souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Kobitki wy przestańcie gadać, bo ja z galerii nie wyjdę, a jeszcze mi tona działów została do spenetrowania, miejcie litość ! Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hihihihihi oki postaram sie nie gadac 8) :lol: Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia,kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, kcemy zdjecia, Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 :o Wind nie wiem jak Ty ale ja siem normalnie bojkam i sie wynosze po cichutku na paluszkach z Twojego topiku na jakis czas 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Świetnie Dbsst! :D Tak właśnie myślałam, że Ci się spodoba i będziesz baaardzo zadowolona. :P Czekam na zdjęcia, Wind zlituj się i wstaw je dzisiaj, a nie w weekend... :wink: Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 No dobra ... jedno wstawie :lol: Nim wstawie to powiem, ze Dominika okazala sie bardzo wdzieczna, piekna, pomyslowa i plastyczna (o czym przekonacie sie w pozniejszej serii zdjec) modelka. Doprawdy, duza przyjemnoscia bylo pracowac z nasza d-e-b-e-s-c-i-a-r-a :) Dzieki Dominiko! :-) Oto malutka probka tego co udalo nam sie zrobic. Reszta next time ;) [url=http://www.pbase.com/beataanna/image/39638162]In Red[/url] Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 TO JEST NASZA DEBEST? Matko jedyna - to dziewczyna kameleon Ale nas męczysz Wind, WIĘCEJ, WIĘCEJ :wink: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ooo trzeba było nic nie dawać, byśmy pomarudzoili i poczekali a teraz ? Umrzemy z niecierpliwości ! Zdjęcie bombowe :o :angel: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='Wind']No dobra ... jedno wstawie :lol: Nim wstawie to powiem, ze Dominika okazala sie bardzo wdzieczna, piekna, pomyslowa i plastyczna (o czym przekonacie sie w pozniejszej serii zdjec) modelka. Doprawdy, duza przyjemnoscia bylo pracowac z nasza d-e-b-e-s-c-i-a-r-a :) Dzieki Dominiko! :-) Oto malutka probka tego co udalo nam sie zrobic. Reszta next time ;) [url=http://www.pbase.com/beataanna/image/39638162]In Red[/url][/quote] :oops: dziekuje bardzo bardzo bardzo za WSZYSTKO a na tym zdjeciu to normalnie nie ja :o ;) Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Dominika, nie Ty? To kto u mnie wczoraj byl? :hmmmm: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 no wlasnie nie wiem ;) hiihi niesamowite co Ty zrobilas zeman Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 [url=http://www.pbase.com/beataanna/image/39638853]In Red 2[/url] Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 debeściaku pięknie :angel: normalnie aż ciery przechodzą - taka lolitka - buzia dziewczynki otulona sexowną czerwienią :D :P :klacz: bardzo mi się podoba i z niecierpliwościa czekam na jeszcze 8) Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ja bym się kłóciła z ta buzią dziewczynki... dbsst jesteś supermodelka :angel: Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 no moim zdaniem jest taką śliczna jak laleczka 8) Quote
Katerinas Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 brak mi słów ... powiem tylko tyle - [b]WOW!!![/b] :o :D :kciuki: ... nawet emotikonka nie ma na mój zachwyt... :D :D Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 [url=http://www.pbase.com/beataanna/image/39640363]In Red 3[/url] Quote
gośku. Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 jakie sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale wiecej poprosze :oops: 8) Quote
Patka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Dama pełna buźka co tu kryc !!! :D Piekne foty czekam na ciąg dalszy !!! z nieukrywana niecierpliwością!!! Dziewczyny :thumbs: Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 [url=http://www.pbase.com/beataanna/image/39640970]In Red 4[/url] Quote
gośku. Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 COOL! :D ale zastanawia mnie ejdno- co tak malo! :evil: :cry: 8) :o Quote
Kasienka_ Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 no prosze prosze, fotki cudne !! :o :D :angel: ale jak zwykle malo, malo, malo... :evilbat: Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Dlaczego tak malo? ;) Wole jakosc niz wielosc ;) Dla przykladu podam, ze przecietna sesja do np. CKM-u trwa ok. 14 - 16 godzin, a ujec z niej otrzymuje sie 5 w porywach do 8 :-) Dominika i jak? Podobasz sie sobie? Czy raczej nie trafilam obiektywem w Twoj gust? ;) Quote
Recommended Posts