IraKa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wafelek napisał(a):A to słynna TĘCZA...: a nawet dwie Quote
Wafelek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I podiumowe, jako że to finał PPA: LARGE MEDIUMY i SMALLe... smalle były za szybkie, rozeszły się, zanim Przemo zrobił zdjęcie :evil_lol: Więcej fotek nie wrzucam. Zapraszam do albumu: Picasa Web Albums - agility.katowice - Finał Pucharu... tam jest więcej zdjęć i są większe - można się częstować (tylko dajcie znać na priv, gdzie!). I uwaga - jest dużo fotek podiumowych!!! ;-) Organizatorom - jeszcze raz ogromne dziękuję za tak fajne zawody, meldujemy się za rok! Quote
Olusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Wafelek'] eee... Bibi? http://lh6.ggpht.com/_aGa69ZWDlqw/Ss24kBZY-9I/AAAAAAAABxs/Wbx5kIiRXL4/s400/IMG_8357.jpg Bibi to na pewno nie jest, Willow też nie:cool3: Byłam w niedzielę ;) Trochę fot mam, ale zacznę obrabiać i wrzucać dopiero w weekend :razz: Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='as_kate']Zuzia dzięki za Lucka :multi: co za poza, jaki kangur :lol!: Hehe nie ma sprawy;) Quote
sortis Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Olusia napisał(a):Bibi to na pewno nie jest, Willow też nie:cool3: Fiona? Na następnej fotce jest mój Troniu... Bardzo dziękuję fotografom za wszystkie fotki Tronia i Buby.:loveu: Pozdrawiam. Quote
Fretka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Una I tu też Evorka ;] I tu też Evorka No i tu Evorka Quote
Fretka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Francuz i śliczna strefa :) Francuz Francuz I tu Francuz Bary Quote
King's Dog Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cześć wszystkim!I my dziękujemy za super zawody-dla Grety to był śliczny debiucik,więc tu mam pytanie:czy macie może jakieś fotki zerówkowej cavalierki tricolor-córeczki Carmen??? Pozdrawiam Was wszystkich i czekam na kolejne edycje zawodów! Quote
Crazy Lab Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zawody były boskie:loveu: wymagały wiele pracy ale wszystko się udało! Cieszy mnie, że wszyscy jesteście zadowoleni po tych wszystkich komentarzach aż che się pracować na kolejnych. A czy komuś nie wpadł w aparat przypalony:evil_lol: Labrador z zerówek? Quote
Bzikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wafelek super, że ufociłaś niedzielną tęczę! :loveu: Dziękuję też za zdjęcia Bza na pudle :cool3: Mam nadzieję, że to się jeszcze kiedyś powtórzy ale jak nie to przynajmniej mam pamiątkę :lol: Ktoś ma jeszcze może zdjęcia (albo filmyyyy) mojego białasa z toru? :razz: Quote
Cloudy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziękuję za miłe słowa Bloomom i Marysi! :oops: Mam jeszcze "trochę", ale muszę przeprosić wszystkie S-ki i M-ki - większość to large (ach to zimno, przymarzłam do krzesełka :evil_lol:) Cała galeria już dostępna na mojej stronie! Zapraszam gorąco :) Quote
Fretka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Po pierwsze, Cloudy: Cudowne zdjęcia :loveu: Po drugie: Wyszukałam Nero w twojej galerii, i czy mogłabym te dwa zdjęcia wykorzystać na blogu? Rzecz jasna z podpisem ;) Quote
Bzikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No tak, pokurcze jak zwykle poszkodowane i fotek nie mają :evil_lol: Tylko large i large :mad: Cloudy zdjęcia są zjawiskowe, gratuluję zrobienia takich zdjęć przy takiej pogodzie... :loveu: Quote
Aussie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Piękne zdjęcia Cloudy! :loveu: Czy można używać na swojej stronie? Quote
Cloudy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fretka napisał(a):Po pierwsze, Cloudy: Cudowne zdjęcia :loveu: Po drugie: Wyszukałam Nero w twojej galerii, i czy mogłabym te dwa zdjęcia wykorzystać na blogu? Rzecz jasna z podpisem ;) Oczywista sprawa, proszę nie zmieniać tylko - i bardzo proszę linka na pw do miejsca zamieszczenia. Bzikowa napisał(a):No tak, pokurcze jak zwykle poszkodowane i fotek nie mają :evil_lol: Tylko large i large :mad: Cloudy zdjęcia są zjawiskowe, gratuluję zrobienia takich zdjęć przy takiej pogodzie... :loveu: A ja sama mam S-kę, haha :)) Udało się wykorzystać chwilę słońca! Aussie napisał(a):Piękne zdjęcia Cloudy! :loveu: Czy można używać na swojej stronie? Dziękuję i bardzo proszę używać z zastrzeżeniem jak wyżej, czyli dla mnie link :lol: Quote
ewka i haker Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://lh3.ggpht.com/_aGa69ZWDlqw/Ss24TM3NbmI/AAAAAAAABwY/IP_XcgL8-gE/s400/IMG_8322.jpg wena http://lh5.ggpht.com/_aGa69ZWDlqw/Ss24hyYU6PI/AAAAAAAABxg/LQklG17iwmU/s400/IMG_8353.jpg Keri http://lh6.ggpht.com/_aGa69ZWDlqw/Ss24kBZY-9I/AAAAAAAABxs/Wbx5kIiRXL4/s400/IMG_8357.jpg fiona[/FONT] Quote
BeataG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cloudy, piękne zdjęcia i dziękuję za Wermuta. Masz PW. :loveu: Quote
Ludek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Olusia']Bibi to na pewno nie jest, Willow też nie:cool3: Fiona :) WYNIKI Quote
fankafanty Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cloudy piękne zdjęcia :loveu: Bardzo dziękuję za Fantę :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Bożeno, dzięki za "chyba Wenę", która jest Weną :loveu: Clody, dziękuję za Wełniaka:loveu: Quote
Edyta & Regis Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czy to pies, czy to pająk?:evil_lol: Dzięki Junka, obśmiałam się. Quote
Edyta & Regis Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wafelek napisał(a):eee.. Regis? poprawcie, jeśli się mylę, bo jeździmy chyba zazwyczaj na zawody w inne części Polski :) Zgadza się. Regisowaty. Dzięki. Quote
Guest ajsonowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 bardzo mi sie podoba nieagilitowe zdjecie Zuzi z Thaia i Tortem :loveu: http://cloudya.hostil.pl/agility_pp_wawa2009/slides/DSC05145.JPG PS. Ula czyzbys udzielala jakiegos wywiadu? :razz: Quote
Recommended Posts