Moniek193 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Kisses']Monika! Dzięki za dzień, bo przynajmniej chwile, wiesz o czym, nie myślałam :-( Fotki super, dziękuję :loveu: I za kanapkę też! [/QUOTE] A ja o moich cudnych szkolnych "zdobyczach" nie myślałam, jak my na siebie dobrze wpływamy :) Nie ma za co, jak będziesz czesać Sarę, to kromki są gratis :D Quote
Bartiśkowa_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Świetne fotki :loveu: Wombacik widże chodzi jak w zegarku :cool3: Quote
Shaunell Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Super fotki! [URL]http://i39.tinypic.com/ehyo91.jpg[/URL] I hoop do Kiś :multi: Quote
Ciapkowa. Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [url]http://i39.tinypic.com/ehyo91.jpg[/url] ja laaaaaatam :multi: Quote
evel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Zdumiewające jest to, jak psy zmieniają umaszczenie w miarę dorastania :) Quote
Kisses Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='mimi_91']Jaki on już duży i....śliczny :loveu:[/QUOTE] Noo, w końcu musi Was poznać :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Świetne fotki :loveu: Wombacik widże chodzi jak w zegarku :cool3:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Powiedzmy, że zdarza mu się :diabloti: [quote name='border_collie&westie']Super fotki! [URL]http://i39.tinypic.com/ehyo91.jpg[/URL] I hoop do Kiś :multi:[/QUOTE] :loveu: [quote name='evl']Zdumiewające jest to, jak psy zmieniają umaszczenie w miarę dorastania :)[/QUOTE] Noo, tyle, że w jego przypadku tą ciemniejszą sierść, jak był kluchem, pańcia wyskubała :diabloti: Ale kolorek ma ładniusi, podoba mi się :loveu: Quote
SabaNera Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [URL]http://lh3.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S-2JtDKFFYI/AAAAAAAAAdM/GZb6-hN4_B8/s512/DSC_5472.JPG[/URL] Słodki :loveu: Quote
psiulka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Świetne foty, Bombu jaki grzeczny, ulala :D Też chcę iść z Wami zobaczyć jak Bombu sobie na PT radzi :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 hej Kiss:) dowiedziałam się że od niedawna udzielasz się na wolontariacie w schronisku. Moglabys zaglądać częściej? Bo przez to że byłaś tam zaledwie 2 czy 3 razy nie możemy na Ciebie wpaść :eviltong: Quote
Kisses Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 4 byłam! bo były ferie i byłam z 3 razy, a potem szkoła, zawał wszystkiego, nie było kiedy :watpliwy: Teraz koniec roku i zapierdziel, bo tu oceny brakuje, tu sie waha, ble ble :stupid: Tak więc jedynie jakoś w piątki bym mogła. Ale nie ce mi się samej, więc namawiam Monikę, albo coś, żeby ktoś się zebrał ze mną :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Kisses']4 byłam! bo były ferie i byłam z 3 razy, a potem szkoła, zawał wszystkiego, nie było kiedy :watpliwy: Teraz koniec roku i zapierdziel, bo tu oceny brakuje, tu sie waha, ble ble :stupid: Tak więc jedynie jakoś w piątki bym mogła. Ale nie ce mi się samej, więc namawiam Monikę, albo coś, żeby ktoś się zebrał ze mną :D[/QUOTE] a no tak 4 razy to wiele wyjaśnia :lol: ale to nie ważne czy sama czy nie... Te psiaki czekają i dla nich nie jest istotne czy ktoś będzie Ci towarzyszył... Jak Ci zależy na towarzystwie to patrz w zeszycie kiedy my jesteśmy i śmiało przyjeżdżaj Quote
Izuuus Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Simba mi wygląda na grubaska:diabloti: [SIZE="1"]A Moniek tyle fotek narobiła, a Sarci to prawie w ogóle nie robi! [/SIZE]:mad: Quote
Kisses Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no tak 4 razy to wiele wyjaśnia :lol: ale to nie ważne czy sama czy nie... Te psiaki czekają i dla nich nie jest istotne czy ktoś będzie Ci towarzyszył... Jak Ci zależy na towarzystwie to patrz w zeszycie kiedy my jesteśmy i śmiało przyjeżdżaj[/QUOTE] Oczywiście, że wiele :D Musze mieć... teraz jestem sama z mama w domu, bratem itp. w domu, bo tata w szpitalu, wypisują go w poniedziałek, ale teraz będą jeździć do wa-wy, Lublina i w ogóle po jakiś specjalistach, więc teraz bardziej muszę w domu siedzieć. Zapewne w jakiś piątek się wybiore, czy w tygodniu, jak będzie większy luz... [quote name='Izuuus']Simba mi wygląda na grubaska:diabloti: [SIZE="1"]A Moniek tyle fotek narobiła, a Sarci to prawie w ogóle nie robi! [/SIZE]:mad:[/QUOTE] Nie, wagę ma ok :D Quote
mimi_91 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Hejka ;) Musimy się spotkać, musimy. Tylko na razie odpadam bo Gajce się cieczki zachciało i robi maślane oczy do każdego psa :lol: Quote
Kisses Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No musimy :D Tym bardziej Womba pod cieczkę nie chce podstawiać :diabloti: Quote
Kisses Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='Ppx']Ale ładnny banerek. :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :razz: Wróciłam ze spaceru z Bombem iii na boisku spotkaliśmy tycią pekinke, 3.5 mies. :loveu: I jestem bardzo dumna z mojego półmózga :multi: nie skakał itp., dał się młodej spokojnie obwąchać, był taki.. delikatny, nie-Wombowy :crazyeye: Quote
Kisses Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 U nas wczoraj pod wieczór sie uspokoiło, teraz też jest nieźle :D Quote
katik Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Kisses'] Wróciłam ze spaceru z Bombem iii na boisku spotkaliśmy tycią pekinke, 3.5 mies. :loveu: I jestem bardzo dumna z mojego półmózga :multi: nie skakał itp., dał się młodej spokojnie obwąchać, był taki.. delikatny, nie-Wombowy :crazyeye:[/QUOTE] A czego ty się spodziewałas, w końcu do już dorosły kawaler :) Magia nie przepada za szczeniakami i najzwyczajniej je ignoruje. :lol: Quote
psiulka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bombu z Czikiem :) [IMG]http://i39.tinypic.com/15cd9w9.jpg[/IMG] Quote
C&B Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Kisses']Dziękujemy :razz: Wróciłam ze spaceru z Bombem iii na boisku spotkaliśmy tycią pekinke, 3.5 mies. :loveu: I jestem bardzo dumna z mojego półmózga :multi: nie skakał itp., dał się młodej spokojnie obwąchać, był taki.. delikatny, nie-Wombowy :crazyeye:[/QUOTE] Czyli spotkaliście Chruma mikruska *.* Spróbowałby nie być miły dla chrumowatych psów:mad::diabloti: Quote
Recommended Posts