torpi Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 zaganiacz-nagabywacz :evil_lol: może rozminełam się z powołaniem? nieeee :p Tona karmy to wydaje się być sporo, ale zależy ile jest zwieków do wykarmienia. Quote
akodirka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 nieźle, nieźle :) w sumie mam mało do gadania, ale też chciałabym podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego, że zwierzaki będą miały co jeść, cieszę się, że mogłam pomóc i dorzucić klika (prawie kilkanaście, nie wiem ile było dokładniej) kg żarełka dla psiaków, w sumie to nie wiele karmy, ale zawsze to klika pełnych psich brzuszków więcej Quote
Bakteria Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A w tym tygodniu jeszcze będzie zbiórka, czy już więcej nie będzie :cool3: ? Ło matko, ale dużo się łącznie uzbierało! Tona, a nawet sporo ponad tonę :eviltong: Super. Tylko ciekawi mnie, na jaki okres czasu to starczy? Quote
Iwona&Wiki Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='akodinka']jestem ciekawa, jakim zainteresowaniem cieszyła się akcja :diabloti: a po za tym, spodobała mi się jakoś taka tabelka :)[/quote] Dla wszystkich miłośników tabelek;):) [IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Bafi%20i%20Sara/nowe.jpg[/IMG] + zawartość bagażnika samochodu Kariny, bo jeszcze nie wypakowała, dlatego nie jest doliczone. Wypakuje najszybciej jutro wieczorem, więc wszyscy miłośnicy tabelek będa mieli kolejną frajdę;):razz: Quote
Iwona&Wiki Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Bakteria']A w tym tygodniu jeszcze będzie zbiórka, czy już więcej nie będzie :cool3: ? Ło matko, ale dużo się łącznie uzbierało! Tona, a nawet sporo ponad tonę :eviltong: Super. Tylko ciekawi mnie, na jaki okres czasu to starczy?[/quote] Ogłaszam Uroczyste Zakończenie Zbieractwa :cry: W tym tygodniu - na zabawy andrzejkowe marsz!:eviltong: Prawda? Zawsze wydawało mi się, że tona to niewyobrażalnie dużo. A teraz, jak na to patrzę, to tona? Co to tona? Myślę, że kocie, to migiem. A psie, może na trochę starczy.:p Quote
Iwona&Wiki Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='plinka']Ooo tak!! Torpi zaganiacz pierwsza klasa :p Pracowała za trzech! :lol: [/quote] Tak, tak, jak Torpi pójdzie w marketing, to drżyjcie narody:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wspaniale że udało sie tyle uzbierać :multi: tylko szkoda że już koniec tej zbiórki :sad: ale zawsze można coś osobiście przynieść, prawda ? :cool3: Quote
Iza. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Super:multi::multi: Szkoda, że zbiórki zakonczone ;) Bardzo sie ciesze ze mogłam pomóc, a dodatkowo poznać jeszcze tylu wspanialych ludzi :p Na każda następna akcje się piszę, proszę mnie tylko poinformować, no chyba ze akurat mi wypadnie pilnowanie brata ;) Quote
Bobek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gratuluje Bialostockim fanom udanego "zbioru":multi: Bialostocki [B]Klub Sportow Psich ALPI[/B] zaprasza wszystkie osoby niepelnosprawne poruszajace sie na wozkach inwalidzkich do wspolnych treningow z psami .Uprawiamy sporty :agility i frisbee Ruszyla wlasnie hala treningowa przy ul Weglowej 8 :multi::multi::multi: o szczegoly prosze pytac : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] serdecznie zainteresowanych zapraszamy:loveu: Quote
Bobek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bardzo dziekujemy za tak liczne przybycie , :multi::multi::multi:zapraszamy na nastepne zajecia , zapraszmy chetnych do wspolpracy :loveu:proszac o wczesniejszy kontakt tel 503957303. Bialystok jest wyjatkowym miastem ;) Quote
kuncewmr Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Oj napiszcie troche jak bylo, dla tych co daleko... M+S Quote
Bobek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Narazie bardzo roboczo ,;) przygotowujemy sie do wielkiego otwarcia , :crazyeye:niezwyklej imprezy - juz troche swiatecznej. Jestem przekonana ze bedzie nas slychac w calym miescie .W przygotowaniach biora udzial i wozkowicze i inni bywalcy Klubu Sportow Psich ALPI. Az milo patrzec jak wszyscy pracuja nie ma narzekania , jest mnostwo pomyslow i inspiracji do dzialania . Dlatego napisalam ze sa z nami sami wyjatkowi ludzie , bardzo im za wszystko co robia dziekujemy. :multi::multi: Dzieki wspolnej pracy mamy hale do wspolnych dzialam w dzien i w nocy :loveu: Quote
plinka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A kiedy te wielkie oficjalne otwarcie hali? :) ...czy może coś mnie ominęło? :shake: Quote
Bobek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie martw sie wszystko jest pod kontrola, narazie jak pisalam przygotowujemy sie i zapraszamy chetnych do pracy:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A można wiedzieć kiedy będzie otwarcie? i czy można wpaść (z psem) :razz: Quote
Bobek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mysle ze z psem to nie bylby dobry pomysl bo bedzie glosno, :shake:a co do wpadania nie wiemy ile osob potwierdzi przybycie :multi:, wiec narazie tylko na zaproszenia bywalcom i dzialaczom klubu ALPI :razz: Quote
plinka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Bobek']Nie martw sie wszystko jest pod kontrola, narazie jak pisalam przygotowujemy sie i zapraszamy chetnych do pracy:lol:[/quote] W tym problem, że mnie rodzice nie chcą z domu wypuścić :eviltong: uczyć się każą :shake: Mam jednak nadzieję, że na jakiś trening się wyrwę, bo jak nie skorzystać z hali takiego dobrodziejstwa :lol: A poza tym ciekawość mnie bierze czy mój pies będzie biegać po wykładzinie :lol: Pozdrawiam ;) Quote
Ewa3 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [B]plinka[/B] i ty sie dajesz?:evil_lol:;) Quote
plinka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Do tej pory jakoś dawałam radę :diabloti: :evil_lol: Ale teraz już wymiękam... :/ Matura tuż, tuż a jak rodzice zobaczą wyniki z próbnej do dopiero będzie :cool1: Ciężki mam żywot do maja :placz: :placz: Ale potem sobie odbije :diabloti: :eviltong: :eviltong: Quote
Ewa3 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Szukamy (TOZ) osob chetnych do pomocy ;) Chcem odwiedzic Panie ktore dokarmiaja koty i zlozyc im zyczenia swiateczne i dac troche karmy;) Najlepiej to zrobic jeszcze przed swietami wiec czasu nie wiele Ktos chetny:razz:? Quote
Bakteria Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dogomaniacy z Białegostoku i okolic!!! [SIZE=3]ROZGLĄDAJCIE SIĘ :shake: :shake: :shake: ![/SIZE] [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9138344#post9138344[/URL] Pomóżcie znaleźć młodą suczkę :-( ! Quote
Iwona&Wiki Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Ewa3']Szukamy (TOZ) osob chetnych do pomocy ;) Chcem odwiedzic Panie ktore dokarmiaja koty i zlozyc im zyczenia swiateczne i dac troche karmy;) Najlepiej to zrobic jeszcze przed swietami wiec czasu nie wiele Ktos chetny:razz:?[/quote] [COLOR=blue]--------------------+++++++------------------------------------[/COLOR] To wyżej (zaznaczyłam na niebiesko) napisała moja Kota, Ach te dzisiejsze zwierzaki, ganiają myszy na ekranie, a teraz okazuje się - sprawnie posługuja sie klawiaturą:eviltong: Ciekawe, co chciała napisać? Ewuniu, już chyba coś zaniosłyscie, bo Agatka napisała mi wczoraj wieczorem, że miała telefony od wzruszonych i szczęśliwych Kociar: "były prze-szę-śli-we, że ktoś o nich pamięta :)" Przysłała mi jeszcze dwa adresy, co Wy na to? No, a jak Kawunia? Quote
Janka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Zdolna ta Twoja Kota :) [quote name='Iwona&Wiki']Ewuniu, już chyba coś zaniosłyscie, bo Agatka napisała mi wczoraj wieczorem, że miała telefony od wzruszonych i szczęśliwych Kociar: "były prze-szę-śli-we, że ktoś o nich pamięta :)" Przysłała mi jeszcze dwa adresy, co Wy na to? No, a jak Kawunia?[/QUOTE] Kartki do firm dostarczone. Zostały mi dwie na osiedlu [jedna na osiedlu z Baśniowej się znowu zdublowała]+ do mojej Chrzestnej . Dzisiaj jadę do dwóch Kociar i do Jednej w niedzielę, bo dopiero wtedy będzie. Ewa dzisiaj pójdzie na Nowogródzką. To jak możesz to prześlij mi adresy na maila albo PW. Myślę, że możemy się tego podjąć [zobaczymy co jeszcze Ewa napisze], tylko jest mały problem z karmą. A swoją drogą, to taką robotę to ja mogę robić. Ludzie szczęśliwi, uśmiechnięci [nawet w sklepach czy biurach], już nie mówiąc o pozytywnie zaskoczonych osobach prywatnych. A to osobiste roznoszenie to tak na prawdę, jest jeszcze lepsze, niż gdyby wysłać pocztą! Pozdrawiam, Janka Quote
Iwona&Wiki Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 WSPANIALE:) Bardzo sie cieszę, że tak to ładnie wychodzi:) W przyszłym roku zrobimy wszystko na spokojnie. Obiecuję:) Dzięki Janeczko, dużo pomogłaś. Duża BUŹKA:) Wszystkie świetnie pomagacie.:buzi: Janeczko zaraz podeśle Ci adresy i numer tel. do Mariolki, może uda sie dobrać karmę. Nie wiem tylko czy kartek Wam wystarczy. Zobaczymy, jak zdążycie, to będzie SUPER, a jak nie, to może po świetach. Quote
Recommended Posts