Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='tree'][SIZE=6][COLOR=darkorchid] Du bi[FONT=Times New Roman]βt die Pflaume [/FONT][/COLOR][/SIZE]
P.S.
Niech twoja przyjacółka z Austrii Tobie wyjaśni dosłownie co to znaczy :eviltong:[/quote]

Mysle ze Wind bardzo sie zainteresuje obrazaniem na forum innych uzytkownikow bez przedstawiania sie, co jest łamaniem podstaw regulaminu.. a jak ktos juz nie zna podstaw to bardzo mi przykro, radze sie douczyc.

A z reszta chyba zapomnialas ze w necie nikt nie jest anonimowy:):diabloti:

Jak ja uwielbiam takie "wartościowe" osóbki ktore zawsze sa najlepiej poinformowane i wielce szpanuja wlasnym intelektem.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj dziewczeta wiecej luzu,po co te nerwy???
jak pani tree chce se popisac niechaj pisze, to wolny kraj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: swiadczy to tylko o niej, ze popiera takie zachowania jak tego chodofcy z Niemiec...szok i tyle:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=1362652[/url]
15 postow pani Tree dotyczy tej sprawy wiec chcialabym wiedziec skad ona wie pewne rzeczy bo skoro pisze je anonimowo to moze to sama Pani N.????

Posted

nio co;)))))
jedni sie popisuja niemieckim a inni intelektem hahahaha zwlaszcza chodofca z niemiec;-)))))ot tam to gjenjusze normalnie zyja:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nic dziwnego, ze wojny przegrywali , a i Wanda niemca ze nie chciala:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Bureczku prosze bardzo:
mam na imie Patrycja, mam 14 lat, swoj pierwszy stosunek odbylam za porada przeczytana w Bravo Girl na plazy, ale nie polecam bo nie dosc ze bolalo to potem mnialam wszedzie w zebach piasek...
coz wiecej???

Posted

Oj, to przykre, może trzeba było poczytać mądrzejsze gazety. W zasadzie nie o takie info mi chodziło, no ale cóż, widać ten pierwszy raz nie był dla Ciebie bardzo traumatyczny skoro z taką łatwością o nim piszesz. Do wszystkiego trzeba dorosnąć.

Posted

[img]http://www.cebf.asso.fr/phpBB2/images/smiles/icon_136.gif[/img][img]http://www.cebf.asso.fr/phpBB2/images/smiles/icon_136.gif[/img][img]http://www.cebf.asso.fr/phpBB2/images/smiles/icon_136.gif[/img]

Wstyd naprawd. Przeszkole w poprawczaku:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Orsini mam dla Ciebie propozycję udaj się na forum dla niegrzecznych dziewczynek co to Bravo mają za Biblię.My tu dyskutujemy o psach a nie o niewypałach seksualnych.Poza tym forum to nie śmietnik,a czytając twe posty jestem pełna obaw,co do Twojej normalności.Pozdrawiam Cię i życzę powrotu do zdrowia,no chyba że przerwałaś kurację :shake:

Posted

[quote name='pentu'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=1362652[/URL]
15 postow pani Tree dotyczy tej sprawy wiec chcialabym wiedziec skad ona wie pewne rzeczy bo skoro pisze je anonimowo to moze to sama Pani N.????[/quote]
[B]Coś też mi sie tak wydaje...[/B]
[B]Niby zarejestrowana od 2006 a tu 16 postów i tylko na ten niemiły temat... :shake: [/B]

[B]Dziewczyny dajcie spokój Orsini przecież ona sobie żarty robi... :lol: [/B]
[B]Troche poczucia humoru... :lol: [/B]

Posted

[quote name='tree']och nnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiikkkkkkkkka przecież my mamy poczucie humoru :cooldevi:- co do posądzania mnie o to iż jestem Anią N. - BŁĄD :smokin:
co do zalogowania w 2006 roku to przecież nie każdy musi się na forum udzielać do tej pory wystarczało mi czytanie a teraz postanowiłam "przemówić ludzkim głosem" :cool3:[/quote]
To co piszesz nie ma nic wspólnego z poczuciem humoru...
Tak samo z przemówieniem ludzkim głosem....
Jeśli nie jesteś Anna N. to napewno jesteś z nia w jakiś sposób związana...
My tu sie znamy i nie jesteśmy ukryte za nic nie znaczącymi nickami, natomiast Ty...
Kim Ty jesteś?
Jesli jesteś uczciwa to sie przedstawisz...

Posted

Życzę Ci abyś znalazła drogę do uczciwości, a wtedy napewno odnajdziesz szczęście... i nie sil sie na złośliwości jak widzę na galeri szczeniaczków... ja wiem co mam... i tego nie ukrywam.
patrzcie dziewczyny jak "koleżanka" sie troszczy o moja wiedzę.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4307821#post4307821[/URL]

Posted

Dawno juz nie widziałam, zeby ktos sie chwlił umiejetnoscią czytania... :-o
Widocznie w Niemczech to wyższa umiejetność... :crazyeye:

Posted

[quote name='NNikka'][B]Dziewczyny dajcie spokój Orsini przecież ona sobie żarty robi... :lol: [/B]
[B]Troche poczucia humoru... :lol: [/B][/quote]
Nnikus nie da rady, zeby miec poczucie humoru trzeba sie wykazac chocby minimalna inteligencja, czego tym paniom brakuje i to bardzo;-))))))Nie wymagaj od nich za wiele-naprawde to nic nie da:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Cala sytuacja jest poprostu tak straszna, ze jedyne co pozostaje to smiac sie z tego a w miedzy czasie wyciagac konsekwencje w stosunku do panstwa chodofcuf z niemiec, bo wielokrotnie zlamali prawo i to nie kynologiczne a zwykle prawo i za to poniosa odpowiedzialnosc. Wtedy juz nikt sie smiac nie bedzie, a na pewno nie oni:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Na marginesie - ja bym w życiu nie kupiła psiaka od kogoś, kto "przerzuca" swoje (i pewnie nieswoje) psy... "Przerzuca" - a nie hoduje z pasją... A takie wypowiedzi mnie zniesmaczają, bo w oczach pani tree sprowadzają psy do miana rzeczy i nic nie znaczących egzemplarzy.

Posted

tree gdzie jest Decoris???a tam gdzie jej miejsce, ja sie nie dziwie jej wcale, ze nie chce dyskutowac z takimi jak ty, a poza tym tylko winny sie tlumaczy, [B]a z czego ona ma sie tlumaczyc???z choroby psychicznej jakis chodofcuf???[/B]czy z tego ze pies jest zdrowy???litosci

Posted

a bronię Camparisów tylko dlatego że wszyscy przykleiliście im miano "złych hodowców" a oni tacy nie są widocznie to decoris nie powiedziała wam wszystkiego :cool3: a właśnie gdzie ona w takim razie jest :crazyeye: uważa że jak umieści informację na swojej stronie :zly7: to wszystko jest załatwione ? OTÓŻ NIE :motz:

Aneta zajeła juz stanowisko na swojej stronie umiesciła oświadczenie i jako osoba bedaca Miedzynarodowym Sedzia Kynologicznym nie bedzie dyskutowac z nikim bo nie ma z czego sie tłumaczyc.NIkt nie pisze ze to "zli hodowcy" bo kazdy ma swoje wizje hodowlane i nikt im nie broni hodowac tak jak sobie obmyslili ale negujemy ich gangsterskie poczyniania oraz sposob w jaki chca po zniszczyc psa piszac takie info na stronie oraz to ze wydaje im sie ze sa bogami w swiecie yorkow i ze jak kiwna palcem kazdy ma potulic uszy po sobie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...