MartynaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziś znalazłam takie coś,to coś to małe kociatko. Zabrałam je ze środka ulicy. Scenariusz jest jeden-małe kocieta dzieci poroznosiły a ten albo sie ukrył przed nimi albo został zostawiony jak juz sie wybawiły. Niechce nawet mysle co z reszta rodzenstwa :shake: Quote
MartynaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 BIANKA1 napisał(a):Bidulek . Ile może mieć tygodni ? niemam pojecia...jak to ocenic? :roll: Quote
MartynaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='halbina']jak już wiesz, Martyno, mamy trochę kociąt na zbyciu też... podopieczni Formicy w tej chwili... Picasa Web Albums - Halina - formica dorzucic wam jednego :cool3: Quote
halbina Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jak już wiesz, Martyno, mamy trochę kociąt na zbyciu też... podopieczni Formicy w tej chwili... Picasa Web Albums - Halina - formica Quote
jusstyna85 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Teraz jest straszny wysyp maluchów...:( w piwnicy mam 3 :( Quote
jolek68 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 MartynaP napisał(a):dorzucic wam jednego :cool3: zostaw to z kluską się trochę pozna ;) Quote
MartynaP Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 tak je sam,w nocy wchodzil do klatki -do kuwety wiec jest ok. przynajmniej nie znajde nic za meblami :evil_lol: z psem juz sie zaczyna oswajac,na poczatku oczywiscie bylo fuczenie ale juz pomalu daje na luz Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 u nas w piwnicy u sąsiadki tez sa małe, dzieci dźgały je patykami :angryy::angryy: ale zwróciłam im delikatnie uwage ,że jeszcze raz to z robią to im ten patyk do dupy wsadzę -gnojki :angryy: Gdzie ci rodzice , a o wychowaniu juz nawet nie mówię , bo smarkacz mi powiedział ,jakieś 5 lat,drugi 10 lat, "Ty kulwo ":angryy: Quote
scarlet Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 MartynaP napisał(a):tak je sam,w nocy wchodzil do klatki -do kuwety wiec jest ok. przynajmniej nie znajde nic za meblami :evil_lol: z psem juz sie zaczyna oswajac,na poczatku oczywiscie bylo fuczenie ale juz pomalu daje na luz musisz byc dobrym człowiekiem, bo wszystkie potrzebujące istoty lgną do ciebie w poszukiwaniu pomocy :cool3: Quote
LadyK Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Według mnie wygląda na 5-6 tygodni. Ale nie jestem pewna :roll: Mój kot też tak mniej więcej wyglądał w tym wieku. Quote
jusstyna85 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Basia i Barni napisał(a):u nas w piwnicy u sąsiadki tez sa małe, dzieci dźgały je patykami :angryy::angryy: ale zwróciłam im delikatnie uwage ,że jeszcze raz to z robią to im ten patyk do dupy wsadzę -gnojki :angryy: Gdzie ci rodzice , a o wychowaniu juz nawet nie mówię , bo smarkacz mi powiedział ,jakieś 5 lat,drugi 10 lat, "Ty kulwo ":angryy: Ile mogą mieć te kociaki? Mam 2 DT dla "mojej" kotki z kociakami,a przez Misie nie moge złapać ani 1 matki z kociakami... Quote
MartynaP Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 bardzo dziekuje za banerek kociak jest malutki miesci sie na moich dwoch dłoniach jak sie wtuli to prawie moge zamknac rece :roll: Quote
jolek68 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 MartynaP napisał(a):bardzo dziekuje za banerek kociak jest malutki miesci sie na moich dwoch dłoniach jak sie wtuli to prawie moge zamknac rece :roll: tylko nie chodź tak z nim spać :evil_lol: Quote
MartynaP Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jolek68 napisał(a):tylko nie chodź tak z nim spać :evil_lol: no własnie gdzies poszedł spac sam i niemoge go znalesc...obszukalam wszystkie dziury i nima...ciekawe gdzie on sie wcisnął :roll: Quote
jolek68 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 MartynaP napisał(a):no własnie gdzies poszedł spac sam i niemoge go znalesc...obszukalam wszystkie dziury i nima...ciekawe gdzie on sie wcisnął :roll: taka kruszynka to wszędzie wlezie :evil_lol: tylko go nie zdepcz :eviltong: Quote
MartynaP Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jolek68 napisał(a):taka kruszynka to wszędzie wlezie :evil_lol: tylko go nie zdepcz :eviltong: zgłodnieje to wyjdzie i go usłyszę :lol: Quote
scarlet Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 BIANKA1 napisał(a):Znalazł się ? no właśnie znalazła się zguba?? Quote
MartynaP Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 no pewnie ze sie znalazl,był w tapczanie zrobił sobie gniazdko z mojej pizamy w jednym rogu a w drugim zrobil sobie...kuwete :mad: Quote
Recommended Posts