jolek68 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='MartynaP']jola własnie chcialam na miau napisac ze moge cos malego wziosc ale niewiem w ktorym dziale :roll: scarlet juz napisalam na watku-niestety nie da rady...przykro mi :-( napisz do halbinki ;) ona często bywa w kocim świecie ;) Quote
jolek68 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Victorianka napisał(a):Kicia już w nowym domku, czekam na wieści i na zdjęcia. Podróż minęła bardzo spokojnie - przespał całą drogę, nawet go nie wyciągałam. Za to na dworcu już w ramionach swoich człowieków rozbudził się, ożywił i zaczął bawić palcami Pani :loveu: Będę informować na bieżąco co u ślicznotki słychać ;) a może sami też coś napiszą ;) Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='MartynaP']scarlet juz napisalam na watku-niestety nie da rady...przykro mi :-( wiem, wiem dzięki za odzew :) Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 czy sa jakies wiesci z nowego domku?? zdjecia?? Quote
Victorianka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Wieści z nowego domku są następujące: kociak rośnie zdrowo otoczony opieką i miłością. Bawi się w najlepsze, energii ma za kilka kociaków. Świetnie się zaaklimatyzował. Nie jest strachliwy, bojaźliwy - jest panem i władcą własnego terytorium. Nadal jest jeszcze malutki, ale wszyscy mają nadzieję, że będzie z niego solidny kawał kocura :loveu: Nowe człowieki nie mają z nim żadnych problemów. Stefanek ma teraz nowe imię - Azver. :cool3: Oto zdjęcia z nowego domku: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Wkrótce postaram się o nowe zdjęcia :p Quote
Recommended Posts