Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siostra Diuny kupiła już psiaka, ale zdaje się, że mam dla Czikena fajny domek w Prudniku - w sobotę wracają z wakacji i w niedzielę będziemy się umawiać na oglądanie itd... maja już olbrzyma Mundka :cool3: wykastrowanego, łagodnego 7 letniego psiuńka, któremu przydałoby się towarzystwo, są koty, jest dwójka dzieci - myślę, ze to jest właśnie TEN dom :kciuki: oby! :loveu:

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontrakt ? A co nie wiedzieli że się o kontrakt starają kilka dni temu :(
Czikenku , dobrego domku Ci życzę , szkoda że nie będziesz sąsiadem .

Ale rzeczywiscie lepiej przed niż po adopcji :(
Polecam się na przyszłość ( oby z lepszym zakończeniem )

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Kontrakt ? A co nie wiedzieli że się o kontrakt starają kilka dni temu :(
Czikenku , dobrego domku Ci życzę , szkoda że nie będziesz sąsiadem .

Ale rzeczywiscie lepiej przed niż po adopcji :(
Polecam się na przyszłość ( oby z lepszym zakończeniem )[/quote]

ehhh jaka prawda się nie dowiemy - może się rozmyślili bo nie mogłam jechać w sobotę :lol:

a o Tobie będę pamiętać na pewno ;) :loveu:

Posted

Widać to nie byli odpowiedni ludzie jednak, a może rzeczywiście coś się im pozmieniało. Różnie bywa w życiu. Najważniejsze żeby ci nowi okazali się trafieni.

Posted

[quote name='malawaszka']siostra Diuny kupiła już psiaka, ale zdaje się, że mam dla Czikena fajny domek w Prudniku - w sobotę wracają z wakacji i w niedzielę będziemy się umawiać na oglądanie itd... maja już olbrzyma Mundka :cool3: wykastrowanego, łagodnego 7 letniego psiuńka, któremu przydałoby się towarzystwo, są koty, jest dwójka dzieci - myślę, ze to jest właśnie TEN dom :kciuki: oby! :loveu:[/quote]

Nooo to trzymam kiciuki i mam nadzieje ze to bedzie TEN dom:loveu:

Posted

Dzwoniła Nowa Pańcia Czikenka - jest lepiej niż mogło nam się marzyć - Cziken i Mundi od pierwszej chwili się zakumplowali, bawią się, jedzą z jednej miski - wszystko razem :loveu: jak Mundi ma już dość Czikenkowych zaczepek to wystarczy, że burknie i juz jest spokój - rewelacja:multi::multi::multi::loveu: ADHD Czikena jest niespożyte :lol: ale wszyscy mamy nadzieję, ze wreszcie się zmęczy, im sięwydaje, że on nawet roku jeszcze nie ma, więc wszystko przed nim :multi:

• 5 months later...
Posted

czy ktoś jeszcze pamięta Czikena???? pewnie pamięta, ale pewnie nikt go nie pozna :lol: zobaczcie jak chłopak zmężniał WOW!!!

[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2655/mailgooglecom9785100978.jpg[/IMG]

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4871/mailgooglecom9792718979.jpg[/IMG]

uwielbia śnieg, zabawy i w ogóle jest kochany :)