Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiedziałam że jest tu aż tylu ludzi z Białegostoku:evil_lol:
Na sparerek byłabym oczywiście chętna tyle że...nie mam psa:oops: :oops: :oops: :oops: Powiem szczerez że trochę mi na tym zależy, bo przygotowuję się do konkursu MP i chciałabym poćwiczyć z jak największą ilością psów...i może jakieś rady od wystawców:evil_lol:
Mieszkam w okolicach, konkretniej- Wysokie Maz. jeśli ktoś wie gdzie to jest xD Dla ułatwienia- tam gdzie przesławna Mlekovita :D..mam 13 lat:oops:
Bez psa było by to możliwe?:placz:

Posted

[QUOTE]hehe, ja mam 2 psy, to jednego mogę odstąpić na czas spaceru :evil_lol:[/QUOTE]
Czyli mogę? Byłoby cudownie:loveu:

Posted

[LEFT]Mam nadzieję, że spacerki udały się!:-)[/LEFT]

[quote name='karina1002']
[CENTER][COLOR=red][B]głosujcie na nasze schronisko[/B] [/COLOR][/CENTER]
Wystarczy się [B]zarejestrować[/B] na forum tego sklepu, [B]zalogować [/B]
[B]i oddać głos w ankiecie[/B].
Dokładny link do tej ankiety podaję niżej:
[URL="http://krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306"][COLOR=#800080]krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306[/COLOR][/URL]"[/quote]

[LEFT][quote name='Iwona&Wiki'][/LEFT]
[CENTER]A tu na szczęście;) zaczyna się nowy tydzień.:lol:
[B]Szkolne Dogomaniaczki[/B],
co tam ostatnio robicie na informatyce czy też na TI?:roll:
Może poprosicie Wasze panie uczycielki o współpracę?
Na pewno przekonacie, że to doskonałe zadanie
i można przećwiczyć jakże potrzebne i pożyteczne umiejętności;) [/CENTER]

[LEFT]A przy okazji hmmmm... taki szczytny cel!
[/quote][/LEFT]

[B]Uwaga, uwaga![/B]
KOTY znowu nam depczą po piętach!

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Głosujcie na nas![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

To może spotkamy się w sobote, 2.06 w Folwarku Nadawki? Co Wy na to?
[URL="http://www.alpi.piasta.pl/plakat_m.jpg"]www.alpi.piasta.pl/plakat_m.jpg[/URL]
Zapowiada się fajny festyn :D

Posted

[quote name='pAuLiNka & Mika']To może spotkamy się w sobote, 2.06 w Folwarku Nadawki? Co Wy na to?
[URL="http://www.alpi.piasta.pl/plakat_m.jpg"]www.alpi.piasta.pl/plakat_m.jpg[/URL]
Zapowiada się fajny festyn :D[/quote]

a gdzie to jest ?? :oops:

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Białostoccy [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B]DGManiacy![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69576"][B][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69576[/COLOR][/B][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='asia0603']a gdzie to jest ?? :oops:[/quote]

Jadąc na Augustów, za muzeum wsi, przed rzeczką w Jurowcach, jest taaaki duży znak w prawo.

Tak mi się wydaje, że to tam :)

Posted

a ja mam pytanie z innej beczki, możecie mi powiedzieć który wet w białymstoku jest dobry ?? gdzie warto się wybrać z psem i bez obaw oddać psa w ręce lekarza?? podawajcie swoje typy!!!!

Posted

Już podaję:
Agnieszka Lenkiewicz lub Łukasz Zaleski na Piastowskiej - lecznica Zwierzak - tel,. 7412394 (trzeba pytać kiedy przyjmują) Agnieszka jest chirurgiem, więc w sprawach kostnych w Białymstoku tylko do niej. Nie pomyl tylko lecznicy, bo obok jest Krakvet czy jakoś tak i koleżanki suni na torbiele powiedzieli, ze tak ma być :).

Druga lecznica - na Wesołej - dr Gulko i dr. Jaroszewicz. tel. 7423800 Plus dla lecznicy, ze czynna do 22, w niedzielę do 18.

Te dwie polecam z czystym sumieniem. Reszty nie znam.

Posted

Marię Rudobielską "Sano" na Zwycięstwa. Ale tą lek. weterynarii, bo są dwie
Kochani, a może ktoś z Białegostoku będzie jechać na ten festyn samochodem? :razz: Mam dwa psy i ich nie zabiorę sama innym środkiem lokomocji. :lol:

Posted

No ludzie chwalą Rudobielską. Mam do niej nawet blisko, ale ja chodze na Białostoczek, albo do niedawno otworzonego ich oddziału na Zwycięstwa. Mają doświadczenie i specjalistów w różnych dziedzinach medycyny wet. Operowałam tam wiele razy swojego psa. Do tej pory było wszystko ok ;)

Teraz zastanawiam się gdzie wysterylizować swoją sukę. Musze się w końcu zdecydować na jakiegos weta :roll:

A co do jutrzejszego Festynu - to będzie też jeździł bezpłatny, bezpośredni autobus tam na miejsce :) Zawsze to troche lepiej niż takim zwykłym ;)

Posted

Autobusem musiałabym zabrac tylko jednego psa, a tak to nie wiem... nie pojadę :shake:
Rudobielska mi konia leczyła i zresztą ratowała przy ostrej teperaturze przez kilka nocy z rzedu. Sukę sterylizować będę u niej, same dobre słowa o niej słyszę, zresztą o dziwo u niej moja Sara sie nie stresuje. A weterynarzy panicznie się boi...
A na Białostoczku.. wszystko ok, psa mi raz uratowano, chociaż szanse były nikłe.. ale nie powiem co usłyszałam ostatnio w gabinecie, tyle, ze to chyba była praktykantka (taką mam nadzieję..).

Posted

[quote name='Dada']
ale nie powiem co usłyszałam ostatnio w gabinecie, tyle, ze to chyba była praktykantka (taką mam nadzieję..).[/quote]
Nie strasz, mów.... :cool1:

Ja mam zamiar tam pójść w przyszłym tygodniu, własnie w sprawie sterylki.

Posted

[B]Dada[/B], na pewno bym Was zabrała,
ale nie wiem, czy w ogóle dam radę się wyrwać.
Jeśli tak, to nie wiem o której i na ile,
więc nawet nie da rady się umówic.:p

Ja, tak jak Karina, [B]z pełną odpowiedzialnością polecam[/B]
[B]tylko i wyłącznie [COLOR=red]Agnieszkę Lenkiewicz ze Zwierzaka[/COLOR][/B],
jest ortopedą. Namiary podała Karina.

He he, Karina pewnie chodziło Ci o Canwet czy Canvet:p :evil_lol:
nie chce mi sie nawet sprawdzać, jak tam oni się piszą.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: