Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']Nie mogę zamieszczać fotek na dogo :(
Korenia to ja takich linków kilka zamieszczę a Ty je wstawisz odpowiednio, dobrze?? PROSZĘ :)[/QUOTE]

Wisełka u nas robimy tak:
[img]link do zdjęcia[/img]
i już :)

jak zwykle pod górkę w naszym ajbarcie

Posted

[quote name='Wisełka']O retyyyy Leni kupę lat Cię nie widziałam ;) ale to moja wina, znikłam na jakiś czas z dogo...[/QUOTE]

No właśnie gdzie się podziewałaś :mad: Ale ja też mam zaległości.. Isadora masz 3 jamniki? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='leni356']No właśnie gdzie się podziewałaś :mad: Ale ja też mam zaległości.. Isadora masz 3 jamniki? :crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

Tak mam trzy. Jest tymczasowiczka i jakoś tak się skłsda że "mnożą" mi sie powody aby jej jeszcze nie wyadoptywać. Chyba się załatwiłam.

Posted

No w sumie to żadna.... za rok będzie 4ty a potem 5ty co to za różnica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Żartuje sobie oczywiście, jestem jak najbardziej ZA tym żeby jamniorka została u Ciebie na zawsze, tylko wówczas jak i u mnie DT zostanie zamknięty :roll:
Ten AMI mnie potwornie gnębi.... :shake:

Posted

[quote name='Wisełka'][B][SIZE=4]Dziś wielki dzień Gućkowy ;) Gustawek już rok z nami :)[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Obchodzi swoje 10 urodziny :)[/SIZE][/B][/QUOTE]

To flaszkę niech stawia :)
Gustaw wszystkiego najlepszego

Posted

Guciolku marzenia się spełniły, masz wspaniały domek i fajnego kumpla i jeszcze wspanialszą mamuśkę , tak trzymać i oby zdrówko dobre było życzy ci czarodziejska rodzinka :bday: :new-bday:

• 3 months later...
Posted

Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol:
A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Wisełka']Się na nowo nauczyła :diabloti: I tak nikt tu nie zagląda więc fotki tak raz najakiś czas hihihi :evil_lol:
A poza fotkami, z chłopakami wszystko OK, poza tym że Gucio jest niedobry, warczy, naskakuje na mojego tatę i pogryzł ucho Docentowi :mad: :mad: :mad:[/QUOTE]

Fajnie już wiem żę jestem NIKT :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: