agaga21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://images47.fotosik.pl/199/c1e7c3e0b11d8f2dmed.jpg ooooo! jakie pyszczydło:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :diabloti: oj Kaska ...babo jedna Ty :cool1:....Kasica złośnica :diabloti::evil_lol: Quote
agaci-x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No i jesteśmy właśnie po wizycie u weta. Nie wiadomo od czego ma te krostki na ciele ale pierwsze co to kropelki na pchły i odstawić karmę z rybą. Dostała zastrzyki : antybiotyk i coś przeciwzapalnego. No i wyszło też na jaw dlaczego Kasiulec ma ciągłe problemy z tymi piętami ( puchną jej ). Laska źle siada bo zamias siadać jak normalny pies to uwali się na zadzie i kopyta wywali do przodu. Przez to ciągle obija te pięty i ciągle są one uciskane. A szanse żeby nauczyć ją siadać normalnie ( wiecie jak hmmm tak kucająco ) są znikome . Kaśka jak się uwali to prawie że na kręgosłupie i wygląda jak ostatnia ciapa :P W poniedziałek do kontroli. Quote
agaga21 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 agaci-x napisał(a): Kaśka jak się uwali to prawie że na kręgosłupie i wygląda jak ostatnia ciapa :P W poniedziałek do kontroli.:evil_lol::evil_lol: my też to znamy ale piętek nie odgniatamy. agata, masz 3 światy z tymi psiskami. Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 aaaa to typowa pozycja siedzenia na ,,jełopka:evil_lol:,, Quote
fioneczka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a może jej taki małe krzesełko podstawiać :eviltong: a tak poważnie to wiem co znaczą obite pięty ... u Fionki masakra wiecznie spuchnięte, strupy, krwawią ... jak siada to próbuje się drapać i wali piętami o glebę (odgłos jakby ktoś schabowe klepał) ale te nasze hieny to sieroty są :roll: Quote
agrawa69 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A dlaczego odstawić karmę z rybą? Ryba baaardzo rzadko uczula i właśnie jest polecana alergikom. Co teraz będziecie dawać Kaśce? Quote
agaci-x Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Kaśka do tej pory jadła ACANA ADULT PROVINCIAL PACIFICA. I dostawała na sierść Source PLUS! ( wodorosty, algi i inne tam morskie badziewie ). Odkąd jej tego nie podaję to jej skóra nie jest już zaczerwieniona i nie ma wysypki. Teraz razem z Luisem jedzą ACANA ADULT PROVINCIAL GRASSLANDS. Tam jest mniej ryby. Zobaczymy jakie będą rezultaty. Quote
agrawa69 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Myślałam,że cały czas podajesz jej Grasslands. Może ten preparat ją uczulał. Bo z pewnością nie ryba w karmie - jeśli teraz też je karmę z rybą i nie ma uczulenia, to nie ważne ,czy zawartość ryby jest mała, czy duża. Każda ilość uczula, więc skoro teraz nie uczula, to wtedy też nie uczulała. A z resztą....nie mój cyrk, nie moje małpy Quote
agaci-x Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 YouTube - Kaśka maltretuje Luisa. Później musiałam ich siłą rozdzielać. Luisek się trochę wkurzył i właził na Kaśkę - oczywiście z podtekstem erotycznym :P Quote
agaci-x Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No i proszę! DEMOLKA YouTube - Luis i Katarzyna - wariacka zabawa Quote
agaga21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 hahaha! króweczki są boskie! :evil_lol: widać że świetnie się w końcu dogadały. Quote
fioneczka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 upłakałam się ze śmiechu jakie one zwariowane :loveu: aż się wierzyć nie chce że po tych wszystkich walkach i bojach takie z nich teraz idealne rodzeństwo merdające ogonki extra ... szczęście pełną gębą troszkę bajzelek robią ale jest wesoło ... i widzę że nawet kozaczka do zabawy se wzięły :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Rewelacyjnie razem wygladaja. Quote
agaci-x Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ciąg dalszy fotek. Część pierwsza na wątku Luisa :) Quote
andzia69 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 chociaż tu dobre wieści:) psiaki widzę, ze nawet równouprawnienie do stołu mają:):) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://images46.fotosik.pl/238/9a2ce051dda77acfmed.jpg świetny uśmiech!!! Quote
Recommended Posts