Neczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Super Karolciu, pozmieniałam tylko troszkę kolejność w niektórych miejscach i wyszło nam tak: Layla - około 4 letnia delikatna i subtelna suczka, zagubiona w schroniskowym świecie. Do schroniska trafiła od starszej kobiety, która miała za dużo psów i nie radziła sobie z ich utrzymaniem. Suńka potrzebuje kontaktu z człowiekiem, lecz z braku zaufania boi się podejść, stoi w kącie boksu i uważnie się przygląda. Dopóki była w boksie z drugą sunią jakoś znosiła swoją niedolę, lecz po adopcji tej drugiej, Layla jest straszliwie smutna. W nowym domu z wyrozumiałym i odpowiedzialnym człowiekiem, odnalezienie się i przyzwyczajenie suczki, napewno byłoby tylko kwestią czasu. Jeśli masz w swoim sercu odrobinę miejsca, podaruj je Layli. Suczka przebywa w Schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. W razie problemów z transportem - pomożemy. Wezmę się niedługo za "pakiecik" ;) Quote
karolciasz28 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No teraz z poprawkami Neczki jest super!;) Quote
majuska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Boksowe koleżanki Lajli schodzą jak " świeże bułki " może teraz kolej na nią?:roll: Quote
Neczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzięki młoda, bez tego tekstu nie dałabym pewnie rady już nic dzisiaj wykombinować :) A tak ogłaszamy się na: [LIST] [*]alegratka.pl (można wyróżnić sms'em) [*]aleokazja.pl [*]eoferty.com [*]kupiepsa.pl [*]centrumofert.pl [*]sprzedasz.pl [*]adopcjapsa.pl [*]pineska.pl [*]petworld.pl [*]warszawa.gumtree.pl [*]nasipupile.pl [*]kokosy.pl [*]ojej.pl [*]przemysl.olx.pl [*]przygarnijzwierzaka.pl [*]neeon.pl [/LIST] Narazie tyle ;):kciuki: Quote
Becia66 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Dzieki Neczka wielkie, trzymaj ręke na pulsie bo ja chwilowo wymiękam. Ucałujcie jutro z majuską Lejlusie ode mnie i szepnijcie że wciąż o niej pamietam..... .Mam nadzieje że jakas fajna i spokojniejsza współlokatorka jej się trafi.... Quote
Neczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nie dziękuj, bo to dla niuni :):eviltong: Beciu, mi się wydaje, że to dobrze jak Layla ma u siebie taką przylepkę zwariowaną, bo wtedy widzi, że nie trzeba się bać i człowiek krzywdy nie robi ;) Quote
Neczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ...wszystkie te Romowe psiaki, to takie dzikuski :shake: YouTube - CIMG2300 Quote
Neczka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Layla była dziś z Majuską na wybiegu na spacerku ;) Jak na Laylowatego dzikuska, nawet grzeczna :) Quote
majuska Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Spacerek to "wielkie" słowo;) ale w końcu ile w tym boksie się będziemy spotykać...wrzuce foty niebawem, sami zobaczycie jak było Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No i tak to wygladało... Trochę Lajluś przestraszony był, ale zauważyłam też zainteresowanie nowym otoczeniem , ciekawość i błysk w oku... Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 I ciąg dalszy...... ....a nawet czesanko zaliczyliśmy.... Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Zwróćcie uwagę: post 211 , 3 zdjęcie od góry - za bramką kwarantanny czeka kierowniczka:diabloti: Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 ...Matyśka pilnuje porządku :D A Lali wzrok całkowicie się na tym spacerku zmienił... taki jest... bardziej psi ;) Quote
figa33 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 jejku , jeśli teraz jej wzrok jest lepszy , to musi być bardzo przestraszona , biedactwo...:shake: fajnie ,że miała spacerek i czesanko!! Quote
figa33 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 skończyło się allegro małej, obserwatorzy kicha..:shake:, zmieniamy tekst ? Quote
Neczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Może zmienić na ten Karolciowy ? I podstawić też nowe fotki spacerkowe :) Quote
Becia66 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 figa33 napisał(a):skończyło się allegro małej, obserwatorzy kicha..:shake:, zmieniamy tekst ? figuniu może spróbujemy zmienić na ten karolciowy doszlifowany jeszcze przez Neczkę ?..:roll: Quote
Becia66 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Jutro ślicznotko w moim imieniu majuska cię wymizia ...:lol: Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mała jest na kupiepsa, ale z tekstem z wątku to zrobić jej z tym moim i Neczki tekstem?:cool3: Quote
Recommended Posts