adda Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Jaka gazeta? Jakie fotki? Proszę się szybko wysypać z wiedzy :D Quote
Cola Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Gazeta: NASZ ŚLUB. Fotki: do reklamy kosmetyków.... i gdzieś na końcu gazetki reklama Wind :) Quote
adda Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Postaram się zajrzeć. Mam nadzieję, że fotki Wind są podpisane? :P Quote
Cola Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Są podpisane....i gdzieś w tym topiku nawet pokazane :) Tak dla ułatwienia [url]http://www.kasia-winter.com/osiagniecia.html[/url] Quote
Wind Posted April 12, 2005 Author Posted April 12, 2005 [quote name='Cola']Gazeta: NASZ ŚLUB. Fotki: do reklamy kosmetyków.... i gdzieś na końcu gazetki reklama Wind :)[/quote] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
anetta Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Oooo :D jak bede w supermarkecie to sobie obejrze :D Quote
Wind Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Malusienka zapowiedz nowego cyklu. Jeszcze cieple :-) Panula (Ania) i malutka Amelka :-) Mamusiu, naucz mnie latac! [img]http://img186.echo.cx/img186/7852/mg6115x9im.jpg[/img] Quote
dbsst Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 nie no nie moge jakia extra niespodziewanka Wind ja prosze o more :D Quote
Wind Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [b]dbsst,[/b] Wlasnie wrocilam ze studia i swoim zwyczajem zerknelam na zdjecia :-) A ze przy takim szkrabie, lapie sie chwile to mam tych fotek cale mnostwo. Selekcjonowac bede dopiero w weekend, bo z czasem u mnie bardzo krucho :-) Ale sesja byla baaardzo przyjemna. Nawet wtedy, gdy najmlodsza modelka postanowila przespac sie na planie :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 hahahaha dawaj systko jak leci ja muszem siem napatrzec :D Quote
adda Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [b]Wind[/b] jaka niespodzianka!!! I jakie mała ma ubranko :angel: Quote
Wind Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Amelka to prawdziwa Dogomaniaczka. Wczoraj na podlodze pelzala za moim psem i bawila sie z nim we wzajemne wydzieranie zebami zabawek. Raz jezyka miala Majka a raz memlala go Amelka :lol: Mowie Wam, zero stresu, pelen luz i usmiech calymi dzaslami, gdy widzi psiaka :-) Quote
malawaszka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 aaaaa ale boskieeeee :angel: :angel: :angel: już się nie mogę doczekać reszty :angel: Quote
Lara Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [b]Wind [/b]- Ty jakies cuda tym aparatem swoim wyczyniasz!!! BOSKIE sa te zdjecia!!! A "męża mroweczki" to bym sobie na tapete wrzucila!! :oops: Quote
adda Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='Lara']A "męża mroweczki" to bym sobie na tapete wrzucila!! :oops:[/quote] :o A małżonek szanowny co na to? Quote
Lara Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote]A małżonek szanowny co na to?[/quote] no wlasnie dlatego napisala, ze BYM sobie wrzucila :D Ale psssyyyyttt.... mroweczce :oops: Quote
anushka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 o jessuuuu ale śliczniusia :angel: :angel: kochanieńka malutka...ale bym ją wycałowała :oops: :lol: tą w górze oczywiście :lol: Quote
Etna Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 hmmm, zajrzałam właśnie na stronę autorską Winter i szczerze coś powiem - modelka jest bardzo ładną kobietą, o pięknej figurze.. zdjęcia sa artystycznie zrobione...ale modelka nie ma w sobie wyrazu. To tak, jakby jej twarz w jednym zdjęciu wyciąć i wkleić w kolejne zdjęcie. Na przykład - w akcie - wstydliwa postawa - wyraz twarzy osoby kompletnie ubranej... art ok, modelka beeee Quote
Guest bernulka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Jejku jaką ja mam ładną siostrzyczke (dbsst) :angel: paździoszki :lol: Quote
asher Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 [quote name='Etna']hmmm, zajrzałam właśnie na stronę autorską Winter i szczerze coś powiem - modelka jest bardzo ładną kobietą, o pięknej figurze.. zdjęcia sa artystycznie zrobione...ale modelka nie ma w sobie wyrazu.[/quote] Troche głupio tak krytykować ale... miałam identyczne odczucia...! I właściwie tylko zdjęcia Wind mi się podobały, bo na nich stylizacja, pomysł były wazniejsze, niż sama osoba modelki :wink: Np seria Orange. W życiu bym nie powiedziała, że na fotce jest ta sama osoba, co na wszystkicvh pozostałych! Quote
Cola Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 [b]Wind[/b] Jakie śliczniaste zdjęcie :klacz: Już niemogę się doczekać reszty fotek :) Quote
Dalma&Maja Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Strasznie podobają mi się zdjęcia mam ze swymi dzieciątkami, są boskie, wzruszające, świetne :P :angel: :angel: Czekam z niecierpliwością na więcej!!!! :D Quote
Recommended Posts