Diana14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Diana14']dbsst widziałam na żywo ale na zdęciach to zupelnie inna osoba! Po prostu gratuluję talentu! Ehh no nie moge wyjść z podziwu.... :roll: :oops: :lol:[/quote] hahahaha no bylo wyciaganie czegos ze mnie ale Wind sobie poradzila jakos ;) ale i Ty Diano jestes inna niz na focie i mysle ze warto zebys Wind przeslala jakies fotaski bo mysle ze to bylaby zupelnie fajowa sesyjka :D adda :buzi: jestes koffana ale nie przesadzajmy Wind naprawde wszystko ze mnie wycisnela :D a maluszkowate i mamusiowate sa [b]PRZEPIEKNE [/b] i Wind mi podpada ze tak malo foteCek wrzucila :D[/quote] No ale skoro to z Ciebie wyciągnęła to znaczy, ze masz w sobie to "coś" ;) Szkoda, że nie pogadałyśmy na spotkanku ale naprawdę byłam tak padnięta i zmęczona, ze po powrocie do domciu prawie od razu poszłam spać ;) Na szczęście w Wawie bywam często więc na pewno jeszcze nie raz sie spotkamy :lol: Ahhh i ja tez z niecierpliwościa czekam na kolejne zdjęcia Wind ;) Pozdrawiam Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Wind'] juz nie wiem w co mam pioro tabletu wlozyc :lol: [/quote] [b]Wind[/b], a po polskiemu? :o :D Quote
Siostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Znałam kiedyś takiego fotogtrafika, zapalonego bieszczadnika - choć z Wrocka - na jego zdjęciach wszyscy ludzie byli piękni, bo potrafił wydobyc z nich również wewnętrzny urok. Wydaje mi się, że u Wind jest tak samo. Chylę czoła, Pani Czarodziejko [b]Wind [/b]:D Panula i Amelka - zachwycające, wzruszające, ciepłe i...( juz sama nie wiem, słów brakuje) Quote
Wind Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind'] juz nie wiem w co mam pioro tabletu wlozyc :lol: [/quote] [b]Wind[/b], a po polskiemu? :o :D[/quote] :lol: :lol: :lol: To takie ustrojstwo zamiast myszki ;) Sklada sie z plaskiej, czulej na dotyk urzadzen (specjalnego piora i specjalnej myszki) powierzchni A4, po ktorej machasz tym piorem, aby np. edytowac zdjecia, rysowac, tworzyc cos graficznego :-) Taki tam ulatwiacz :lol: Quote
Cola Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Zdjęcia są.....brakuje mi słów na opisanie mojego zachwytu :) Fotki z bobaskami są cudowne...czekam na więcej. Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Wind']Taki tam ulatwiacz :lol:[/quote] A jesteś pewna, że to ułatwia? U mnie na biurku ledwo się myszka mieści, taki bałagan, a co dopiero A4 :roll: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [b]Diana[/b] teraz to Cie nie puszcze bez zapoznania sie ;) zapomnij ze ucieknisz od sluchania moich nudnych opowiesci o szpili hahahahahahahaha ;) Wind jak ze zlosci exploduje i czesci mozgu zabrudza maonitor to Ty bedziesz musiala sie TZ tlumaczyc ;) nie gneb nas tak i zapodaj jakies foty :D Quote
Diana14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [b]dbsst[/b] nie ma sprawy :lol: Zapewne wpadne do Wawy jakoś w pierwszym tygdoniu maja bo tylko w środę mam lekcje :grins: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 to ja czekam :D ale nie poznasz jeszcze szpili bo ona bedzie miala jeszcze cieke :( Quote
Diana14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [b]dbsst[/b] opanowałaś forum :o ;) hehe No a ja nie wiem czy wezmę wogóle jakiegoś psa...a jeśli wezmę to tylko Vegę bo z nią mniejszy kłopot (mniejsza, lżejsza - bardziej poręczna i lepiej znosi podróże). Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 hehehe do opanowani to jeszcze mi brakuje ;) prawdziwym wszeldobylskim z szybkim palcem to jest waszeczka i Agga jak one to robia to ja nie wiem zagadka to dla mnie naprawde ;) spoko spoko wazne zeby piffko bylo hihihihi Quote
Diana14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 heh ale teraz chyba ich nie ma bo coś spokój na forum :P ;) To ja Cię zapraszam na topic o piffku na offie ;) Paweł na pewno sie ucieszy z kolejnej smakoszki piwa :lol: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 hihihihihi oki tylko teraz musze powrocic do rzeczywistosci i zabrac sie za przywracanie mojego 3w1 do porzadku czyli do walki z kurzem i tym calym bleeeee ;) Quote
Diana14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='dbsst']hihihihihi oki tylko teraz musze powrocic do rzeczywistosci i zabrac sie za przywracanie mojego 3w1 do porzadku czyli do walki z kurzem i tym calym bleeeee ;)[/quote] heheh współczuję :P ja nie znosze sprzatać .... :lol: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 hahaha ja tez nie znosze wlasnie stoczylam boj z odkurzaczem wrrrrrrrrrrrrr :D mam nadzieje ze Wind nam nie urwie jaj ze zasmiecamy Jej topik ;) Quote
LAZY Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='dbsst']hahaha ja tez nie znosze wlasnie stoczylam boj z odkurzaczem wrrrrrrrrrrrrr :D mam nadzieje ze Wind nam nie urwie [b]jaj[/b] ze zasmiecamy Jej topik ;)[/quote] :o Ja wiedziałam, ze z Tobą jest coś nie tak! :o Quote
Pasavera Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='dbsst']mam nadzieje ze Wind nam nie urwie jaj ze zasmiecamy Jej topik ;)[/quote] Wind może nie ale ja tak :evilbat: Quote
dbsst Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='dbsst']hahaha ja tez nie znosze wlasnie stoczylam boj z odkurzaczem wrrrrrrrrrrrrr :D mam nadzieje ze Wind nam nie urwie [b]jaj[/b] ze zasmiecamy Jej topik ;)[/quote] :o Ja wiedziałam, ze z Tobą jest coś nie tak! :o[/quote] hihihihi to az tak widac ;) Pas sorrki juz nie bede podpadac ;) Quote
Wind Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Czas na kolejna odslone Aneczki i Amelki :-) Tym razem ... wyszla mi jakas taka ... hmmm ... romantyczno-nostalgiczna ;) [img]http://img128.echo.cx/img128/9487/1x1qw.jpg[/img] [img]http://img128.echo.cx/img128/6432/2x6ru.jpg[/img] [img]http://img128.echo.cx/img128/6294/3x5cf.jpg[/img] [img]http://img128.echo.cx/img128/8614/5x6ft.jpg[/img] [img]http://img128.echo.cx/img128/6537/4x1gb.jpg[/img] Quote
Panula Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 BEATKO KOCHANA..... brak mi slow, siedze z Ameleczka na kolanach, przed chwilka wrocilysmy do domku ....a tu taka niespodzianka!!!! :modla: :buzi: :modla: :modla: [b]Jestes niesamowita, niezwykle sa te zdjecia ...a ten klimat!!!! WSPANIALE!!!![/b] Musze chwilke ochlonac i lece pokazac Arusiowi!!!! :iloveyou: Quote
Recommended Posts