Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz:
Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol:
Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza.

• Replies 968
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Delph']Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz:
Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol:
Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza.[/QUOTE]

W sklepie doradzili nam rozmiar M i taki zamówiłyśmy.

Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol:

Feluś dostanie 2 buciki:)

Posted

[quote name='ketunia']
Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol:
[/QUOTE]

O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose:
Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików.

Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi:

Idę się upić z radości :evil_lol:

Posted

[quote name='Delph']O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose:
Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików.

Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi:

Idę się upić z radości :evil_lol:[/QUOTE]

Wiedziałam, że to tak się skończy. :multi::multi::multi:
Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem?

Co do bucików to myślę, że za dwa góra trzy tygodnie Feluś będzie miał je na nóżkach:)

Posted

[quote name='ketunia']
Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem?
[/QUOTE]

Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;)
Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi:

Posted

[quote name='Delph']Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;)
Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi:[/QUOTE]

W takim razie damy znac:) Buziaki dla Felusia:loveu:

Posted

[quote name='Delph']O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose:

[B]Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego[/B] :multi:

O ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Jak dobrze!!!! zostanie tam gdzie już zna wszystko i wszystkich :loveu::loveu::loveu:

i będzie miał buciki od ketuni i jej siostry :loveu::loveu::loveu::-o:-o:-o:loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='Delph'](...) dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi:(...) [/QUOTE]
No rewelacja!!!!!!!!! :cunao::drink1:

Posted

[quote name='Delph']
[/QUOTE]

[B]:crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola:[/B]

aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops:

w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops:

Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose:

Posted

same dobre njusy!
nie mogę się doczekac tych bucików, a dom dla felka to już w ogóle bajka :-) :-)

jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie?

Posted

[quote name='sleepingbyday']
jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie?[/QUOTE]

słuszna uwaga i trzeba tak właśnie zrobić;)

Posted

[quote name='Delph']................

No, to się chyba więcej chętnych do tego :drinka::drinking: drinkowania znajdzie;-);-)
Cieszę się bardzo, ze [B]Feluś[/B] już ma swój prawdziwy domek. Mam nadzieję, że możemy liczyć na wieści i fotki.:laugh2_2::multi::laugh2_2::multi:

Posted

[B]Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ???
[COLOR=Red]Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany[/COLOR]. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/"]REMEK-SZNAUCER mix-wyadoptow.29.10-UCIEKŁ-Wawa BEMOWO ul. Hery-POMOCYYYYYYYY[/URL][/B]

Posted

Postaram się o jakieś nowe zdjęcia Felka, bo coś dawno nie było ;)

Podliczyłam stan Felkowego konta i wyszło, że wydałyśmy wszystko :crazyeye: (po cichu liczyłam, że uda się przy okazji wspomóc jakiegoś innego biedaka).

Chciałyśmy (wraz z koleżanką) jeszcze raz bardzo bardzo gorąco podziękować wszystkim za wsparcie Felusia, bez Was nie dałybyśmy rady. Felek zawdzięcza Wam życie :loveu::loveu::loveu:

Na razie dajemy radę finansowo (odpukać), mam nadzieję, że nie wyskoczą jakieś nieprzewidziane wydatki.
Z przeniesieniem tematu nie mam pojęcia co zrobić, zdaję się na Wasze sugestie.

Teraz czekamy z niecierpliwością na buciki, strasznie jestem ciekawa jak będą wyglądać :eviltong:

Posted

[quote name='trolak']czy sprawa tego nieszczęśnika jest jeszcze aktualna? Jeżeli tak poproszę o podanie nr konta do wpłaty[/QUOTE]

Najgorsze chwile kiedy Felek potrzebował pomocy już minęły, więc póki co lepiej przeznaczyć grosika dla bardziej potrzebującego psiaka. Tak sądzę. Ale oczywiście bardzo dziękujemy za propozycję :loveu:

Posted

Dziewczyny, pomocy, zobaczcie kto właśnie śpi koło mnie :placz::placz::placz: Wczoraj jak ją zobaczyłam na żywo, to się poryczałam, kolejny połamaniec i podobno nieoperacyjny :-( Szkielecik, a nóżka to tragedia, wywija się na wszystkie strony jakby była z gumy, a do tego kość wystaje zamiast biodra... Niedawno rodziła w takim stanie, z uszkodzonym biodrem, ma jeszcze mleko... Bidulka musi u mnie włazić na IV piętro, ale za alternatywę miała leżenie na mrozie :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamana-pogryziona-w-ciazy-amstafka-swiercze-172871/[/URL]

Posted

[quote name='bico'][B]:crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola:[/B]

aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops:

w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops:

Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose:[/QUOTE]

Zaległości mam, aż wstyd... :oops::oops::oops:

DT Felusia stało się jego DS ??? :crazyeye: ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

I butki Feluś niedługo będzie miał ??? :multi: :loveu:

Ależ się cieszę !!! :loveu: :multi: :loveu: :multi:

• 2 weeks later...