siekowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 To już druga wspaniała wiadomość dzisiaj! :multi::multi::multi: :) Wczoraj do domu pojechała Ewcia http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-lat-w-schronisku-ewa-szuka-domu-los-sie-do-niej-usmiechnal-d-86071/ Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kikou dzis robi maraton procz tej suni wiezie Ariela i jeszcze 2 grube sunie ma tymczas razem 4 psy - i to nie do jednego miasta, wiec sie dziewczyna najezdzi Quote
Isadora7 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 iwa77 napisał(a):Moneczka pojechała do domku ! :multi::multi::multi: Iwonko napisałam to w sms'ie ale powtóze tutaj. Ogromną radość sprawiły mi te 3 adopcje, wśród nich Mona. Niech już zawsze idzie swoją Drogą Szczęśliwości. Quote
eski Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Doskonała wiadomośc :) Oby domek okazał się tym szczęśliwym dla suni :) Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no tylko to DT a nie staly, ale dla suni to ogromna szansa , bo schronie to nie wiele já czekalo Quote
kikou Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no właśnie to dom tymczasowy... najpierw wyleczy porządnie naszą słodką panieneczke, a potem rozejrzy sie za domem... Moniczka to absolutny pies ideał, po prostu cud, tak spokojnej suni, grzecznej, mądrej to chyba jeszcze nie widziałam... jechała na moich kolanach prawie całą droge.....już wiele psiaków fajnych ze schroniska wyciągałyśmy ale ona jest WYJĄTKOWA pod kazdym względem, zasługuje na wszystko co najlepsze... cudo.. odrazu bym ją porwała i nie oddał anikomu.... gdybym tylko mogła.... Moniczka prawdopodobnie bedzie operowana we wtorek... bo grubaski są w znacznie gorszym stanie i Pani w poniedziałek, najpierw z nimi musi porobic usg, byc moze konieczny bedzie zabieg... nie da rady wszystkich jednocześnie... ale Moniczka na szczęście wydaje sie byc w ogólnej bardzo dobrej formie... Quote
iwa77 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Ja zachwyciłam się Moną i jej cudownym charakterem od początku "naszej znajomości " wspaniała suka i naprawdę zasługuje na to co najlepsze . Za operację będziemy trzymać kciuki ! Kasiu jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za Monę ! Quote
kikou Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Moniczka wczoraj po południu miała zabieg, poszło bez komplikacji, zabieg nie był bardzo inwazyjny, bo choc guz był duży ale na szczęście położony tak "zewnętrznie" bez nacieków na żadne organy kiedy rozmawiałyśmy wieczorem to dopiero co przyjechały z kiliniki... więc dopiero za pare dni okaże sie czy nie było żadnych powikłań... trzymam kciuki za moją cudowną dziewusie... bo to najsłodszy psiak chyba jakiego poznałam w schronisku... Quote
iwa77 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Trzymam kciuki za Moneczkę i cieszę się ,że jest juz po zabiegu. Musi byc dobrze ! Quote
majqa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 GoskaGoska napisał(a):moze jednak iwa zmien tytul ze w DT Co racja to racja. Zdrowiej Moneczko! Cieszę się, że ten guz nie był aż tak straszny. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dt swietna sprawa, ale domu szukac trzeba. To wspanialy bezproblemowy pies, zasluguje na wlasnego pancia i wlasna kanape.A jakis dobry czlowiek zasluguje napewno na tak wspanialego psa.. Quote
iwa77 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Z tego co wiem od Kasi to ten dom w którym przebywa Mona współpracuje z fundacją . Część psów zostaje tam na stałe (np. Pola ) , a część zostaje wyadoptowana dalej. Mona ma być najpierw wyleczona , a później zapadną decyzje o jej ewentualnej dalszej adopcji. Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a to takie buty. no, ale super, ze nie siedzi juz w schronie. Quote
kikou Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dostałam taką fote, Moniczka troche zdezorientowana niecodzienną pozycją ale pokazuje swój brzuszek bez żadnego paskudnego guza... wszystko pięknie zagojone:lol: Moniczka super sie zaaklimatyzowała, wszędzie chodzi za Panią jak cień... a przy jedzeniu to już nawet szczypnęła w pupcie jakiegoś kolege, taka sie pewna siebie dziewczynka zrobiła:lol: Quote
iwa77 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bardzo się cieszę , ponieważ Mona skradła moje serce swoim charakterem i usposobieniem , anioł nie pies!:loveu: Quote
Recommended Posts