Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie, taka podobna do mojej ONki. Czy ona ma duzo ogloszen? Na dogo jest fajny wątek ogloszeniowy, za 10 zl mozna kupić chyba 74 ogłoszenia.Ale zdjecia i dobry tekst potrzebny.

Posted

Bela, będziesz wykupywać te ogłoszenia? Jeśli tak, to nie ma sensu, żebym teraz jeszcze ja robiła i zajmę się innym psiakiem, któremu zalegam ogłoszenia już drugi tydzień :oops:

Posted

bela51 napisał(a):
Nikt nie zaglada do smutnej suni ?

Przejrzałem jeszcze raz wątek i to mnie zrobiło sie smutno że taka piękna sunia siedzi już prawie rok jak miała załozony wątek.
Kochane cioteczki prosze Was poróbcie ogłoszenia - ja na razie nie umiem, moze kiedys się nauczę i jak bede miał swojego kompa.
Wiosenne pozdrowienia:-)

Posted

Po potwierdzeniu wpłaty trzeba przesłać tekst do ogloszen i zdjecia suni. Gazzy, przejrzyj ten wątek ogloszeniowy i sprtawdz jakie są wymogi? Moze potrzebne sa informacje , których nie ma na wątku Smutnych Oczek?

• 2 weeks later...
Posted

Watek nie ma zainteresowania.... Czy tylko wilekie dramaty potrafia zciągnąc tłumy? Ogłoszenia jeszcze nie wyszły, bo kolejka jest kilometrowa.
Wesołych świąt sunieczko i domku, który dostrzeze twą urodę i wspaniały charakter.

Posted

Niestety bela.. Już pisałam na innym wątku psiaków z tego schroniska.. Jak psy są w miarę bezpieczne wątki "zamierają".. Musiałoby się stać coś strasznego, żeby przyciągnąć tu tłumy..

A póki co dogomaniacy zajmują się "cięższymi" przypadkami..

Posted

[quote name='bela51']Moja wpłata na ogloszenia suńlki już dotarła. Prosze pomózcie sklecic jakis fajny tekst do ogloszen.

Ja mogę napisać tekst do ogłoszeń - jestem dobra w pisaninie :diabloti:
Proszę o dane suni na meila : [email protected]

Co najmniej : wiek, rasa, płeć, szczepienia, sterylizacja, stosunek do innych psów, suczek, dziaci, kotów, ludzi, towarzyskość, chęć do zabawy - im więcej, tym lepiej ;)