Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']Ha ha, a ja w poniedziałek przyjmuję siostrzenicę :lol: I mam nadzieję, że potem pozbędę się obydwu panienek :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: a mnie przed chwilą próbowano młodzież zostawić jeszcze na 2 dni :evil: ale się zaparłam /chcieli brać to niech biorą :wink: /

Posted

Kuba i Bartek to równolatki , obaj prawie po 16.. Ale nie nadążam z żarciem , bo teraz musze gotować na 3 chłopa i zawsze zle policzę i sama to juz nie jem bo mi braknie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja jak już gotuję to jak dla pułku wojska. Dlatego nie lubię gotować, bo dużo czasu tracę i sił :D
A dziewuchy... co tam sobie upolują to zjedzą... siostra wie jaki ja mam stosunek do gospodarstwa domowego :lol:

Posted

[quote name='adda']Ja jak już gotuję to jak dla pułku wojska. Dlatego nie lubię gotować, bo dużo czasu tracę i sił :D
A dziewuchy... co tam sobie upolują to zjedzą... siostra wie jaki ja mam stosunek do gospodarstwa domowego :lol:[/quote]oj to ja bym potem lodówki nie poznała jakbym nie gotowała konkretów :-?

Posted

[quote name='adda']A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt:[/quote]

No jak to co? :o Swiatlo albo jest, albo go nie ma :roflt:

Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='adda']A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt:[/quote]

Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol:[/quote]
Ale u Ciebie zawsze są jakieś pycha jagodzianki... :lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Wind'][quote name='adda']A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt:[/quote]

Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol:[/quote]
Ale u Ciebie zawsze są jakieś pycha jagodzianki... :lol:[/quote]Wind , ja też lubię jagodzianki :wink:

Posted

Dziewczyny, ależ co wy z tymi czarownicami? :o Przecież już dawno temu zostało ustalone, że po Dogomanii to [b]adda[/b] na miotle lata [img]http://manu.dogomania.pl/emot/wiedzma.gif[/img]
8)

Posted

[quote name='asher']Dziewczyny, ależ co wy z tymi czarownicami? :o Przecież już dawno temu zostało ustalone, że po Dogomanii to [b]adda[/b] na miotle lata [img]http://manu.dogomania.pl/emot/wiedzma.gif[/img]
8)[/quote]

hehehe a to na miotle bo ona jest super czarownica a my tylko takie podrobki z tajwanu ;)

Posted

:o a co?? o sabatach czarownic na Łysej Górze nie słyszałaś ??ech, kobieto, to Cie dużo w zyciu ominęło :wink: i cycka masłowskiego napewno nie jadłaś :lol:

hihihi.....ja to jednak pochodze z fajnego regionu....a za parę dni do domku :multi: przywitam się z MOIMI czarownicami 8) :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']:o a co?? o sabatach [b]czarownic na Łysej Górze[/b]nie słyszałaś ??ech, kobieto, to Cie dużo w zyciu ominęło :wink: [color=red] [b]i cycka masłowskiego[/b][/color] :o napewno nie jadłaś :lol:

hihihi.....ja to jednak pochodze z fajnego regionu....a za parę dni do domku :multi: przywitam się z MOIMI czarownicami 8) :wink:[/quote]

heheh o Łysej Gorze to slyszalam i ja chyba mam jakies korzenie tam ;)

acycek no pewnie ze nie jadlam i juz wiem co kce zebys wziela ze soba na zjazd :D ;)

chyba ze to niebezpieczne :-?

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Ka-ka ja też cycków nie jadłam :lol: :oops: przywieź :modla: dla mnie i dla Debest to musisz przywieźć 2 cycki :evilbat: :lol: :lol: :lol:[/quote]

hahaha dwa to beda napewno :oops: ;)

Posted

cycki dwa, to ja mogę przywieźć, ale tylko takie maleńkie, co to Matka Natura z łaski swojej ogromnej gdzieś w przelocie mi przykleiła :lol:

cięzko będzie przywieźć, to się je na ciepło :D

Posted

[quote name='Ka-ka']cycki dwa, to ja mogę przywieźć, ale tylko takie maleńkie, co to Matka Natura z łaski swojej ogromnej gdzieś w przelocie mi przykleiła :lol:

cięzko będzie przywieźć, to się je na ciepło :D[/quote]

hahahha to nam zrobisz na ciepko cyki dwa :D :angel: