Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']Za dużo ciast mam w domu... [b]Chce ktoś trochę sernika (pyszny sernik piekę!), albo mazurka? A moze kawałek baby?[/b] Nie wiem kto to wszystko zje :niewiem:
:lol:[/quote]A ja mam zakalca :roll:
Na swiateczna kartke trafil :lol:
[img]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/Paques2005.jpg[/img]

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze nie dostawałam powiadomien :-?

A ja za bardzo Swiąt Wielkanocnych nie odczówam.. na całe szczęście w tym roku mama nie użądziła zadnego zjazdu rodzinnego, a wybraliśmy się nad Chechło tutaj foteczki
[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=19194&start=105[/url]

kurcze jeszcze troszke i do szkoły, trzeba wziąść sie solidnie za matme :-? :cry:

Posted

Wczoraj, kiedy Tasheena siedziała w kojcu, to Reksio do niej podchodził i straszliwie piszczał, a Tasheena tak słodko go łapeczką trącała przez siatkę. Potem jak Tasheena biegała po ogrodzie, a Reksio był zamknięty, to także skomlił non stop do niej a jak zbliżyła się do kojca i tam wysikała, to Rex poczuł jeszcze wyraźniejszą chyba woń cieczki, i zaczął tak ujadać, że aż serce się kraje. Trzeba baaaardzo, baaaaardzo uważać, by jednego lub drugiego przez przypadek nie wypuścić lub wpuścić do kojca, bo takie Reksiowato-Tasheenowate szczeniaczki nie byłyby zbyt ładne. O, na przykład 45cm haszczak z dwiema pośrodku plecach łatami w kształcie płucek i ze słabo owłosionym, zakręconym ogonkiem, a głowa huskiego. Albo duży husky z oklapniętymi uszami :lol: :lol: :lol: Teraz Reksio jest taki dobry dla Tasheeny. Jak wracam ze spaceru to ani razu na nią nie warknie...

Posted

[quote name='zaba14']kurcze jeszcze troszke i do szkoły, trzeba wziąść sie solidnie za matme :-? :cry:[/quote]
A ja za fizykę. Co miałaś z matmy na I semestr? Ja z fizyki 2 i to tylko jedyna dwója, jaką miałam, ale to taka nauczycielka durna (wychodziła mi 3), ale strasznie mi to średnią obniżyło: 4,3... (w okresie wyszło).
Co do matmy to ostatnio same piątki łapię.

Posted

[quote name='Evelina']A ja mam zakalca :roll:
Na swiateczna kartke trafil :lol: [/quote]
Nie wiem jak zakalec, ale kartka śliczna :D
[quote name='Sheep']Trzeba baaaardzo, baaaaardzo uważać, by jednego lub drugiego przez przypadek nie wypuścić lub wpuścić do kojca[/quote]
Pamiętaj, ze Reksiu nie jest jedynym psim samcem na świecie ;)
[quote name='zaba14']zresztą porownywajac moje oceny z liceum i z gimnazjum to ja sie nie odzywam [/quote]
Spoko, spoko 8) To normalne, każdy przeżywa taki szok, zwłaszcza jak idzie do porządnego liceum, a Twoja szkoła do takich należy ;)
Kurcze, jak przyszłam z podstawówki do mojego liceum, to nie wiedziałam jak się nazywam, takie pogromy były :evilbat: A z czasem sie człowiek przyzwyczaja do wysokiego poziomu... ;)

Posted

Natalia a miałam wybrać szkołe z niższym poziomek, ogólnie sie przyzwyczaiłam, ale mate zawaliłam.. :-?

Olek ja byłam ok. 16 :lol: o jakim psie piszesz?

Posted

[quote name='zaba14']Natalia a miałam wybrać szkołe z niższym poziomek, [/quote]
No coś Ty!!! Lepiej być nawet najgorszym uczniem w szkole o wysokim poziomie, niż dobrym uczniem w byle jakiej szkole. Wiem co mówię... sama się męczyłam 4 lata, ale było warto 8)
[quote]Olek (...) o jakim psie piszesz?[/quote]
No, ja tez nie załapałam wątku... :lol:

Posted

a ja walcze o psa z waszego schroniska ma na imie szakal sliczny grubiutki :wink:
i mówie ze to tak jakby kaja była grubsza ,ze ja wychodze z psami,ze i tak ja kupuje za swoją kase zarcie
i moj matek myśli ,ze ja na jaja gadam :evilbat:
ja chce szakala :cry: a i mówie ,że kaja bedzie siedziec po 9 ponad godzin sama jak pójde do liceum i ,ze bedzie sie nudzić i wogóle ,ale gadam i gadam i gadam wkońcu zmieknie 0X

Posted

Olek namawiaj dalej! A masz może Szakala zdjęcie?? :D

Ale dziś cieplutko było i milutko :D Pół dnia dziś z psami chodziłam na spacery , co z jakimiś wróciłam to brałam następne i tak w kółko... :lol: Nawet próbowałam zrobić czekoladkom wspólne zdjęcie ale niw wyszło mi bo każdy się wiercił :( Oto rezultat z sesji...

[img]http://i2.photobucket.com/albums/y16/sabaera55/rzeczka/93.jpg[/img]

Posted

Kara a ja sie dziś wcale nie ruszłam z domu, tylko przed 21 wyszłam odprowadzic kawałek chłopaka na bane.. ;) ale i tak byłam mokra.. :lol:

Olek o tego Szakala chodzi? [url]http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/adopcja_wirtualna/135.jpg[/url]

Posted

Niestety nie kojaze tego psa, moze jest na tyłach, a tam zadko chodzimy.. najlepiej wybierz sie z mamą do schroniska, a nóz jak go zobaczy to zmieni zdanie ;)

Posted

ona tam ze mna nie pojedzie ,bo wie ,że zrobie taką scene ,ze sie spali zre wstydu i bedzie go musiała wziac
tak było z kają :evilbat:
a przed chwilką wróciłem z jeziorka i ledwo żyje mój pies pływa w zimnej wodzie i jeszcze dyszy :o a kaczki maja przesrane

Posted

[quote name='olekg18']
a przed chwilką wróciłem z jeziorka i ledwo żyje mój pies pływa w zimnej wodzie i jeszcze dyszy :o a kaczki maja przesrane[/quote]
:nono:
uważaj, coś mi się wydaje, że ona jeszcze ma szwy na brzuszku... :roll:
Walcz o Szakala, ale rozsądnie, żeby Cię mamusia do schroniska nie eksmitowała ;)

[b]Ania[/b]! Widziałaś [url=http://www.psitulmnie.pl/psitul.php?cid=8&statusid=2&pid=163]Balbinkę[/url]??!!!
Miało jej nie być w schronisku! :(

Posted

[b]Olek[/b],
a byłeś w schronisku, widziałeś go? Czy tylko na tym zdjęciu?
Radziłabym się przejechać, albo przynajmniej zadzwonić, dowiedzieć się czy pies na pewno jeszcze jest w schronisku i czy nadaje się do adopcji, bo jest na stronach "Adopcji wirtualnej" a to może oznaczać, że na prawdziwą adopcję nie chce się zgodzić... :roll:
Oczywiście, jak będziesz miał zgodę na drugiego psa to z pewnością jakiegoś wybierzesz, nawet jeśli to miałby nie być Szakal ;)

Posted

Podobno różnica między jednym a dwoma psami w domu jest tylko taka, ze schodzi dwa razy więcej żarcia ;)

Ale wiem, że rodzicom to trudno wytłumaczyć... :evilbat:

Posted

[quote name='coztego'][b]Ania[/b]! Widziałaś [url=http://www.psitulmnie.pl/psitul.php?cid=8&statusid=2&pid=163]Balbinkę[/url]??!!!
Miało jej nie być w schronisku! :([/quote]

Widziałam i napisałam maila.. :evil:

[quote name='olekg18']ale wątpie ,zeby mama sie zgodziła na 2 psy w domu :([/quote]
a mowiłeś, ze chce pekinczyka.. :)