Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Temat stary,ale moze rzeczywiscie by cos zorganizowac ?? Jesli nei zwierzyniec to zapraszam na swoje okolice- BARDZO duzo miejsca do wybiegania sie dla psow- osiedle wyzyny (same lasy,pola i laki ) :)

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

ja tez bym sie pisała na spacerek :) nie jestem jednak pewna czy bede na 100% poniewaz mam pewne problemy z dojazdem. A w jakim jestescie wieku bo ja jeszcze goowniara :eviltong: (14 lat)

Posted

Nowa jestem, ale co tam, odezwe sie!

Tez jestem z Bialegostoku. Planowalismy zrobic juz spotkanie w wakacje z ludzmi z dogsow, ale to pewnie nie wypali. Ja chetnie, jesli byscie pozwolili bym sie dolaczyla. Mieszkam na Pietraszach, wiec myslalam o Lesie Pietrasze, ale Wyzyny tez jak najbardziej za. Tam chyba jeszcze wiecej miejsca. Jesli mielibyscie ochote, to sie odzywajcie. Mam dwa srednio-duze Suczki- Dore i Mone. Jesli juz to przyszlabym z Dora. Mam 16 lat. Czekam na odzew.

Pozdrawiam,
Janka

• 3 months later...
Posted

Cześć, ja też jestem z Białegostoku :D Mam 13 lat ( za 4 miesiące 14) i meiskzam na dziesięcinahc :P Niestety nie mam pieska, ale mozę niedługo bde miala ;-) Marzę o szpicu miniaturowym :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też jestem z Białegostoku :p Mam 14 lat i malutkiego 3,5-miesięcznego yorka :razz: Myślę że spotkanie to świetny pomysł, może zbierze się chociaż kilkuosobowa grupka z psami?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

niestety nasze plany przyjazdu do białegostoku w grudniu legły w gruzach. Mieszkamy w norwegii i żeby wyjechać poza zagranicę kraju z naszym psem, po pierwsze musimy zaszczepić go przeciw wściekliźnie - to nie jest problem, po drugie - musimy mu zrobić badania na antyciała po upływie 120 dni, a to kosztuje w tym kraju 6 tys pln :placz: , więc w grudniu się nie zobaczymy

• 1 month later...
Posted

Mój labek to Pluto (pies) dodałabym szalony pies :)
a czemu uczulony na labki? jakies niemiłe przeżycia?
Mój ma koleżankę Harta Afgańskiego i uwielbia sie z nią bawić

• 2 weeks later...
Posted

bardzo mało, my się dołączymy na spacerek latem, bo juz wtedy napweno będziemy mogli z edy'm podróżować.pozdrawima wszystkich białostockich dogomaniaków i do zobaczenia w zwierzyncu !!!!!!!!! :lol:

Posted

ja co prawda w białymstoku nie mieszkam ale w okolicach ;)
ale tez mogłabym sie na taki spacerek przejsc tylko nie wiem czy z psem ;)
bo do lata to moja Lunka (niuf bez rodowodu :/ którego dostałam od rodziców) bedzie juz duza i moze być problem z transportem no ale zawsze mozna cos wymyślic ;)

Posted

[quote name='grallinka']Hej hej.Ja nadal jestem za spacerkiem.Jak pisalam my chodzimy do zwierzynca.Jakiego masz psiurka?

Cos malo ludzi z Bialegostoku na forum...[/quote]

Nie mało, tylko dopiero dziś znalazłam wątek :roll: .
W Białymstoku nie mieszkam, ale pracuję, więc codziennie jestem.
Jestem za spotkaniem, moze szybciej niż wiosną :).
Mam goldena - faceta:)