Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam taką wiadomość od Tusinki

[B][SIZE=3]"dostałam od koleżanki sms-a że przy drodze [COLOR=red]pod Żyrardowem (gdzieś w Korytowie) [/COLOR]chodzi pies, podobno od jakiegoś już czasu tam [COLOR=red]koczuje, śpi w takiej ,,rurze,, pod ziemią,[/COLOR] takiej jak są przy zjazdach do posesji (nie wiem jak się to nazywa):shake: nie mam już siły...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]gdyby udało Ci się znaleźć z okolic żeby mógł to sprawdzić....[/SIZE][/B] "

Czy jest ktoś z okolic, kto może pomóc temu biedakowi?

Posted

Dzwoniłam do tej koleżanki zapytać o coś więcej- powiedziała że raz staneła przy psiaku i chciała mu dać kanapkę- psiak schował się w tą rurę, jest biały, troszkę z dłuższą sierścią. Tyle wiem.

Posted

[quote name='admirabilis6']Moze Agata-air albo Hanah? Agata na pewno jest z Zyrardowa. Napiszcie do nich pw.[/quote]

Dzięki serdeczne.:loveu:
Własnie napisałam

Posted

[quote name='tusinka22']Dzwoniłam do agaty-air, piesek już złapany, więcej info pewnie przedstawi Agata.[/quote]
ma jakiś dom tymczasowy?

Posted

Więc tak w skrócie bo nie będę się oficjalnie na forum ośmieszała:evil_lol: Był w rowie,obok ruchliwa droga, był przerażony i za żadne skarby postanowił nie wchodzić do klatki łapki. Ale gdzie sa baby tam wszystko da się zrobić i po kliku próbach łapania się udało- wyglądało to przezabawnie.

Psiak jest w tej chwili niedaleko Żyrardowa na DT z możliwością DS, zobaczymy jak sie dogada z reszta psów.
Miałam zdjęcia ale...skasowałam przez przypadek :( Sliczny jest, młodziutki i kochany. Najpierw mnie leciutko dziabnal, potem obsikal ze strachu a potem to już się przytulił.

• 4 weeks later...
Posted

=fizia;Cudownie!!!

Co za wspaniała i szybka akcja!!:multi::multi::loveu::loveu:

Ja tutaj za Fizia. Brawo cioteczki, jestescie szybkie. :cool3::cool3:
Teraz tylko znalesc dobry DS:multi::multi::multi:

Jakies moze fotki by sie znalazly:oops::oops::oops: