Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super Karolciu, pozmieniałam tylko troszkę kolejność w niektórych miejscach i wyszło nam tak:

Layla - około 4 letnia delikatna i subtelna suczka, zagubiona w schroniskowym świecie. Do schroniska trafiła od starszej kobiety, która miała za dużo psów i nie radziła sobie z ich utrzymaniem.
Suńka potrzebuje kontaktu z człowiekiem, lecz z braku zaufania boi się podejść, stoi w kącie boksu i uważnie się przygląda. Dopóki była w boksie z drugą sunią jakoś znosiła swoją niedolę, lecz po adopcji tej drugiej, Layla jest straszliwie smutna.
W nowym domu z wyrozumiałym i odpowiedzialnym człowiekiem, odnalezienie się i przyzwyczajenie suczki, napewno byłoby tylko kwestią czasu.
Jeśli masz w swoim sercu odrobinę miejsca, podaruj je Layli.
Suczka przebywa w Schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. W razie problemów z transportem - pomożemy.

Wezmę się niedługo za "pakiecik" ;)

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki młoda, bez tego tekstu nie dałabym pewnie rady już nic dzisiaj wykombinować :)

A tak ogłaszamy się na:

[LIST]
[*]alegratka.pl (można wyróżnić sms'em)
[*]aleokazja.pl
[*]eoferty.com
[*]kupiepsa.pl
[*]centrumofert.pl
[*]sprzedasz.pl
[*]adopcjapsa.pl
[*]pineska.pl
[*]petworld.pl
[*]warszawa.gumtree.pl
[*]nasipupile.pl
[*]kokosy.pl
[*]ojej.pl
[*]przemysl.olx.pl
[*]przygarnijzwierzaka.pl
[*]neeon.pl
[/LIST]
Narazie tyle ;):kciuki:

Posted

Dzieki Neczka wielkie, trzymaj ręke na pulsie bo ja chwilowo wymiękam.
Ucałujcie jutro z majuską Lejlusie ode mnie i szepnijcie że wciąż o niej pamietam.....
.Mam nadzieje że jakas fajna i spokojniejsza współlokatorka jej się trafi....

Posted

Nie dziękuj, bo to dla niuni :):eviltong:

Beciu, mi się wydaje, że to dobrze jak Layla ma u siebie taką przylepkę zwariowaną, bo wtedy widzi, że nie trzeba się bać i człowiek krzywdy nie robi ;)

Posted

figa33 napisał(a):
skończyło się allegro małej, obserwatorzy kicha..:shake:,
zmieniamy tekst ?

figuniu może spróbujemy zmienić na ten karolciowy doszlifowany jeszcze przez Neczkę ?..:roll: