Aussie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ale Eri jest hieną pręgowaną :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jakby ktoś potrzebował do mediumów to Pan Maciek z Polą jest wolny Quote
Astro&Marta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Aussie']Ale Eri jest hieną pręgowaną :evil_lol:[/quote] No własnie i tylko ona :cool1: Więc ni jak mi ta nazwa nie pasowała, poza tym nie przypadam za Ameryka :P Może pomyślmy jeszcze, jak nie bedzie lepszej propozycji to będe musiala przebolec. Quote
Astro&Marta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='ajsonowa']Rozumiem, ze zostalam zakwalifikowana do sztefety, w ktorej sklad wchodza Astro, Eri, Mika? ;)[/quote] No tak jakoś wyszło :P [quote name='ajsonowa']Moja hiena pregowana nie jest, ale jak hiena wyglada jak najbardziej :diabloti:[/quote] Struś to bardziej jak kojot:lol: ale za to podkochiwał sie zawsze w takiej jednej tez z salonu chevroleta, która jest hieną:cool3: (zagadka na dzisiaj-szkoda, że banalna ;)) Quote
zakla Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']Ja mam pytanie do Zuzanny i Żakliny :razz: Jak tam nasza sztafeta i kto jest czwarty? :eviltong:[/quote] Zuzka proponowała nazwe Star Wars:razz: Czwarty jest Laryks, czyli, no... borderowa przewaga:eviltong: Quote
Guest ajsonowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote]No tak jakoś wyszło :P[/quote] Spoks, nie m sprawy :razz: a co do nazwy.... hmmm ja nigdy weny tworczej nie mam, ale moze cos mnie dzis najdzie :cool1: Quote
Astro&Marta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ja tworze ale średnio mi idzie... Quote
Delya Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [I]Szukam chętnego Smolika do sztafety, z Bibi, Franckiem i z Fioną:smile:.[/I] Quote
Irminek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Mokka']Jakby Ci to powiedzieć, my [B]wszyscy[/B] jedziemy do Warszawy :evil_lol:[/quote] To będzie o pare pieskowej konkurencji ...hihihi:cool3::cool3:nie no żartuje a jaka data tey zawodów ??? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='PATIszon']Kto to jest Bibi?[/quote] Parsonka od nas z klubu :razz: Żakla, ok skład łowczarkowy, nazwa wedle uznania ;) Quote
ewka i haker Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Irminek']To będzie o pare pieskowej konkurencji ...hihihi:cool3::cool3:nie no żartuje a jaka data tey zawodów ???[/quote] pisze w temacie....:roll: Quote
Rauni Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Skoro stars&stripes nie, to może "Stars to be" albo "Wannabe stars" :cool3:? Coś by wypadało organizatorom podać :) i fajnie jakby przed zawodami. Quote
Michał&Eli Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czwarty smalik do sztachety Eli, Keri, Jimmy poszukiwany. Nazwa mile widziana;-) Quote
Rino_Pit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jakby ktoś potrzebowal L-ki do sztafety to Rino z przyjemnością jest do wzięcia...;-) Quote
zakla Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior'] Żakla, ok skład łowczarkowy, nazwa wedle uznania ;)[/quote] Ja se jeszcze myślałam o 'We gonna kill you!':evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Spadającą tyczką raczej :evil_lol: Quote
IraKa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [B]Sayko[/B] masz zapchaną PW ale: OK;) Quote
Magda.P Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']Spadającą tyczką raczej :evil_lol:[/quote] Mam nieodparte wrażenie, że jednym i drugim :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Magda.P']Mam nieodparte wrażenie, że jednym i drugim :lol:[/quote] Niezaprzeczalnie czeka nas świetna zabawa :cool3: Quote
wendka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']Niezaprzeczalnie czeka nas świetna zabawa :cool3:[/QUOTE] No... A ja musze powiedziec, ze nasza sztafeta (jeszcze bez nazzwy) powstala m.in po to aby przetestowac wytrzymalosc cavanowskiego torku i uszu ogladajacych :knuje::jumpie: Quote
Sylwia i Roxi Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hej mam pytanie, czy wszystkie informacje na 1 stronie odnosnie godzin startu i kolejnosci sa aktualne. Nie chce krakac ale jak to bedziemy biegac gdy bedzie padalo Quote
Ludek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przypominam o przesyłaniu dowodów wpłat na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Aktualną listę zawodników znajdziecie tutaj [URL="http://www.cavano.pl/zawody_cavano/2009/lista_zawodnikow.pdf"][B]lista zawodników[/B][/URL] Quote
Recommended Posts