Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihi....najlepsze te nóżki muchy :lol: :lol: :lol:

ale może on po prostu jest zazdrosny o Twoje umiejętności kulinarne :lol: :wink:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtecki']Wind, robisz świetną robotę :wink:

A Wy - wszystkie Dogo-modelki, które się odważyłyście tu zaprezentować - jesteście super :roll:

[size=1]i chyba na tym zakończę peany nad Waszą urodą, moje drogie,bo jakbym napisał tak troszkę więcej i od serca, to byłby chyba to mój ostatni post w życiu :angel: 8) [/size][/quote]

hehehe i ciekawosc mnie zrzera hahahahhahahaha ;)

Widn to ile tych nozek tam wrzucasz ;)

ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)

Posted

[quote name='dbsst'] zawsze jak moj TZ [b]cos mi robi[/b] to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst'] zawsze jak moj TZ [b]cos mi robi[/b] to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote] :oops: :oops: :oops:[/quote]

co niemilego ;) hihihih same zberezniki na tej dgm ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']
ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote]

:oops: :oops: :oops:
:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='dbsst']
ja ponoc jestem czarownica zawsze jak moj TZ cos mi robi to za sekunde cos niemilego mu sie przytrafi :)[/quote]

:oops: :oops: :oops:
:cunao: :cunao: :cunao:[/quote]nie rechotac ;)

przy Was nic nie mozna powiedziec :lol:

Posted

[quote name='dbsst']przy Was nic nie mozna powiedziec :lol:[/quote]
A to nasza wina, że Ty jakieś tutaj świństwa opowiadasz? :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']przy Was nic nie mozna powiedziec :lol:[/quote]
A to nasza wina, że Ty jakieś tutaj świństwa opowiadasz? :oops:[/quote]

hahaha tak i teraz systko na mnie piknie no piknie ;)

a mowia ze to faceci sa zbereznicy 8)

Posted

[quote name='dbsst']o nie tylko nie naga ;)[/quote] Ja tam nie wiem jaka Ty jesteś, jak TZ robi Ci coś po czym potem spotyka go coś niemiłego :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']o nie tylko nie naga ;)[/quote] Ja tam nie wiem jaka Ty jesteś, jak TZ robi Ci coś po czym potem spotyka go coś niemiłego :roll:[/quote]

hihi ubrana a to cos to naprzyklad jak mi kradnie frytki z talerza :evil: potem cierpi bo jego jedzenie naprzyklad laduje na podlodze i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote]
Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote]
Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol:[/quote]

hihihi przyszly moje plecy ;) siostrzane :D blizniacze wrecz ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='dbsst']i naprawde ja nie wiem jak to sie dzieje ;)[/quote]
Yhyyy... [size=1]czarownico[/size] :lol:[/quote]mojom bielizniacom siostre mnie tu wyzywasz :evil: a kysz :lol:[/quote]

hihihi przyszly moje plecy ;) siostrzane :D blizniacze wrecz ;) :lol:[/quote]wróciły z pracy :lol: od jutra urlop :angel:
dbsst a ty jedziesz na ten zlocik/ czekam na igiełki dzie i kiedy :o /

Posted

[quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']a kysz :lol:[/quote] Takie cóś na mnie nie działa, musisz użyć więcej wyobraźni :lol:[/quote]chcesz żeby mnie zbanowali :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda']Oj, to na urlopie będziesz gadaaałaaa... :D
Wyjeżdżacie gdzieś?[/quote]oj chyba tak na dłużej nie bo mamy rozbieżność w urlopach , chyba ze gdzies na 3-4 dni w góry .Narazie pozbywam się z domu synusia i siostrzeńca /rezydował u mnie od tygodnia/i jadą do Opola pomęczyć moją siostrę :lol: Więc będę mogła od czasu do czasu wyskoczyć na dogo :wink: