M10M Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 baskomaniak napisał(a):A co powiesz na czwarty z siedmiu, dzisiaj? ;) Czort z matematyką, mnie się podoba słowo "dzisiaj" :multi: ;) Quote
Basenji Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Pa rysz Thally:... i jak widzicie, damy znad Wisły są także wspaniale ubrane. Zwłaszcza Lissa.... Ale przy tak przystojnym psie.... ...nadal czekamy na przybycie najwyższych władz republiki wraz z Psem Prezydentem. Przepraszam, mam najświeższą informację... ...tak... ...aha.... ...tak... Kolumna samochodów już się zbliża. Niestety, Pies Prezydent ma pilne spotkanie z kleszczem. Ale jadą do nas Merka Paryża Walerka, GIZMOU główny kustosz Luwru i gość z Polski minister HARLEY... cdn 21-05 zdrówko Quote
M10M Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 baskomaniak napisał(a):Scenka została podzielona na 4 kawałki, M10M napisał(a):Ok - jest wiwatujący tłum i to jest czwarta część z czterech.... ;) baskomaniak napisał(a):Według moich wyliczeń to jest trzecia z siedmiu, :evil_lol: Basenji napisał(a):Basko oczywiście wprowadza w błąd. :shake: to jest część w sumie czwarta z sześciu.:loveu: Odcinek jest i napisano "21-05". Ja wobec tego zgłaszam oficjalny wniosek o powołanie specjalnej komisji w celu ustalenia jednoznacznie co się dzieje z odcinkami, kto je mnoży a kto dzieli i jaki owe osoby mają w tym cel oraz kiedy - wobec powyższych pytań - pojawią się wreszcie koty! Nie, żebym miała coś przeciwko Thally, broń boże, to wyjątkowo urocza psiodziennikarka ale koty.......... ;) Quote
Basenji Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Pamiętaj, ze jesteś na forum o psach! A co do komisji - masz rację. Możesz ja powołać i zostać preziem. zdrówko:lol: Quote
agabass Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kto wie jakie zwierza się jeszcze pojawią:crazyeye: Quote
baskomaniak Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dziś trzy kolejne odcinki... :cool1: [SIZE="1"]...piąty, szósty i siódmy z siedmiu ;) Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [SIZE="5"]Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Paryż brum... brumm... brummm... cdn 21-06 Pozdrówko Quote
M10M Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobra, przyjechało 5 samochodów. [SIZE=2]Tylko dlaczego "...piąty, szósty i siódmy z siedmiu", skoro to szósta część odcinka 21 :crazyeye: I gdzie reszta z tych trzech :niewiem: I gdzie koty? (wiem, wiem - psie forum, już pamiętam......:eviltong:) ;) Quote
Basenji Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie. Paryż ..,pszzzzzzzzzzzzzzzzzzzszszsszszszszszs ....na jakim sprzęcie :angryy: musimy pracować!:angryy: ......................... ...................................walnij go z piąchy!......... No, teraz będzie działać! ............................................. ...Dorogije towariszczi, zdest prigłoszajem w konsomolskij łagier... cdn 21-07 zdrówko Quote
baskomaniak Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='M10M']Dobra, przyjechało 5 samochodów. [SIZE=2]Tylko dlaczego "...piąty, szósty i siódmy z siedmiu", skoro to szósta część odcinka 21 :crazyeye: I gdzie reszta z tych trzech :niewiem: I gdzie koty? (wiem, wiem - psie forum, już pamiętam......:eviltong:) ;) Pięć samochodów, bo piąta część z siedmiu... ;) A tak nieco poważniej, to piąty fragment z siedmiu scenek ilustrujących 6-tą część 21 odcinka :cool1: Reszta, czyli szósta scenka „zasili” odcinek siódmy z 21, a siódma ósmy... :cool1: Przecież to proste ... ;) Aha, jeszcze koty... Koty będą w odcinku z trzema dwójkami... :cool3: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ooooo! To koty czają się na wielki finał (o ile 22 odcinki są nadal obowiązujące :evil_lol:) OK - czekam na kolejne odsłony, może tym razem uda się złapać coś po polsku, bo u "przyjaciół" chyba nie ma relacji na żywo z Paryża..... ;) Quote
Basenji Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 A ta tylko o kotach. To już jest nudne....:roll: A tu takie ładne pieski są. zdrówko Quote
M10M Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Basenji napisał(a): A tu takie ładne pieski są. Ale na odległym planie - mało widoczne, żeby nie powiedzieć - "widowiskowe":eviltong: ;) Quote
Basenji Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Czasami trzeba dać perspektywę. Nie wszystko może być idealne. Kubica też jeździ tandeciarskim samochodem i nie wygrywa. Gdyby miał Reanult czy Maclarena to hohoho! A poza ty, to dzisiaj będzie ostatni odcinek. zdrówko Quote
M10M Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Basenji napisał(a): A poza ty, to dzisiaj będzie ostatni odcinek. Nawet nie będę starała się "kombinować" co też możesz mieć na myśli :eviltong: Ale fajnie, że będzie odcinek :lol: ;) Quote
Basenji Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Paryż Walerianka: Drogi Nadinspektorze Piesiaku. W imieniu nieobecnego Prezydenta Republiki Dr Gizmau, Kustosz Louvre'u wręczy Ci Wielki Puchar Uznania i Legię Honorową! Proszę Doktorku... Gizmou: Gratuluję Nadinspektorze! Piesiak: Uratowanie Paryżą, Francji i całej Europy jest zasługą całego międzynarodowego zespołu zwierzaków z Polski, Francji, Egiptu. Walerianka: Jako mer a raczej merka Paryża chcę serdecznie podziękować Tobie Piesiaku, Lissie i całej wspaniałej ekipie za ocalenie naszego miasta. Wszystkim bohaterom w dowód wdzięczności ofiarujemy darmowe wstępy do wszystkich muzeów miasta i zakwaterowanie w najlepszych hotelach. Minister Harley: Dla naszych psiolicjantów Prezydent podpisał liczne awanse i nagrody. Wszyscy dostali specjalny, trzymiesięczny urlop nagrodowy. Walerianka: Co powiecie na wycieczkę "Śladami Złotej Pchły"? Autokary są do waszej dyspozycji? cdn 21-08 zdrówko Quote
M10M Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cóż za zaszczyty.... Jakie puchary!!!(1) Brawa dla bohaterów ;) Quote
tamiczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ło Maciusiu jaki tłum :-o Brawa dla bohaterów :loveu: Quote
Basenji Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 I teraz szykują się do wyjazdu na wczasy....:lol: zdrówko Quote
agabass Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 super nareszcie doceniono starania naszej dzielnej ekipy :multi: Quote
Basenji Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Po przerwie spowodowanej odejściem Lissy pomału wracamy aby zakończyć Kociokwik II. Zdrówko;) Quote
baskomaniak Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Basenji... :mad: ... Zapewne chciałeś napisać LILITH... W tych okolicznościach, to chyba bardzo istotny szczegół :angryy: :sad: Quote
Recommended Posts