red Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Anhata, Monday i Tula - Pirat Wam ogromnie dziękuje :Rose: Dzięki Wam mamy już 150 zł na operację :multi: No i wspaniałe bazarki Selengi...:Dog_run: Quote
Maszaberla Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Witajcie cioteczki, co za biedna psina - do kiedy trzeba zbierac pieniadze? Pytam bo w wolnej chwili moglabym zrobic bazarek... Quote
Selenga Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Pozostałe bazarki Ciuchy dla dużych i małych na operację Pirata do 30.05 - Dogomania Forum Elegancka biżuteria na operację Pirata do 30.05 - Dogomania Forum Dla dziecka i pupila - zabawki na operację Pirata do 30.05 - Dogomania Forum Mądre ksiązki i muzyka klasyczna na operację Pirata do 30.05 - Dogomania Forum Quote
anhata Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kurde gdybby tak totka wygrac albo cos w tym stylu !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anhata Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moze by tak zrobic banerek dotyczacy bazarku Pirata ????? tylko ja nie potrafie jeszcze :/ Quote
anhata Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ja wzielam kosmetyki...obliczcie czy dobrze policzylam...prosze o numer konta Quote
Selenga Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 banerek zrobię :) skończyłam te bazarki po północy i już nie dało rady :) a policzyłaś dobrze :) Quote
eski Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Z bazarków mamy już dla Piracika - jesli dobrze liczę - 248,50 zł :multi: Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja sie pytam po raz drugi - do kiedy trzeba zbierac pieniadze? Zrobie bazarek ale w tej chwili nie mam czasu, stad moje pytanie Quote
Selenga Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eski napisał(a):Z bazarków mamy już dla Piracika - jesli dobrze liczę - 248,50 zł :multi: Już nieaktualne :diabloti: Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eski napisał(a):[quote name='Maszaberla']A ja sie pytam po raz drugi - do kiedy trzeba zbierac pieniadze? No własnie, tez mnie ta kwestia nurtuje. Z bazarków trochę pieniędzy się uzbiera, ale z pewnością nie przed piątkiem :-( A w piątek przeciez ma byc operacja. Co w takim razie ? Czy lecznica zgodzi sie na zapłatę w ratach ? Juz w ten piatek? Nie doczytalam:oops: No wlasnie cioteczki, co bedzie? Quote
eski Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Maszaberla']A ja sie pytam po raz drugi - do kiedy trzeba zbierac pieniadze? No własnie, tez mnie ta kwestia nurtuje. Z bazarków trochę pieniędzy się uzbiera, ale z pewnością nie przed piątkiem :-( A w piątek przeciez ma byc operacja. Co w takim razie ? Czy lecznica zgodzi sie na zapłatę w ratach ? Quote
Monday Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 jest już 400 zł :) może przez te 3 dni jeszcze 400 się uzbiera... moje optymistyczne myślenie. Quote
tula Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Red napisz czy lecznica zgodzi się w razie czego poczekać na resztę kwoty?:cool3: Quote
red Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Dziękuję wszystkim za ogromne zaangażowanie, powiem o tym Piratowi, na pewno.... nie martwcie się, pieniędzy jest już bardzo dużo, przecież to prawie połowa kosztów, mam nadzieję, że dr Sterna nie zedrze z nas, resztę do zebranej kwoty dopłaci schronisko, rozmawiałyśmy na ten temat. Operacja jest w piątek o 17ej. Jesteście naprawdę wspaniali....:bigcool: Quote
eski Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hurrra ! Pomożemy Piracikowi :multi::multi::multi: Koniecznie wymiziaj od nas psiaczka :) Quote
tula Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Własnym oczom nie wierzę w to co przeczytałam, ale Red chyba mnie rozumiesz;) Wspaniale, że uda nam się pomóc Piracikowi, WIELKIE DZIĘKI dziewczyny:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 red napisał(a):Dziękuję wszystkim za ogromne zaangażowanie, powiem o tym Piratowi, na pewno.... nie martwcie się, pieniędzy jest już bardzo dużo, przecież to prawie połowa kosztów, mam nadzieję, że dr Sterna nie zedrze z nas, resztę do zebranej kwoty dopłaci schronisko, rozmawiałyśmy na ten temat. Operacja jest w piątek o 17ej. Jesteście naprawdę wspaniali....:bigcool: Trzymam kciuki za biedaka :oops: Jestesmy w razie czego do dyspozycji - sa bazarki, widze ze juz duzo pieniedzy z nich wyszlo, ja tez w razie czego zrobie bazarek na cito - jesli bedzie taka potrzeba Quote
red Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Maszaberla, może pomożesz nam znaleźć potem dom dla Pirata, on tak jak Milka ma jedno oczko..... ale najpierw musi przejść tę operację łapki, to już pojutrze...... Quote
anhata Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ale moze z bazarkow jeszcze sie cos uzbiera ???? dzisiaj dopiero sroda.....trzymam kciuki za operacje Pirata... Quote
Maszaberla Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 red napisał(a):Maszaberla, może pomożesz nam znaleźć potem dom dla Pirata, on tak jak Milka ma jedno oczko..... ale najpierw musi przejść tę operację łapki, to już pojutrze...... Dopiero po wakacjach bo nie ma wolnych terminow Ale zrobie co w mojej mocy... Quote
eski Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To już dziś o 17. Trzymaj się psiaczku. Powodzenia :) Quote
Recommended Posts