Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jesteśmy właśnie po wizycie u weta. Nie wiadomo od czego ma te krostki na ciele ale pierwsze co to kropelki na pchły i odstawić karmę z rybą. Dostała zastrzyki : antybiotyk i coś przeciwzapalnego. No i wyszło też na jaw dlaczego Kasiulec ma ciągłe problemy z tymi piętami ( puchną jej ). Laska źle siada bo zamias siadać jak normalny pies to uwali się na zadzie i kopyta wywali do przodu. Przez to ciągle obija te pięty i ciągle są one uciskane. A szanse żeby nauczyć ją siadać normalnie ( wiecie jak hmmm tak kucająco ) są znikome . Kaśka jak się uwali to prawie że na kręgosłupie i wygląda jak ostatnia ciapa :P W poniedziałek do kontroli.

Posted

agaci-x napisał(a):
Kaśka jak się uwali to prawie że na kręgosłupie i wygląda jak ostatnia ciapa :P W poniedziałek do kontroli.
:evil_lol::evil_lol: my też to znamy ale piętek nie odgniatamy.
agata, masz 3 światy z tymi psiskami.

Posted

a może jej taki małe krzesełko podstawiać :eviltong:
a tak poważnie to wiem co znaczą obite pięty ... u Fionki masakra wiecznie spuchnięte, strupy, krwawią ... jak siada to próbuje się drapać i wali piętami o glebę (odgłos jakby ktoś schabowe klepał)

ale te nasze hieny to sieroty są :roll:

Posted

Kaśka do tej pory jadła ACANA ADULT PROVINCIAL PACIFICA. I dostawała na sierść Source PLUS! ( wodorosty, algi i inne tam morskie badziewie ). Odkąd jej tego nie podaję to jej skóra nie jest już zaczerwieniona i nie ma wysypki. Teraz razem z Luisem jedzą ACANA ADULT PROVINCIAL GRASSLANDS. Tam jest mniej ryby. Zobaczymy jakie będą rezultaty.

Posted

Myślałam,że cały czas podajesz jej Grasslands. Może ten preparat ją uczulał. Bo z pewnością nie ryba w karmie - jeśli teraz też je karmę z rybą i nie ma uczulenia, to nie ważne ,czy zawartość ryby jest mała, czy duża. Każda ilość uczula, więc skoro teraz nie uczula, to wtedy też nie uczulała.

A z resztą....nie mój cyrk, nie moje małpy

• 3 weeks later...
Posted

upłakałam się ze śmiechu jakie one zwariowane :loveu:
aż się wierzyć nie chce że po tych wszystkich walkach i bojach takie z nich teraz idealne rodzeństwo
merdające ogonki extra ... szczęście pełną gębą
troszkę bajzelek robią ale jest wesoło ... i widzę że nawet kozaczka do zabawy se wzięły :evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...