Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wisełka']Nie naciskać :diabloti: ;)
Myślę że zostanie, ale dopuki nie mam 100% pewności nie napiszę nic.
Kocham go :loveu: Dobrze dogaduje się z Docentem, kumple jak nie wiem co :lol: Raźniej im razem w domu zostawać to wszystko na PLUS :p Jedynymi minusami są koszty utrzymania 2óch i ciężej znaleźć kogoś kto zaopiekuję się czasem dwójką niż jednym :roll:[/quote]

Jeśli Guciołek miałby szansę na taki domek to na pewno pomożemy :loveu: A przegubowców możesz u mnie zostawiać jak wyjedziesz.. ja chętnie poniańczę

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełko będziesz miała pomoc finansową - jest przemiła sponsorka , która chętnie wspomoże Guciolka grosikiem !
Podaj mi tylko to konto !!!!!

Posted

I zapraszam ciotki na bazarek dla chorego jamnika Maksia:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-siateczka-royal-canin-mis-dla-chorego-jamnika-maksia-141637/[/url]

I Fafika:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-hotelik-sznaucerka-fafiego-do-18-07-a-141576/[/url]

Posted

[quote name='Wisełka']Dziś Gustaw idzie na ostatni antybiotyk :lol: Moja mama go zaprowadzi więc rozliczenie od weta będę miała kiedy indziej, bo mama nie wie co tam ma być i już jej nie chce głowy zawracać; odbiorę sama jakoś w tygodniu :p

Mogę podsumować wydatki Gućkowe:

Rymadyl 5 x 5zł = 25 zł
Rymadyl 2 x 8zł = 16 zł
Wizyta 1a 0zł
Wizyta 2a /kardiolog/ - 30zł
Badanie krwi - 70 zł
Sanacja jamy ustnej - 170 zł
Atybiotyki po zabiegu - 2x 20zł = 40 zł

[B]w sumie 351 zł[/B]

Oczywiście nie wspominam już o jedzonku, chrupaskach, przysmaczkach czy fiprexie.

To dla mnie sporo :roll: Jeżeli ktoś mógłby jakoś pomóc byłabym wdzięczna :oops:. Bardzoooo kiepsko stoję finansowo. Mam nadzieję że we wrześniu z lekka stanę na nogi, chociaż utrzymanie 2 piesków przy mojej pensji takie wesołe nie jest. Ja ze swojej strony mogę obiecać że będę co jakiś czas wystawiała bazarki żeby utrzymać Gucia i pomagać później tym sposobem innym zwierzaczkom.

Oczywiście o wpłacie od yunona pamiętam:loveu:[/quote]

Wisełka ja ci mówiłam ze z jamniczej skarpety tez grosikiem rzucimy. Decyzja nie jest łatwa, pomóc trzeba tym bardziej że Guciek lepiej trafić nie mógł. A Ty powoli dojrzewaj do ostatecznej decyzji. Kurcze chyba trzeba jakieś spotkanko moje + twoje i [B]leni356[/B] (w końcu obiecała jamnicze przedszkole)

Posted

[quote name='iwa77']Wisełko będziesz miała pomoc finansową - jest przemiła sponsorka , która chętnie wspomoże Guciolka grosikiem !
Podaj mi tylko to konto !!!!![/quote]

Z GÓRY DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi:
Każdy grosik nam się przyda, zwłaszcza że pora kupić kolejną torbę karmy :diabloti: Gucio zjadłby konia z kopytami :p

Posted

[quote name='Isadora7'] Kurcze chyba trzeba jakieś spotkanko moje + twoje i [B]leni356[/B] (w końcu obiecała jamnicze przedszkole)[/quote]

No właśnie :) Zapraszamy do nas i naszego domowego bałaganu /delikatnie mówiąc :evil_lol:/. My autobusami podróżować nie potrafimy, a autka nie mamy /i nie chcemy mieć bo boję się prowadzić :oops:/

Posted

[quote name='leni356']Jeśli Guciołek miałby szansę na taki domek to na pewno pomożemy :loveu: A przegubowców możesz u mnie zostawiać jak wyjedziesz.. ja chętnie poniańczę[/quote]

Jesteś pewna z tym przedszkolem?? :lol: :lol: :lol:
A przyjedziesz po nich nawet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To się nazywa wykorzystywanie sytuacji co nie?? :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Wisełka']Jesteś pewna z tym przedszkolem?? :lol: :lol: :lol:
A przyjedziesz po nich nawet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To się nazywa wykorzystywanie sytuacji co nie?? :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]

Mam sentyment do jamników, mogą mnie wykorzystać :lol: Choć po śmierci mojego jamnika zarzekałam się że już nie będę mieć jamniołka to jednak mięknę

Posted

[quote name='Wisełka']No właśnie :) Zapraszamy do nas i naszego domowego bałaganu /delikatnie mówiąc :evil_lol:/. My autobusami podróżować nie potrafimy, a autka nie mamy /i nie chcemy mieć bo boję się prowadzić :oops:/[/quote]

To kiedy? :evil_lol:

Posted

[quote name='leni356']Do niedzieli jestem poza Wwą, potem już jestem. A Isadora? :razz:[/quote]

Szkodencja bo myślałam o najbliższej sobocie :p
Na pewno w jakiś weekend! W tygodniu to nie dam rady :roll:

Posted

[quote name='Wisełka']Szkodencja bo myślałam o najbliższej sobocie :p
Na pewno w jakiś weekend! W tygodniu to nie dam rady :roll:[/quote]

No to kolejny weekend :p

Posted

Mama wzięła rachunek od weta za Gućka, ale zapomniała o rymadylu więc jest niekompletny. Nie będe już szła i uzupełniała tego, musicie mi wierzyć na słowo :p

[IMG]http://images46.fotosik.pl/158/adf55ed6e4b58f3dmed.jpg[/IMG]

Posted

[B][SIZE="5"]Danuśka[/SIZE][/B] podaj proszę numer konta jamniczej skarpety - Pani która wspiera grosikiem Wisełkę / Guciolka:multi: wyraziła również chęć zasilenia jamniczej skarpetki :multi:

Posted

[quote name='danka1234']Z jamniczej skarpety poszło dla Gucia 150zł.[/quote]

Dziękujemy :loveu:
Jestem w trakcie tworzenia Bazarku na potrzeby Gucia i Jamniczej SKarpety :) Jak skończę to zapraszam... pewnie już jutro :D

Posted

[quote name='danka1234']Iwus wysłałam Ci pw odnosnie konta.[/QUOTE]

dziękuje Danusiu :p - już podałam numer konta naszej kochanej Pani sponsorce :loveu:

Posted

[SIZE=4][COLOR=deepskyblue][B]!!!ZAPRASZAMY NA GUĆKOWY BAZAREK!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-esprit-reebok-tatuum-zara-kolczyki-na-gucia-skarpetke-do-20-07-godz-20-a-141697/#post12592642[/URL]

Posted

No i widzisz Wisełko, spelniło się Twoje marzenie. Docent wygląda jak Ryfka.
Nie wyobrażam sobie, jak teraz Docent może zostać jedynakiem, kto będzie Gucia wylizywał. Waży Gucio trochę za dużo, powinien do 10 kg dla dobra jego kości.
Radzę Ci nie zostawiaj suchego pokarmu, jamnik czym starszy tym większy odkurzacz.

Posted

[quote name='JoSi']No i widzisz Wisełko, spelniło się Twoje marzenie. Docent wygląda jak Ryfka.
Nie wyobrażam sobie, jak teraz Docent może zostać jedynakiem, kto będzie Gucia wylizywał. Waży Gucio trochę za dużo, powinien do 10 kg dla dobra jego kości.
Radzę Ci nie zostawiaj suchego pokarmu, jamnik czym starszy tym większy odkurzacz.[/quote]

Kochana ja mu nic nie zostawiam, wsunąłby wszystko!!!! Dostaja 2x dziennie jedzenie ale mniejsze porcje :) Gucio dostaje mniej w ogóle niż zalecana dawka dzienna bo zauważyłam że ma gorszą przemianę materii. Wet powiedział że Gucio jest w tej chwili akurat. On ma ogromnyyyy łeb, wielkieeee zębiska - to też trochę waży hihihhi