Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anhata, Monday i Tula - Pirat Wam ogromnie dziękuje :Rose: Dzięki Wam mamy już 150 zł na operację :multi: No i wspaniałe bazarki Selengi...:Dog_run:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eski napisał(a):
[quote name='Maszaberla']A ja sie pytam po raz drugi - do kiedy trzeba zbierac pieniadze?

No własnie, tez mnie ta kwestia nurtuje. Z bazarków trochę pieniędzy się uzbiera, ale z pewnością nie przed piątkiem :-( A w piątek przeciez ma byc operacja. Co w takim razie ? Czy lecznica zgodzi sie na zapłatę w ratach ?

Juz w ten piatek? Nie doczytalam:oops:
No wlasnie cioteczki, co bedzie?

Posted

[quote name='Maszaberla']A ja sie pytam po raz drugi - do kiedy trzeba zbierac pieniadze?

No własnie, tez mnie ta kwestia nurtuje. Z bazarków trochę pieniędzy się uzbiera, ale z pewnością nie przed piątkiem :-( A w piątek przeciez ma byc operacja. Co w takim razie ? Czy lecznica zgodzi sie na zapłatę w ratach ?

Posted

Dziękuję wszystkim za ogromne zaangażowanie, powiem o tym Piratowi, na pewno.... nie martwcie się, pieniędzy jest już bardzo dużo, przecież to prawie połowa kosztów, mam nadzieję, że dr Sterna nie zedrze z nas, resztę do zebranej kwoty dopłaci schronisko, rozmawiałyśmy na ten temat. Operacja jest w piątek o 17ej. Jesteście naprawdę wspaniali....:bigcool:

Posted

Własnym oczom nie wierzę w to co przeczytałam, ale Red chyba mnie rozumiesz;)
Wspaniale, że uda nam się pomóc Piracikowi, WIELKIE DZIĘKI dziewczyny:loveu:

Posted

red napisał(a):
Dziękuję wszystkim za ogromne zaangażowanie, powiem o tym Piratowi, na pewno.... nie martwcie się, pieniędzy jest już bardzo dużo, przecież to prawie połowa kosztów, mam nadzieję, że dr Sterna nie zedrze z nas, resztę do zebranej kwoty dopłaci schronisko, rozmawiałyśmy na ten temat. Operacja jest w piątek o 17ej. Jesteście naprawdę wspaniali....:bigcool:

Trzymam kciuki za biedaka :oops:

Jestesmy w razie czego do dyspozycji - sa bazarki, widze ze juz duzo pieniedzy z nich wyszlo, ja tez w razie czego zrobie bazarek na cito - jesli bedzie taka potrzeba

Posted

Maszaberla, może pomożesz nam znaleźć potem dom dla Pirata, on tak jak Milka ma jedno oczko..... ale najpierw musi przejść tę operację łapki, to już pojutrze......

Posted

red napisał(a):
Maszaberla, może pomożesz nam znaleźć potem dom dla Pirata, on tak jak Milka ma jedno oczko..... ale najpierw musi przejść tę operację łapki, to już pojutrze......

Dopiero po wakacjach bo nie ma wolnych terminow
Ale zrobie co w mojej mocy...