Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hihihi....najlepsze te nóżki muchy :lol: :lol: :lol: ale może on po prostu jest zazdrosny o Twoje umiejętności kulinarne :lol: :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki']Wind, robisz świetną robotę :wink: A Wy - wszystkie Dogo-modelki, które się odważyłyście tu zaprezentować - jesteście super :roll: [size=1]i chyba na tym zakończę peany nad Waszą urodą, moje drogie,bo jakbym napisał tak troszkę więcej i od serca, to byłby chyba to mój ostatni post w życiu :angel: 8) [/size][/quote] hehehe i ciekawosc mnie zrzera hahahahhahahaha ;) Widn to ile tych nozek tam wrzucasz ;) ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :) Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'] zawsze jak moj TZ [b]cos mi robi[/b] to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst'] zawsze jak moj TZ [b]cos mi robi[/b] to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops:[/quote] co niemilego ;) hihihih same zberezniki na tej dgm ;) :lol: Quote
Wind Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'] ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wind'][quote name='dbsst'] ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops: :cunao: :cunao: :cunao:[/quote]nie rechotac ;) przy Was nic nie mozna powiedziec :lol: Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']przy Was nic nie mozna powiedziec :lol:[/quote] A to nasza wina, że Ty jakieś tutaj świństwa opowiadasz? :oops: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']przy Was nic nie mozna powiedziec :lol:[/quote] A to nasza wina, że Ty jakieś tutaj świństwa opowiadasz? :oops:[/quote] hahaha tak i teraz systko na mnie piknie no piknie ;) a mowia ze to faceci sa zbereznicy 8) Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']i teraz systko na mnie [/quote] Taka jest naga prawda :roll: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']i teraz systko na mnie [/quote] Taka jest naga prawda :roll:[/quote] o ni etylko nie naga ;) Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']o nie tylko nie naga ;)[/quote] Ja tam nie wiem jaka Ty jesteś, jak TZ robi Ci coś po czym potem spotyka go coś niemiłego :roll: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']o nie tylko nie naga ;)[/quote] Ja tam nie wiem jaka Ty jesteś, jak TZ robi Ci coś po czym potem spotyka go coś niemiłego :roll:[/quote] hihi ubrana a to cos to naprzyklad jak mi kradnie frytki z talerza :evil: potem cierpi bo jego jedzenie naprzyklad laduje na podlodze i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 świetne letnie fotki Ka-ka :laola: :klacz: Wind - to był rewelacyjny pomysł, żeb fotografować dogomaniaczki :angel: piękne dziewczyny w oczach pięknego obiektywu :D :P Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote] Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote] Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote] Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol:[/quote] hihihi przyszly moje plecy ;) siostrzane :D blizniacze wrecz ;) :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote] Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol:[/quote] hihihi przyszly moje plecy ;) siostrzane :D blizniacze wrecz ;) :lol:[/quote]wróciły z pracy :lol: od jutra urlop :angel: dbsst a ty jedziesz na ten zlocik/ czekam na igiełki dzie i kiedy :o / Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a kysz :lol:[/quote] Takie cóś na mnie nie działa, musisz użyć więcej wyobraźni :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']a kysz :lol:[/quote] Takie cóś na mnie nie działa, musisz użyć więcej wyobraźni :lol:[/quote]chcesz żeby mnie zbanowali :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']Nie :smhair2:[/quote]a już sie wystraszyłam ze mnie nie lubisz i chcesz się mnie pozbyć :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']W życiu :buzi:[/quote]mniezmniernie siem cieszem :angel: /mam urlop i z tego tez się cieszę :wink: / Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Oj, to na urlopie będziesz gadaaałaaa... :D Wyjeżdżacie gdzieś? Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']Oj, to na urlopie będziesz gadaaałaaa... :D Wyjeżdżacie gdzieś?[/quote]oj chyba tak na dłużej nie bo mamy rozbieżność w urlopach , chyba ze gdzies na 3-4 dni w góry .Narazie pozbywam się z domu synusia i siostrzeńca /rezydował u mnie od tygodnia/i jadą do Opola pomęczyć moją siostrę :lol: Więc będę mogła od czasu do czasu wyskoczyć na dogo :wink: Quote
Recommended Posts