Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojtek'][quote name='dbsst']no bo On cos nie biegnie na polamania nog z pierscieniem dla mnie
hihihihi[/quote]
:o dziwak!
Ty ze swoim zamiłowaniem do noży, byłabyś świetna w kuchni. A pewnie po innych pomieszczeniach też potrafisz się poruszać :wink: :D

[b]Wind[/b], jesteś okrutna. Dopiero co zaleczyłem moje złamane przez [b]nią [/b]serce, a teraz to! Znów będę cierpiał... :([/quote]

hahahah Wojtek to fakt w kuchni ide jak zla obijam sie o wszystko ;)

Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili [/quote]
[b]dbsst[/b], ale ja podobnie jak Wind... nie mam. To ja zawsze latam z aparatem, a fotografa się nie fotografuje. No chyba, że fotograf jest dziewczyną - to lubi, ale facet - olewa.
Z resztą, to (chyba) wolę zostać wirtualny, tak jak w piosence Tymona Tymańskiego... :D

Posted

[quote name='Wojtek'][quote name='dbsst']Ty lepiej dawaj foty a nie mi tu lililili [/quote]
[b]dbsst[/b], ale ja podobnie jak Wind... nie mam. To ja zawsze latam z aparatem, a fotografa się nie fotografuje. No chyba, że fotograf jest dziewczyną - to lubi, ale facet - olewa.
Z resztą, to (chyba) wolę zostać wirtualny, tak jak w piosence Tymona Tymańskiego... :D[/quote]

oj Wojtus jedeno :-?

a moze pokazesz jakie Ty robisz fotki nie bedz taki tajemniczy

Posted

Ej, bo topik zaczyna zbaczac w nader ciekawym kierunku... 8) Może, aby topik Wind pozostał topikiem Wind, założymi topik ze zdjęciami ślubnymi, co Wy na to ? 8)

Obiecuję, ze jako pomysłodawczyni swoje tez pokażę :wink:

Posted

:eek: Zdjecia sa [b]boskie[/b], sliczne, suuper!! Brak mi slow..
Chociaz widze je poraz n-ty to nie moge sie na nie napatrzec..
:iloveyou: Piekne!!

A pomysl z topikiem slubnym bardzo dobry, zdjecia z wesela moglabym ogladac i ogladac.. ohh

PS. Tajdzi z jakich kwiatow mialas bukiecik? :D

Posted

Zdjecie z ostatniej, piatkowej sesji. Bedzie stanowic reklame w jednym z kolorowych magazynow (kosmetyki upiekszajace) :-)

[url]http://img205.exs.cx/my.php?loc=img205&image=80be.jpg[/url]

Posted

Makijaz zrobila jedna z moich Przyjaciolek (swietna wizazystka :-)). Co do czasopisma, to ukaze sie w magazynie bardzo dla nas na czasie :lol: a mianowicie w Naszym Slubie :-) :-)

Posted

[quote name='Wind']No wiesz, a moze pomysli, ze ma jakiegos konkurenta i przyspieszy oswiadczyny :lol: :lol: :lol:[/quote]

tylko zeby wpadl na kokurencyjny pomysl wiesz jacy sa faceci ;)

Posted

[b]Wind[/b], fatalnie kadrowane to zdjęcie, szczególnie od dołu zbyt szybko się urywa... :wink: :D
[b]dbsst[/b], mogę pomóc, mam doświadczenie w rozbijaniu związków. :wink: :D
Gupi żartowniś ze mnie... :-?

Posted

[quote name='dbsst']
To mam juz projektanta mojej sukni ;)
charakteryzatorke oraz fotografke ;)

tylko narzeczonego mi brak :lol:[/quote]
Ja ci jeszcze dzieci pożyczę do sypania płatków róż pod Twe stopy :P .

Posted

[quote name='Wojtek'][b]dbsst[/b], mogę pomóc, mam doświadczenie w rozbijaniu związków. :wink: :D
Gupi żartowniś ze mnie... :-?[/quote]

hahaha ale jak chcesz sie wpasowac w ciemno, najpierw sobie obejrze a dopiero potem pomysle czy damsie rozbic ;) :lol: :lol:

[quote name='Beata&Poświata']Ja ci jeszcze dzieci pożyczę do sypania płatków róż pod Twe stopy[/quote]

Naprawde bedziesz tak uprzejma :buzi:

to Mam jeszcze aniolki od kwiatow ;)

Posted

[quote name='Wojtek']oki [b]dbsst[/b], to się wkleję, ale bezinteresownie, dobra??? :D[/quote]
A Ty jak zwykle obiecanki macanki :lol:

[b]Wind:[/b] Co tam slychac? Czyżby zastało się fotografowanie? A może rozleniwiłaś się podczas ferii? :wink:

Posted

[quote name='Wojtek']oki [b]dbsst[/b], to się wkleję, ale bezinteresownie, dobra??? :D[/quote]
facet+bezinteresownie = brak fotografii ;)

ale bede czekac dalej