dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Wojtek'][quote name='dbsst']no bo On cos nie biegnie na polamania nog z pierscieniem dla mnie hihihihi[/quote] :o dziwak! Ty ze swoim zamiłowaniem do noży, byłabyś świetna w kuchni. A pewnie po innych pomieszczeniach też potrafisz się poruszać :wink: :D [b]Wind[/b], jesteś okrutna. Dopiero co zaleczyłem moje złamane przez [b]nią [/b]serce, a teraz to! Znów będę cierpiał... :([/quote] hahahah Wojtek to fakt w kuchni ide jak zla obijam sie o wszystko ;) Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili ;) Quote
Wojtek Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='dbsst']Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili [/quote] [b]dbsst[/b], ale ja podobnie jak Wind... nie mam. To ja zawsze latam z aparatem, a fotografa się nie fotografuje. No chyba, że fotograf jest dziewczyną - to lubi, ale facet - olewa. Z resztą, to (chyba) wolę zostać wirtualny, tak jak w piosence Tymona Tymańskiego... :D Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Wojtek'][quote name='dbsst']Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili [/quote] [b]dbsst[/b], ale ja podobnie jak Wind... nie mam. To ja zawsze latam z aparatem, a fotografa się nie fotografuje. No chyba, że fotograf jest dziewczyną - to lubi, ale facet - olewa. Z resztą, to (chyba) wolę zostać wirtualny, tak jak w piosence Tymona Tymańskiego... :D[/quote] oj Wojtus jedeno :-? a moze pokazesz jakie Ty robisz fotki nie bedz taki tajemniczy Quote
Petra_ Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Fotki [b]Wind[/b] są świetne,ale co ja tu będę dużo pisać :) Same uzdolnione dogomaniaczki i jeszcze [b]Tajdzi[/b] prawdziwa projektantka,brawo :lol: Quote
anetta Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Wooow, slubne zdjecia :D Wspaniale :B-fly: A Ty Aga, jestes wspaniala modelka 8) Quote
Manu Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ej, bo topik zaczyna zbaczac w nader ciekawym kierunku... 8) Może, aby topik Wind pozostał topikiem Wind, założymi topik ze zdjęciami ślubnymi, co Wy na to ? 8) Obiecuję, ze jako pomysłodawczyni swoje tez pokażę :wink: Quote
mrowka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :eek: Zdjecia sa [b]boskie[/b], sliczne, suuper!! Brak mi slow.. Chociaz widze je poraz n-ty to nie moge sie na nie napatrzec.. :iloveyou: Piekne!! A pomysl z topikiem slubnym bardzo dobry, zdjecia z wesela moglabym ogladac i ogladac.. ohh PS. Tajdzi z jakich kwiatow mialas bukiecik? :D Quote
Dalma&Maja Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Zdjęcie super :P Ja chcę jeszcze raaaaaaaaaaaaaz :lol: 8) :lol: Manu, popieram! :angel: I czekam na zdjęcia pomysłodawczyni. :wink: Quote
Agga Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [b]Tajdzi i Aga[/b]...super foteczki...ale my na dogo mamy piekne panie... Quote
Manu Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=724966#724966]...no to juz jest[/url] 8) Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 a ja Wam zazdroszcze czyli to na maxa komplement ;) Quote
Wind Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Zdjecie z ostatniej, piatkowej sesji. Bedzie stanowic reklame w jednym z kolorowych magazynow (kosmetyki upiekszajace) :-) [url]http://img205.exs.cx/my.php?loc=img205&image=80be.jpg[/url] Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 extra czy Ty tez malowalas czy to juz robil ktos inny i w jakim czasopismie bedzie to sobie kupie na pamiatke :D Quote
Wind Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Makijaz zrobila jedna z moich Przyjaciolek (swietna wizazystka :-)). Co do czasopisma, to ukaze sie w magazynie bardzo dla nas na czasie :lol: a mianowicie w Naszym Slubie :-) :-) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 cholera to jak ja TZ wytlumacze ze to czasopismo to tylko dla reklamy a nie z jakims podtekstem ;) Quote
Wind Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 No wiesz, a moze pomysli, ze ma jakiegos konkurenta i przyspieszy oswiadczyny :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Wind']No wiesz, a moze pomysli, ze ma jakiegos konkurenta i przyspieszy oswiadczyny :lol: :lol: :lol:[/quote] tylko zeby wpadl na kokurencyjny pomysl wiesz jacy sa faceci ;) Quote
Wojtek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [b]Wind[/b], fatalnie kadrowane to zdjęcie, szczególnie od dołu zbyt szybko się urywa... :wink: :D [b]dbsst[/b], mogę pomóc, mam doświadczenie w rozbijaniu związków. :wink: :D Gupi żartowniś ze mnie... :-? Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='dbsst'] To mam juz projektanta mojej sukni ;) charakteryzatorke oraz fotografke ;) tylko narzeczonego mi brak :lol:[/quote] Ja ci jeszcze dzieci pożyczę do sypania płatków róż pod Twe stopy :P . Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='Wojtek'][b]dbsst[/b], mogę pomóc, mam doświadczenie w rozbijaniu związków. :wink: :D Gupi żartowniś ze mnie... :-?[/quote] hahaha ale jak chcesz sie wpasowac w ciemno, najpierw sobie obejrze a dopiero potem pomysle czy damsie rozbic ;) :lol: :lol: [quote name='Beata&Poświata']Ja ci jeszcze dzieci pożyczę do sypania płatków róż pod Twe stopy[/quote] Naprawde bedziesz tak uprzejma :buzi: to Mam jeszcze aniolki od kwiatow ;) Quote
Wojtek Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 oki [b]dbsst[/b], to się wkleję, ale bezinteresownie, dobra??? :D Quote
aga_ostaszewska Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Wojtek']oki [b]dbsst[/b], to się wkleję, ale bezinteresownie, dobra??? :D[/quote] A Ty jak zwykle obiecanki macanki :lol: [b]Wind:[/b] Co tam slychac? Czyżby zastało się fotografowanie? A może rozleniwiłaś się podczas ferii? :wink: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Wojtek']oki [b]dbsst[/b], to się wkleję, ale bezinteresownie, dobra??? :D[/quote] facet+bezinteresownie = brak fotografii ;) ale bede czekac dalej Quote
Recommended Posts