::multi: Czekamy na multum fot :eviltong:[/quote] Mój mały :loveu: Dzięki :razz: Czekajcie... [quote name='Russellka']Przyszłyśmy się przywitać :multi: Piękny mały terrierek :diabloti: :loveu: Tylko twój avatar mi się nie wyświetla... :shake:[/quote] Heej :multi: Dziekować, dziekować :razz: Mi też nie :diabloti: Quote
evel Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ja nie terrierowa, ale przyznać muszę, że Łombat całkiem przystojnie wygląda :cool3: jak na Łombata oczywiście :evil_lol: ;) Quote
Avaloth Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 on jest cuddnyyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Bzikowa'] [SIZE=1]wiesz co Kisses... Bezisław zrobił dokładnie to samo jak go przywiozłam do siebie! To była pierwsza rzecz jaką zrobił - chciał zjeść swoje odbicie :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] to szczurzy jest jakiś dziwny, bo nie próbował :hmmmm: gratulacje :loveu: Quote
Ania :) Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Super, że jest już z Wami :loveu: I oczywiście jest prze prze słodki :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts