Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz: Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol: Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]Feluś[/B] będzie miał buciki :multi::multi: Zajrzyjcie, proszę, do tej suńki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13372225&posted=1#post13372225[/URL]. Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Delph']Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz: Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol: Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza.[/QUOTE] W sklepie doradzili nam rozmiar M i taki zamówiłyśmy. Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol: Feluś dostanie 2 buciki:) Quote
Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='ketunia'] Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol: [/QUOTE] O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol: Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Delph']O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol:[/QUOTE] Wiedziałam, że to tak się skończy. :multi::multi::multi: Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem? Co do bucików to myślę, że za dwa góra trzy tygodnie Feluś będzie miał je na nóżkach:) Quote
Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='ketunia'] Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem? [/QUOTE] Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;) Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi: Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Delph']Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;) Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi:[/QUOTE] W takim razie damy znac:) Buziaki dla Felusia:loveu: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Delph']O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. [B]Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego[/B] :multi: Idę się upić z radości :evil_lol:[/QUOTE] O ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Jak dobrze!!!! zostanie tam gdzie już zna wszystko i wszystkich :loveu::loveu::loveu: i będzie miał buciki od ketuni i jej siostry :loveu::loveu::loveu::-o:-o:-o:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Delph'](...) dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi:(...) [/QUOTE] No rewelacja!!!!!!!!! :cunao::drink1: Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Delph'] Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: [/QUOTE] [B]:crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola:[/B] aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops: w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops: Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 same dobre njusy! nie mogę się doczekac tych bucików, a dom dla felka to już w ogóle bajka :-) :-) jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie? Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie?[/QUOTE] słuszna uwaga i trzeba tak właśnie zrobić;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Delph']................ Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol:[/QUOTE] No, to się chyba więcej chętnych do tego :drinka::drinking: drinkowania znajdzie;-);-) Cieszę się bardzo, ze [B]Feluś[/B] już ma swój prawdziwy domek. Mam nadzieję, że możemy liczyć na wieści i fotki.:laugh2_2::multi::laugh2_2::multi: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wczoraj mogłam tylko stzrelic kielicha symbolicznego, ale dziś wieczorem to będe oblewac z przytupem :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [B]Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ??? [COLOR=Red]Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany[/COLOR]. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/"]REMEK-SZNAUCER mix-wyadoptow.29.10-UCIEKŁ-Wawa BEMOWO ul. Hery-POMOCYYYYYYYY[/URL][/B] Quote
Delph Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Postaram się o jakieś nowe zdjęcia Felka, bo coś dawno nie było ;) Podliczyłam stan Felkowego konta i wyszło, że wydałyśmy wszystko :crazyeye: (po cichu liczyłam, że uda się przy okazji wspomóc jakiegoś innego biedaka). Chciałyśmy (wraz z koleżanką) jeszcze raz bardzo bardzo gorąco podziękować wszystkim za wsparcie Felusia, bez Was nie dałybyśmy rady. Felek zawdzięcza Wam życie :loveu::loveu::loveu: Na razie dajemy radę finansowo (odpukać), mam nadzieję, że nie wyskoczą jakieś nieprzewidziane wydatki. Z przeniesieniem tematu nie mam pojęcia co zrobić, zdaję się na Wasze sugestie. Teraz czekamy z niecierpliwością na buciki, strasznie jestem ciekawa jak będą wyglądać :eviltong: Quote
trolak Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 czy sprawa tego nieszczęśnika jest jeszcze aktualna? Jeżeli tak poproszę o podanie nr konta do wpłaty Quote
Bonsai Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Coś tak czułam, że się tak skończy. :evil_lol: To najlepsze, co mogło tego psiaka spotkać! :loveu: Bardzo się cieszę. :lol: Quote
Delph Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='trolak']czy sprawa tego nieszczęśnika jest jeszcze aktualna? Jeżeli tak poproszę o podanie nr konta do wpłaty[/QUOTE] Najgorsze chwile kiedy Felek potrzebował pomocy już minęły, więc póki co lepiej przeznaczyć grosika dla bardziej potrzebującego psiaka. Tak sądzę. Ale oczywiście bardzo dziękujemy za propozycję :loveu: Quote
Delph Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dziewczyny, pomocy, zobaczcie kto właśnie śpi koło mnie :placz::placz::placz: Wczoraj jak ją zobaczyłam na żywo, to się poryczałam, kolejny połamaniec i podobno nieoperacyjny :-( Szkielecik, a nóżka to tragedia, wywija się na wszystkie strony jakby była z gumy, a do tego kość wystaje zamiast biodra... Niedawno rodziła w takim stanie, z uszkodzonym biodrem, ma jeszcze mleko... Bidulka musi u mnie włazić na IV piętro, ale za alternatywę miała leżenie na mrozie :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamana-pogryziona-w-ciazy-amstafka-swiercze-172871/[/URL] Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='bico'][B]:crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola:[/B] aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops: w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops: Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose:[/QUOTE] Zaległości mam, aż wstyd... :oops::oops::oops: DT Felusia stało się jego DS ??? :crazyeye: ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I butki Feluś niedługo będzie miał ??? :multi: :loveu: Ależ się cieszę !!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
ketunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:) Quote
MyrkurDagur Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='ketunia']Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:)[/QUOTE] :multi: :multi: :multi: Felusiu kochany, niespodzianka na Ciebie czeka :loveu: Quote
__Lara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='ketunia']Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:)[/QUOTE] I jak??? pasują? :) Quote
Recommended Posts