Basia1968 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Sunia jest rewelacyjna, ma około 4 latek, świetnie jeździ samochodem. Ma naderwane uszko i nie ma części ogonka:-(:-( te jej oczka po prostu są niesamowite. Nie moge przestać o niej myśleć, że ona tam w kojcu musiała zostać. Prosze o pomoc w ogłoszeniach. Ona nie może być w budzie na polu:-( przeciez to kanapowiec. Quote
ewatr Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Brawo Basiu :multi: sunie dodałam do wyróznionego allegro razem z malcami aukcja jeszcze bedzie trwała 5 dni ... Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://img39.imageshack.us/img39/804/mojezdjcia236.jpg Piękna sunia. :loveu: Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ta sunia taka kochana i zarazem biedna się wydaje :( ja bym jej zrobiła osobne ogłoszenie, z tytułem "mix jamnika" - więcej ludzi zajrzy do jej ogłoszenia. Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 tak wiem - tylko, że ja już padam po dzisiejszym dniu i nie dam rady już założyć wątek. Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ona jest taka słodka, tak mi wchodziła na kolana. Przymiluśna. Świetnie chodzi na smyczy. Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Basia1968 napisał(a):ona jest taka słodka, tak mi wchodziła na kolana. Przymiluśna. Świetnie chodzi na smyczy. Basiu może to dobry pomysł z tym nowym wątkiem tym bardziej, że pisałaś że maluszki będą miały domki. Będzie przejrzyście i nie trzeba będzie szukać po całym wątku tylko wszystko będzie jak na tacy :evil_lol: Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 dziękuję za odzew. Namiar na mnie - nr tel 500649910 - prosze o kontakt po 20-tej z uwagi na pracę, miejscowośc to Tarnobrzeg. Dzieki wielkie Quote
DG32 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Niestety dt nie mogę dać, mogę pomóc w ogłoszeniach ale potrzebny mi namiar na kogoś kto będzie pilotował adopcje, i muszę wiedzieć gdzie suńka teraz jest (jaka miejscowość) bo gdzieś mi to umkneło. A szczyle ogromne jak na taką małą sunie, dobrze że ją zabrałaś. Quote
danka1234 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 zaznaczam wątek, pomoge w ogłoszeniach dla sunieczki. Quote
taxelina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jak wroce z pracy to dodam na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 dzieki wszystkim za pomoc. Malutka sunieczka z większym krawacikiem pojechała do domku o 8 rano. do Opatowa. Przyjechali Państwo po nia bardzo bardzo sympatyczni ludzie. Maja bardzo rozsądne podjeście do zwierząt i brat Pana jest weterynarzem. Bądź szczęśliwa maleńka. agusiazet dziekuję za spanko - sunia jamniczkowata korzystać z tej kołderki na razie nie może, bo w kojcach w budce jest słoma - najlepsze rozwiązanie w takie szczególnie deszczowe dni. mają też taki materacyk obok budki w kojcu. KOjec oczywiście z zadaszeniem - będę tam to zrobię zdjęcia. Kołderkę dostanie sunia na wyprawkę do domeczku nowego. I następna sprawa - chciałabym zwrócić stowarzyszeniu koszty szczepienia suni, a także coś dać na paliwo, bo korzystają z osobowego prywatnego samochodu. Jest tyle zwierząt w stowarzyszeniu, ze serce ściska, a dziewczyny naprawdę dwoją się i troją żeby wydolić na te bidy. Pisać można by wiele. Karma, którą agusiazet przysłała i karma od ewatr przyjedzie w poniedziałek. Ja niestety finansowo nie dam rady wspomóc. Mam cztery "futerka"swoje na utrzymaniu. Co mogę to robię. Quote
agusiazet Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Basiu, to ja ponawiam propozycję dania 50 zł na te potrzeby, które wymieniłaś, tylko podaj na PW konto i dane do przelewu:) Quote
teresz10 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Witam - mogę zaproponować jamniczce tymczas w Lublinie. Przez kilka tygodni będę w domu prawie non stop - Mieszkam w bloku - ale myślę że skoro sunia umie chodzić na smyczy i jeździ samochodem to i mieszkanie w bloku nie jest jej całkiem obce. Gorzej z tęsknotą za szczeniakami i poprzednią pańcią, jaka by ona nie była...W domu mam od roku jamniczkę Lulę - też wyadoptowaną dzięki dogomanii, szukałam nawet dla niej jamniczego towarzystwa, ale na razie jestem w stanie zaproponować tymczas. Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 własnie rozmawiałam z teresz10 - naprawdę rewelacyjna Pani i teraz nalezy rozważyć możliwośc umieszczenia suni u Pani. Czekam na wasze zdanie. Bo jest także ewentualność, że sunieczka miałaby tam...... i tutaj na razie nie zapeszam. :lol: Quote
Soema Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ale Ty Basiu tajemnicza jesteś :eviltong: jak coś... w Ostatniej Szansie jest mnóstwo jamnikowatych :oops: Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Paulinka no właśnie do Ciebie będę się "śmiechać" od ucha do ucha. czy mogłabyś rozważyć możliwość ewentualnego przewozu. Nie wiem kiedy będziesz w tbg? Quote
DG32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Basia1968 napisał(a):własnie rozmawiałam z teresz10 - naprawdę rewelacyjna Pani i teraz nalezy rozważyć możliwośc umieszczenia suni u Pani. Czekam na wasze zdanie. Bo jest także ewentualność, że sunieczka miałaby tam...... i tutaj na razie nie zapeszam. :lol: Basiu nie ma się co zastanawiać, o ile można tak powiedzieć jamniki ręczą za teresz, choćby niedawno dzięki niej jamniczka ze śląska znalazła wspaniały dom. Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 dg32 wiem wiem - absolutnie nie mam żadnych wątpliwości jeśli chodzi o Panią Anię - tylko kwestia dowozu. Quote
teresz10 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Witam - jamnicze cioteczki cokolwiek ustalicie to proszę o kontakt telefoniczny p. Basię (sms - ja oddzwonię).do usłyszenia, pozdrawiam Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie było mnie trochę i super wieści :multi: :loveu: Quote
Basia1968 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 na chwilę obecną sprawa wygląda tak - sunia pojedzie we wtorek lub środę do DT do Pani Ani do Lublina /zawiozą ją dziewczyny ze stowarzyszenia - jest sponsor na paliwo do Lublina:loveu:/ - być może pojedzie z sunią także szczeniaczek (jej szczeniaczek), gdyż szukam transportu do Warszawy, ale od nas nie ma nikogo:-( - może z LUblina coś szybciej się znajdzie. teresz10 nieoceniona w pomocy, serdecznie dziękuję. Naprawdę złoto kobieta:loveu::loveu: Przyjmie nawet szczeniaczka jeśli zaistnieje możliwość przewozu szybszego z Lublina do Warszawy. Pani Ania szuka na własną rękę wśród znajomych i rodziny róznych możliwości. Quote
Marlena:) Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Super! :loveu: Wielkie ukłony dla Ciebie Basiu,teresz , stowarzyszenia i reszty zaangażowanych! W spr.transportu do Wawy - odezwij się Basiu na gg!Koniecznie jak najszybciej! Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Basiu, wsiąkł mi Twój numer gdzieś :oops: wyjazd by był o 6.. Quote
Recommended Posts