C&B Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Chyba któreś z tych sobie zamówię: [url]http://www.misnomer.pl/Antare/wzory/TW16BSD.jpg[/url] [url]http://www.misnomer.pl/Antare/wzory/TW13BSD.jpg[/url] [url]http://www.misnomer.pl/Antare/wzory/EX14ASD.jpg[/url] :diabloti: Magda - o tak, intruz fajny:loveu: Quote
paulina2904 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witam!:multi: Przez przypadek znalazłam ten wątek i chyba tu zagoszczę na dłużej ,bo uwielbiam tą sagę:lol: A te koszulki są super i chyba zamówię sobię tą newborn:diabloti: Quote
Martens Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Feigned']oo ja, wiecie co Wam powiem.. przeczytajcie "Intruza" , "Zmierzch" przy tym to normalnie pikuś. :lol: ja wczoraj skończyłam, ta książka jest świetna! Zmierzch też mi się bardzo podobał, ale to jak dla mnie jest zdecydowanie lepsze. :cool3:[/QUOTE] A ja jakoś nie porównuję ;) Dla mnie są zupełnie inne, Zmierzch ma swój urok, Intruz też. Quote
sidakesi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wiem , że wy tutaj macie inny temat a ja nagle wyskakuję z czymś innym xD Cofam słowa na temat Zmierzchu....przeczytałam prawie 50 stron i już zaczął mi się podobać!Niedługo zacznę czytać całą serię.;);) Quote
Feigned Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Martens']A ja jakoś nie porównuję ;) Dla mnie są zupełnie inne, Zmierzch ma swój urok, Intruz też.[/quote] ja pewnie tak mówię, bo zmierzch czytałam już jakiś czas temu, potem długo nic a teraz intruza, ale jak tak sobie pomysle teraz, to jak czytałam zmierzch to się oderwać nie mogłam. ;) obydwie są naprawdę super. Quote
fizzy Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 odświeżam temat;) no to tak... kto oglądał Księżyc w nowiu? ja jestem świeżo po seansie i muszę powiedzieć że mi się bardzo podobał!:loveu: a wam? Quote
C&B Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja jeszcze nie miałam okazji - w mojej miescinie kino zburzyli, a nowe dopiero się buduje, a jakoś nie mam i czasu i ochoty wybrać się do Łomży ;p Quote
sunshine Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja byłam na premierze jak dla mnie lepsze niż 1 cześć ;) Tyle że muzyka gorsza...ale pozostałe rzeczy nie do zarzucenia :) Quote
Unbelievable Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='C&B']Ja jeszcze nie miałam okazji - w mojej miescinie kino zburzyli, a nowe dopiero się buduje, a jakoś nie mam i czasu i ochoty wybrać się do Łomży ;p[/QUOTE] czemu wam zburzyli? :diabloti: ty w kolnie mieszkasz, prawda? dziwne że nie słyszałam :evil_lol: ja obejrzałam, a raczej wymęczyłam, dzisiaj ;) w pewnych momentach straszliwie mnie nudził :evil_lol: cieszę się że nie byłam w kinie ;) baardzo podoba mi się gra aktora od dżejkoba, normalnie mrr :loveu: bella i edłardo jakoś tak ciągle sztucznie wyglądają, może było takie założenie reżysera ale i tak mi się nie podoba... poza tym ojciec belli jest straszliwie sympatyczny :evil_lol: Quote
asiunia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A ja jestem rozczarowana 2 częścią...Książka o wiele lepsza niż film(jak w przypadku 90% innych produkcji tego typu ;)) no i jakoś mniej "klimatyczna" jest ta wersja od pierwszej części...No i Edzio jakiś mniej boski ;) Quote
Okamia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mi własnie muza sie podoba ;) zwlaszcza kołysanka nowa :P ale filmu nie widziałam;) Quote
C&B Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie w Kolnie :D W Zambrowie - kino zburzone wiele lat temu Quote
Unbelievable Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Okamia']mi własnie muza sie podoba ;) zwlaszcza kołysanka nowa :P ale filmu nie widziałam;)[/QUOTE] mi też się podoba ;) klimatyczna :cool3: [quote name='C&B']Nie w Kolnie :D W Zambrowie - kino zburzone wiele lat temu[/QUOTE] ee no to już lepiej do białego jechać :diabloti: Quote
C&B Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Do Łomży bliżej 11 jadę do stolicy, mam nadzieję, że załapię się jakoś na seans KwN, moja wiecznie młoda wychowawczyni zażyczyła sobie "Opowieść Wigilijną"... Całe szczęście mamy wybór na dwie grupy :D Quote
Unbelievable Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='C&B']Do Łomży bliżej 11 jadę do stolicy, mam nadzieję, że załapię się jakoś na seans KwN, moja wiecznie młoda wychowawczyni zażyczyła sobie "Opowieść Wigilijną"... Całe szczęście mamy wybór na dwie grupy :D[/QUOTE] ale do białego dojazd lepszy i kino lepsze ;) Quote
C&B Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Może i tak, ale do Łomży dojazd łatwiej znajdę, to nie będę musiała tłuc się autobusem... A kino u nas budują razem z galerią, więc raczej obejrzę "Przed Świtem" w nowym kinie Quote
Okamia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Unbleblable ... no właśnie jest taka .. no niby się tego aż tak nie spodziewałam ale muza ma świetny klimat naprawde mi się podoba... widząc tyle nieznanych nazwisk byłam lekko przestraszona... ale teraz nie mogę jakoś przestać jej słuchać ;) Quote
Unbelievable Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Okamia']Unbleblable ... no właśnie jest taka .. no niby się tego aż tak nie spodziewałam ale muza ma świetny klimat naprawde mi się podoba... widząc tyle nieznanych nazwisk byłam lekko przestraszona... ale teraz nie mogę jakoś przestać jej słuchać ;)[/QUOTE] te dwa filmy mają jedne z najlepszych soundtracków filmowych(bo w serialowych prym wiedzie one tree hill) jakie słyszałam :loveu: Quote
kasia14 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie bylo źle, ale jakoś klimat nie ten. Polecam, choć osobiście spodziewałam się czego innego.... Edward jakoś kiepsko, grał świetnie, ale jako postać w filmie średnio mi się podobał, Jacob z kolei i reszta sfory bardzo na plus!;) Quote
paulina2904 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mi się 2 cz. nie podobała jeśli patrzeć na to co w książce ,ale jeśli ktoś nie przeczytał 2 cz. to pewnie film przypadł do gustu;) muzyka straszna!!! Czego tak mało było MUSE!? Quote
requiem. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 byłam na księżycu w nowiu, i nie załuję, ale edzio pedzio zamienił sie w chłopa xD te jego dąsy w I części były okropne. Najbardziej przeżywałam chyba smierć harrego, to tak się nagle stało, jeszcze to takie okropne było :( Taki horror jak ja wilkołak ;p Więcej to ja się śmiałam, niż bałam xD Nie wiem co tam strasznego widziała taka baba, ale zasłonila się torebka i poszła w momencie jak edzio się bił i pękła mu twarz xD Jedynie się przestraszyłam jak Aro rozdarł tego wampajera na poczatku filmu. Tak nagle to było xd Najśmiejszniejsza scena ? :) chyba cytat "no i wilk wyskoczył z worka xD" lub jak szli przez tą volterrę do Volturich i weszli do windy xD Rozbrajającey widok : 3 czarne postacie z krwistymi oczami, jedna przestraszona mała myszka, jeden rozebrany chłop i jakaś ładna dziewczyna w niebieskiej windzie z zaje*istą muzą xD Czytam intruza, co to bedzie nie wie nikt. Nrazie wciągające . Nie tak jak zmierzch - przeciętniej Quote
sunshine Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Czytałam książkę i mi się wydaje że oddali ją wierniej niż w 1 części. Ładnie zaakcentowali "puste kartki" z książki ;) Quote
Martens Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A mi się nie podobało... Rzygam Edwardem!!:placz: W Zmierzchu jeszczy był ok, ale w KwN nie mogłam już na niego patrzeć, o słuchaniu nie mówiąc. Wyczerpałam na najbliższy rok tolerancję na czułe patetyczne słówka :evil_lol: Z wielką ulgą odetchnęłam, kiedy Edward wyparował, a na scenę wkroczył Jacob :cool3: Do tej pory byłam pośrodku między nim a Edwardem, ale po obejrzeniu dwójki wolę Jacoba (tylko dlaczego obcięli mu włosy!!)... Edek zrobił się nudny, smętny, bezpłciowy i zbrzydł :( (teraz mnie zlinczują :eviltong:) I tak mi smutno było, jak Jacob błagał Bellę, żeby została, a ona pojechała :( Muzyka w porównaniu do jedynki denna, nawet jedna ścieżka nie wpadła mi w ucho... Podobało mi się przedstawienie wilkołaków i sceny walki (podobnie jak w zmierzchu, a tak się o nie bałam - już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę, jak Edward w Zaćmieniu urywa Victorii łeb :cool3:). No i Victoria wyładniała, przynajmniej teraz naprawdę jest ruda. Btw nigdy nie pojmę, czemu umieszczają ten film w kategorii "horror"... :roll: Quote
kasia14 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mam prawie takie same odczucia jak Martens :) Quote
Monka. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja też :) Popieram was w 100% procentach Quote
Recommended Posts