Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś znalazłam takie coś,to coś to małe kociatko.
Zabrałam je ze środka ulicy.
Scenariusz jest jeden-małe kocieta dzieci poroznosiły a ten albo sie ukrył przed nimi albo został zostawiony jak juz sie wybawiły.
Niechce nawet mysle co z reszta rodzenstwa :shake:

Posted

tak je sam,w nocy wchodzil do klatki -do kuwety wiec jest ok.
przynajmniej nie znajde nic za meblami :evil_lol:
z psem juz sie zaczyna oswajac,na poczatku oczywiscie bylo fuczenie ale juz pomalu daje na luz

Posted

u nas w piwnicy u sąsiadki tez sa małe, dzieci dźgały je patykami :angryy::angryy:

ale zwróciłam im delikatnie uwage ,że jeszcze raz to z robią to im ten patyk do dupy wsadzę -gnojki :angryy:

Gdzie ci rodzice , a o wychowaniu juz nawet nie mówię , bo smarkacz mi powiedział ,jakieś 5 lat,drugi 10 lat, "Ty kulwo ":angryy:

Posted

MartynaP napisał(a):
tak je sam,w nocy wchodzil do klatki -do kuwety wiec jest ok.
przynajmniej nie znajde nic za meblami :evil_lol:
z psem juz sie zaczyna oswajac,na poczatku oczywiscie bylo fuczenie ale juz pomalu daje na luz

musisz byc dobrym człowiekiem, bo wszystkie potrzebujące istoty lgną do ciebie w poszukiwaniu pomocy :cool3:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
u nas w piwnicy u sąsiadki tez sa małe, dzieci dźgały je patykami :angryy::angryy:

ale zwróciłam im delikatnie uwage ,że jeszcze raz to z robią to im ten patyk do dupy wsadzę -gnojki :angryy:

Gdzie ci rodzice , a o wychowaniu juz nawet nie mówię , bo smarkacz mi powiedział ,jakieś 5 lat,drugi 10 lat, "Ty kulwo ":angryy:

Ile mogą mieć te kociaki?

Mam 2 DT dla "mojej" kotki z kociakami,a przez Misie nie moge złapać ani 1 matki z kociakami...

Posted

MartynaP napisał(a):
bardzo dziekuje za banerek
kociak jest malutki miesci sie na moich dwoch dłoniach jak sie wtuli to prawie moge zamknac rece :roll:

tylko nie chodź tak z nim spać :evil_lol:

Posted

jolek68 napisał(a):
tylko nie chodź tak z nim spać :evil_lol:

no własnie gdzies poszedł spac sam i niemoge go znalesc...obszukalam wszystkie dziury i nima...ciekawe gdzie on sie wcisnął :roll:

Posted

MartynaP napisał(a):
no własnie gdzies poszedł spac sam i niemoge go znalesc...obszukalam wszystkie dziury i nima...ciekawe gdzie on sie wcisnął :roll:

taka kruszynka to wszędzie wlezie :evil_lol: tylko go nie zdepcz :eviltong: