kayla Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Właśnie wyszła książka pani, która potrafi rozmawiać z psami używając ich języka. Jest niedroga (widziałam w internetowej księgarni Galaktyki za bodajże 16 zł). Jeszcze jej nie kupiłam, ale na pewno to zrobię. [url=http://kliker.pieski.eu.org/Teoria/calming_signals.php]Tu[/url] możecie dowiedzieć się więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 czytałam też recenzję o niej w jakimś psim czasopiśmie,ale jeszcze nie miałam czasu zakupić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marca_Besi Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 O, a ja pierwszy raz słyszę o tej książce. Zabieram się do przeczytania linku, który podała [b]kayla[/b]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 u nas w księgarni jeszcze nie ma,ale widziałam już na str Galaktyki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncewmr Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Turid jest juz nie tylko w internecie, ale w Empikach i niektorych ksiegarniach :D M+L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 wczoraj zakupiłam w księgarni,cena ok 18 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 i jak sie podoba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 jest super!choć mogłaby być obszerniejsza! Oczywiście polecam wszystkim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayla Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Ja dzis wreszcie kupilam. Za chwile biore sie za czytanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 i jak po lekturze??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayla Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Na razie przeczytalam pol, dzis dokoncze. Ksiazka jest dokladnie taka jak sie spodziewalam, tylko dokladniejsza (znalam te ksiazke ze streszczen ;-) ), a poza tym jest cale mnostwo zdjec pokazujacych w czym rzecz. Jednym slowem - bardzo sie ciesze, ze ja kupilam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 a ile ma stron?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayla Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Okolo 80, tylko ja nie mam czasu na czytanie dla przyjemnosci :-( Egzaminy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ja ją przeczytałam jednym tchem,jest ok 85 str i licznie ilustrowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayla Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Ja tez skonczylam wczoraj. Szczegolnie podobal mi sie rozdzial o dominacji, na stronie 59. Turid jest swietna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Witajcie!---wczoraj kupiłam i przeczytałam :D .WARTO! Zostaje niedosyt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 wlasnie wczoraj przeczytalam ta ksiazke i jestem ciekawa Waszych opinii :) Temat dobry, metoda ciekawa... ale ja mam po przeczytaniu tej ksiazki OGROMNY niedosyt :( Od dzis baczniej zaczynam obserwowac moje psy... jak dotad mi nie idzie. Kilka sygnalow moje psy znaja a kilka jeszcze nie zauwazylam... no ale przeciez to dopiero poczatek :D Najbardziej chcialabym zobaczyc ta metode wychowawcza w praktyce. No i jeszcze mi sie ta metoda kojarzy z "zaklinaniem koni" :D Znaczy, kazde zwierze ma swoj wlasny jezyk, choc konie i psy maja nieco podobny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ja widziałam ją w pobliskiej księgarni,pewnie jtro sobie kupię wracając ze szkoły :Fade-col: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTAAP Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 [quote name='Lara']wlasnie wczoraj przeczytalam ta ksiazke i jestem ciekawa Waszych opinii :) Temat dobry, metoda ciekawa... ale ja mam po przeczytaniu tej ksiazki OGROMNY niedosyt :([/quote] Ja tez mialam wrazenie ze ta ksiazka za szybko sie skonczyla :roll:, ale sama metoda jest super :angel: To napewno swietna pozycja dla kogos, kto do tej pory nie bardzo zastanawial sie nad zachowaniem swojego psa i przez to czesto nie potrafil go zrozumiec - goraco polecam :wink: !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 cieszę się,że wszystkim sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Już dawno kupiłam i przeczytałam. Mają rację. Już nigdy nie patrzę na psa tak jak kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 czy jeszcze ktoś pokusił się ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabelka Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ja tez czytalam te ksiazke. Tylko ze teamt znalam juz wczesniej z artykulow na klikerze, ze strony Turid. Uwazam, ze ksiazka jest super i kazdy kto ma psa powinien ja przeczytac. Ba, nawet Ci ktorzy psow nie maja, bo dzieki temu zobacza, ze nie kazdy pies mijany na ulicy zaraz rzuci sie do gardla. W ogole uwazam, ze takich rzeczy powinno uczyc sie dzieci w szkole. Zamiast prowadzic akcje w stylu "co zrobic gdy pies zaatakuje" lepiej byloby nauczyc dzieci CS`ow, bo te naprawde dzialaja na psy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynaJK Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 teraz ten temat ruszył w wydawnictwach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzia-j Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ja czytalam ja juz dawno i wiecie co powiem?jakos mi nie wychodzi w praktyce :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts