Gosiek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oj Beatko - to bardzo niedobrze ze spsuł sie kompik -wiem ze nic tak nie dołuje jak popsuty kompik na którym było coś ważnego :shake: Czy odpoczęliśmy to sama nie wiem ;) zmęczona jakaś wróciła - codziennie po kilka godzin łaziłam po górach :lol: a zdjątka wstawiłam - przynajmniej mała ich część więc miłego oglądanka - jutro wrzucę jeszcze troszkę fot :evil_lol: Buziaki Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oj Wind niedobrze :shake: ale jak będziecie oddawac kompa do naprawy to nakaż zgrac te zdjęcia :roll: Quote
Wind Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']Oj Wind niedobrze :shake: ale jak będziecie oddawac kompa do naprawy to nakaż zgrac te zdjęcia :roll:[/QUOTE] Hmmm ... moge zabronic formatowania twardziela ... Jednak jesli to twardy dysk sie odmeldowal? :shake: Nie bedzie dobrze ... nawet nie moge zajrzec do srodka, poniewaz na srubkach sa plomby :shake: Sytuacja patowa :( Na kompie mam ok 9GB zdjec z wczoraj :( Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Wind...poprostu powiedz jakie foldery maja Ci zgrac np. na płyty zanim zrobia formata. Zwróc uwage naduza wartosc zawartosci dysku...a ja trzymam kciuki zeby sie powiodło! Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [B]Wind [/B]Lazy ma rację, jeżeli to nowy komp to nie sądze, ze dysk padl na amen, z reguly dyski padaja na końcu ;) nawet jak to wirus to dobry informatyk powinien odzyskac potrzebne rzeczy ;) w moim wszystko sie psulo, mam wszystko wymienione, ale dysk ten sam ciagle i to po kilkunastu wirusowych atakach ;) Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja nie wiem czy to cos da, ale ja mam swój dysk podzielony na 2 partycje. Na jednej mam system operacyjny a na drugim zdjęcia i wazne rzeczy. Przy foramacie kompa foramtuje tylko jedna partycje ta z systemem operacyjnym a tej drugiej nie ruszam. W ten sposób nawet wirus mi nie straszny (mam taka nadzieje). Moze taki podział dysku na 2 części nie byłby złym rozwiazaniem? Quote
Wind Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [B]LAZY, PIKA,[/B] Dysk mam podzielony na 4 partycje, wiec nie ma problemu :-) Zawsze jednak istnieje prawdopodobienstwo awarii :( A moze to plyta glowna ... albo karta graficzna ... hmmm ... w kazdym badz razie komp ani me, ani kukuryku :-( Sama bym tam zajrzala, ale jak go rozkrece to strace gwarancje :roll: Quote
tajdzi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wind, zerkniesz swoim wprawnym okiem? czy moje zabwy to mają sens? :help1: Jeżeli mogę tylko tak się w Twój wątek wprosić... Powiedzcie co sądzicie? :shake: [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/8613/loniasmall2mb.jpg[/IMG] [url]http://img14.imageshack.us/img14/3156/lonia2ic.jpg[/url] Quote
dbsst Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 TAJDZI rewelacja :multi: :multi: :multi: :multi: SUPERANCKIE cholercia Wind znowu siedze na Waszej stronie ;) i ja podziwiam :D mam kilka problemow po pierwsze nie wiem jak ladnie laczyc w ps tlo z postacia tak zeby nie bylo widac ze to nakladane tlo itd :( po drugie jak bardzo skompilkowane jest tworzenie strony www ???? :oops: Quote
Wind Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [B]tajdzi,[/B] Wciaz mam problemy z moim kompem :( Teraz siedze na notebooku, ktory ma matryce taka wiesz ... normalna a nie dla grafikow. Jak przesiade sie na swoj sprzet to dokladnie przygladne sie fotce (w szczegolnosci przejsciom tonalnym) i dam Ci znac :-) Zabieg ze zmiana teczowek bardzo mi sie podoba :cool3: [B]dbsst,[/B] Tworzenie wlasnej strony nie jest takie trudne jakby sie moglo wydawac :-) Jest natomiast troszke pracochlonne :-) Podkladanie tla, to umiejetnosc szparowania, polaczona z duza umiejetnoscia wtapiania. Jest to jeden z najtrudniejszych manewrow i niewielu sie udaje. Zazwyczaj to co widuje (nawet w gazetach) jest sztuczne i bez polotu. Jedne z lepszych montazy widywalo sie w sesjach Playboy'a u Wojtka Bakiewicza. Bylo tam jednak dosc malo fotografii, a bardzo duzo grafiki i obrobki ... pomijajac tematyke zdjec, doskonalej :roll: Dlatego tez lepiej nie szparowac jesli sie tego nie robi doskonale. Tak jak lepiej powstrzymac sie od sztucznego blurowania (rozmywania) zdjec, jesli akurat brakuje wydolnosci na obiektywie. Quote
dbsst Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 cholercia to mnie zmartwilas :shake: dostalam do "zabawy" kolezanki fotki ze slubu i chcialam jakies ladniejsze tla potworzyc no trudno bede kombinowac inaczej ;) a co do strony to ehhhhhhhhhhh chyba musze isc na emeryture zeby pogodzic wszystkie zainteresowania ;) dzieki Quote
tajdzi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 tak, to prawda, że tło to wielki problem źle zrobione wygląda bardzo nienaturalnie... I wiem ile to dłubania Maska, wycięcie, wydłubanie wszystkiego...a potem łapiesz się, że włosy wyglądają jak ciastko budyniowe :shake: ehhh Quote
Gosia_i_Luka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Wind, czy rysunek w ołówku mężczyzny trzymanego w kobiecej dłoni to wzór pomysłu Twojego TZ czy kopia? Quote
Wind Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Gosiu, Do rysunku posluzylo zdjecie referencyjne aktu meskiego, oraz pozowana moja reka :cool3: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Pytałam dlatego, że moja koleżanka z grupy ma ten rysunek wydrukowany i ciągle go ze sobą nosi w segregatorze. :cool3: :lol: Ale już od jakiegoś czasu...jeszcze przed Waszą stroną - czy był wcześniej gdzieś w necie zamieszczony? Bo ona powiedziała, że ma go z neta.;) Quote
Wind Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Pytałam dlatego, że moja koleżanka z grupy ma ten rysunek wydrukowany i ciągle go ze sobą nosi w segregatorze. :cool3: :lol: Ale już od jakiegoś czasu...jeszcze przed Waszą stroną - czy był wcześniej gdzieś w necie zamieszczony? Bo ona powiedziała, że ma go z neta.;)[/QUOTE] Rysunek Marek umiescil w necie chyba na poczatku 2005r. Nie jest to jego nowa praca i byla wystawiana na roznych portalach dla tego typu pasjonatow :-) Quote
Ka-ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 moja koleżanka oszalała na widok tego rysunku...chciała go wrzucić na tapetę, ale....jest zablokowany przed skopiowaniem :evil_lol: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wind, pogratuluj Markowi - rysunek robi furrorę! :loveu: Quote
Evelina Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Ka-ka']moja koleżanka oszalała na widok tego rysunku...chciała go wrzucić na tapetę, ale....jest zablokowany przed skopiowaniem :evil_lol:[/QUOTE][B]Wind[/B], koniecznie dorzuccie jeszcze jakies zabezpieczenia na stronce. Hmmm.... nic wiecej nie powiem [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-281.gif[/img] Quote
r_2005 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Wind, pogratuluj Markowi - rysunek robi furrorę! :loveu:[/quote] Ale gdzie on jest? Cofam się, cofam... i nie widzę:shake: Quote
r_2005 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Aaaa... już chyba wiem... Chodzi o "Anatomię dla artysty"? Ze strony [B]Wind[/B]? W ogóle straszne cuda są na tej stronce:loveu: Quote
asher Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Ka-ka']moja koleżanka oszalała na widok tego rysunku...chciała go wrzucić na tapetę, ale....jest zablokowany przed skopiowaniem :evil_lol:[/quote]Jak zablokowany? :-o Sprawdziłam, bez problemu da się skopiować :evil_lol: Wysłać ci mailem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts