Niktusia Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ....a może tak spotkanko, spacerek???? dajcie znać :D Quote
Cola Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ja wybieram się na święta do Białegostoku, więc można coś zorganizować. Może w zwierzyńcu?? :wink: Quote
Usul Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Temat stary,ale moze rzeczywiscie by cos zorganizowac ?? Jesli nei zwierzyniec to zapraszam na swoje okolice- BARDZO duzo miejsca do wybiegania sie dla psow- osiedle wyzyny (same lasy,pola i laki ) :) Quote
M-ajka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Jest tu może ktoś jeszcze z Białegostoku? :) (oprócz mnie oczywiście) Quote
M-ajka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Może kiedyś jakiś spacerek?:cool3: W towarzystwie niewychowanego sznaucera i jego gadatliwej pańci:razz: :eviltong: Quote
mona_golden Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ja tez bym sie pisała na spacerek :) nie jestem jednak pewna czy bede na 100% poniewaz mam pewne problemy z dojazdem. A w jakim jestescie wieku bo ja jeszcze goowniara :eviltong: (14 lat) Quote
Janka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nowa jestem, ale co tam, odezwe sie! Tez jestem z Bialegostoku. Planowalismy zrobic juz spotkanie w wakacje z ludzmi z dogsow, ale to pewnie nie wypali. Ja chetnie, jesli byscie pozwolili bym sie dolaczyla. Mieszkam na Pietraszach, wiec myslalam o Lesie Pietrasze, ale Wyzyny tez jak najbardziej za. Tam chyba jeszcze wiecej miejsca. Jesli mielibyscie ochote, to sie odzywajcie. Mam dwa srednio-duze Suczki- Dore i Mone. Jesli juz to przyszlabym z Dora. Mam 16 lat. Czekam na odzew. Pozdrawiam, Janka Quote
Juszes Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Cześć, ja też jestem z Białegostoku :D Mam 13 lat ( za 4 miesiące 14) i meiskzam na dziesięcinahc :P Niestety nie mam pieska, ale mozę niedługo bde miala ;-) Marzę o szpicu miniaturowym :loveu::loveu::loveu: Quote
Juulcia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ja też jestem z Białegostoku :p Mam 14 lat i malutkiego 3,5-miesięcznego yorka :razz: Myślę że spotkanie to świetny pomysł, może zbierze się chociaż kilkuosobowa grupka z psami? Quote
mona_27 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 hej!!! ja tez jestem z białegostoku, mam 3 miesiecznego jacka russel terrier. w grudniu będziemy w białymstoku. To jak z tymi spacerkami w zwierzyńcu ??? Quote
grallinka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 i ja tez jestem z bialegostoku i codzien prawie jestesmy w zwierzyncu.mam 3 letniego afgana i sznaucerka miniature i jestem za spacerkiem jak najbardziej:multi: Quote
mona_27 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 niestety nasze plany przyjazdu do białegostoku w grudniu legły w gruzach. Mieszkamy w norwegii i żeby wyjechać poza zagranicę kraju z naszym psem, po pierwsze musimy zaszczepić go przeciw wściekliźnie - to nie jest problem, po drugie - musimy mu zrobić badania na antyciała po upływie 120 dni, a to kosztuje w tym kraju 6 tys pln :placz: , więc w grudniu się nie zobaczymy Quote
Delfin Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ja też jestem chetna na spacer w Białymstoku:) Naprawde tylko tylu ludzi jest na forum z Białego? Quote
grallinka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Delfin: a gdzie przewaznie spacerujesz?hmm i masz psiurka czy sunie?bo z avatarka widze,ze to labek..a moj uczulony na labki samcole:shake: Quote
Delfin Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mój labek to Pluto (pies) dodałabym szalony pies :) a czemu uczulony na labki? jakies niemiłe przeżycia? Mój ma koleżankę Harta Afgańskiego i uwielbia sie z nią bawić Quote
Czarna_Owieczka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Może temat był dawno, ale ja jestem z Białegostoku i nie mam nic przeciwko spacerkowi ;) Quote
grallinka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej hej.Ja nadal jestem za spacerkiem.Jak pisalam my chodzimy do zwierzynca.Jakiego masz psiurka? Cos malo ludzi z Bialegostoku na forum... Quote
mona_27 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 bardzo mało, my się dołączymy na spacerek latem, bo juz wtedy napweno będziemy mogli z edy'm podróżować.pozdrawima wszystkich białostockich dogomaniaków i do zobaczenia w zwierzyncu !!!!!!!!! :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja mam Blakiego, takiego 2 letniego kundelka, można powiedzieć że jest w typie pudla, i jestem jak najbardziej za tym żeby spacerek był latem albo wiosną :) Quote
Iza. Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ja co prawda w białymstoku nie mieszkam ale w okolicach ;) ale tez mogłabym sie na taki spacerek przejsc tylko nie wiem czy z psem ;) bo do lata to moja Lunka (niuf bez rodowodu :/ którego dostałam od rodziców) bedzie juz duza i moze być problem z transportem no ale zawsze mozna cos wymyślic ;) Quote
Delfin Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a czemu musimy czekać do lata? Nie mozna sie spotkać teraz? Quote
karina1002 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='grallinka']Hej hej.Ja nadal jestem za spacerkiem.Jak pisalam my chodzimy do zwierzynca.Jakiego masz psiurka? Cos malo ludzi z Bialegostoku na forum...[/quote] Nie mało, tylko dopiero dziś znalazłam wątek :roll: . W Białymstoku nie mieszkam, ale pracuję, więc codziennie jestem. Jestem za spotkaniem, moze szybciej niż wiosną :). Mam goldena - faceta:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dokłądnie jestem z Kleosina ale jechać do Białegostoku do dla mnie nie problem :) Quote
Recommended Posts