Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EDIT : Zbieramy na hotel dla Fionki... Deklaracje misięczne :

Pani zamojskiej Roksi - 10 zł

W schronisku w Zamościu jest taka piękna Fionka :

Suna jest w schronisku od szczeniaka. Jest bardzo płochliwa, dobrze dogaduje się z psami, ale do czlowieka jest nieufna, zbyt długo jest w schronie, chyba prawie od szczeniaka, miała mały kontakt z ludzmi, albo wiele złego od nich zaznała. Ale dziewczyny piszą, ze w schronie pozwalała juz do siebie podchodzic...
Jest ciekawa ludzi, spragniona pieszczot, a to dobry znak.

Pomóżmy jej... Może ktoś chce na DT taką ślicznotkę ???

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Fionki w obecnej chwili najlepszy byłby DT, chyba ze znajdzie sie taki bardzo cierpliwy dom stały, który zrozumie opory i zachowanie suni.
Tylko gdzie taki znalezć?

Posted

Tola napisał(a):
Dla Fionki w obecnej chwili najlepszy byłby DT, chyba ze znajdzie sie taki bardzo cierpliwy dom stały, który zrozumie opory i zachowanie suni.
Tylko gdzie taki znalezć?

No... O DT prosimy !!! :roll: :roll:

Posted

funia napisał(a):
mOJA KOCHANA fIONKA DZISIAJ POLIZALA MNIE PO RĘCE JAK JA GŁASKAŁAM PRZEZ SIATKĘ

Masz ostatnio szczęśliwą rękę do psiaków.To dobrze Fionce wróży.;)
Trafiłam wczoraj na wątek bojażliwej suni Ami , ale przestał działac net i teraz nie mogę znależć. Bardzo prosze o link.

Posted

cieszę się, że Fionka się otwiera.
Widzę, że trochę pracy i będzie fajny pies.

Trzeba by pomysleć o wyciągnięciu jej na DT

Posted

dzisiaj byłam w schronisku i nie widziałam Fionki :shake: zawsze wychodziła,może schowała się bo było gorąco,mam nadzieję,że nic się nie stało,wogle jakoś tak jakby mniej psów i trochę jakiś bałagan bo psy pozamieniane w boksach

Posted

Torusia napisał(a):
dzisiaj byłam w schronisku i nie widziałam Fionki :shake: zawsze wychodziła,może schowała się bo było gorąco,mam nadzieję,że nic się nie stało,wogle jakoś tak jakby mniej psów i trochę jakiś bałagan bo psy pozamieniane w boksach

To niedobrze :shake:.Teraz mogą robić co chcą w schronie.Biedne psiaki.Też się martwię o Fionkę i o Ami.