Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eski, podam Ci numer konta na pw. Może zaczekaj jeszcze do niedzieli, może nadejdą już wszystkie pieniążki, wtedy je prześlesz. Monday, Tula i Anhata przekazały łącznie 150 zł na operację Pirata, resztę założyła Dorka. Oddamy jej te pieniądze, a resztę uzupełni schronisko. Może w weekend pojedziemy do Pirata, zobaczymy jaka jest zmiana w poruszaniu się. Na pewno mu ciężko..... Musi mieć super domek!

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak on musi mieć super domek i jak będziecie to wymiziajcie go mocno i pamiętajcie o fotkach jeśli będzie taka możliwość;)

Posted

Otrzymałam już wszystkie wpłaty z 3 bazarków.
http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-dla-duzych-malych-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138400/ - zebrano 75,1 zł

http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-domu-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138395/ - zebrano 79,9

http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-dziecka-pupila-zabawki-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138403/ - zebrano 50,5

Czekam jeszcze na wpłaty od kilku osób (pozostałe 3 bazarki).
Red, podasz mi nr konta ? Wpłacę na razie pieniądze za te 3 bazarki

Posted

Już napisałam nr konta na pw.Nie byłam teraz w schronisku, ale wiem że Pirat czuje się dobrze. Operacja była zrobiona naprawdę fachowo, ale niestety 6 tygodni musi się łapka zrastać. Poproszę Włodiego o nowe zdjęcia Pirata, może jutro będzie w schronisku.

Posted

Dziś wymiziałam Piracika, chodzi po budynku, nie siedzi w boksie. Jest cudowny... Zdjęcia zrobiłam telefonem.

Łapecka ogolona, sztywna , ale skacę na tsech i i się psytulam.....i patsę na ciebie jednym ockiem....
To prawdziwa kulka miłości.

Posted

red, telefonem czy nie telefonem - co za różnica, jak piesek urodziwy to i na mniej wyrażnym zdjęciu niczego mu nie ubędzie :cool3:

Pierwsze zdjęcie powalające...
taka przytulanka z niego :)
A gdzie ten domek :???::niewiem:

Posted

Ja też zgadzam z Monday, Piracik na pierwszej fotce cudowny, Red zdjecie super.
Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za super bazarki.

Posted

Mimo, że nie otrzymałam jeszcze wpłat od dwóch osób (za bazarek z książkami i z biżuterią) zrobiłam rozliczenie i w poniedziałek chcę wysłac red pieniądze za następne trzy bazarki dla Pirata. Gdy otrzymam brakujące wpłaty zostaną one przekazane na konto red.

http://www.dogomania.pl/forum/f99/elegancka-bizuteria-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138402/ - zebrano 30,55

http://www.dogomania.pl/forum/f1075/madre-ksiazki-muzyka-klasyczna-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138404/ - zebrano 78,6

i bazarek, o którym pisałam w poście 83 - kwota 133,30 zł

Tak więc w poniedziałek wysyłam na konto red przelew na kwotę 243 zł. Poprzedni przelew na kwotę 206 zł (za pierwsze 3 bazarki) poszedł 7.06.
Red, proszę daj znac jak oba przelewy będą już na koncie.

Posted

Pirat jest w budynku i chodzi sobie wszędzie, choć nie za dużo, więcej odpoczywa, nie jest mu wygodnie, bo to sztywny opatrunek.

Posted

Dziś otrzymałam dwie ostatnie wpłaty za bazarki, o których pisałam w poście 89. Przelew na kwotę 33 zł wyślę jutro na konto red.

Z radością stwierdzam, ze łącznie zebraliśmy z bazarków 482 zł :multi: Jeszcze raz ślicznie dziękuje wszystkim cioteczkom za zakupy :loveu: Ogromne podziękowania przesyłam również dla cioteczki Selengi za organizację bazarków :loveu:

A teraz trzymajmy kciuki, by Piracik szybko wydobrzał i szukajmy mu dobrego domku :)

Posted

[quote name='eski']Dziś otrzymałam dwie ostatnie wpłaty za bazarki, o których pisałam w poście 89. Przelew na kwotę 33 zł wyślę jutro na konto red.

Z radością stwierdzam, ze łącznie zebraliśmy z bazarków 482 zł :multi: Jeszcze raz ślicznie dziękuje wszystkim cioteczkom za zakupy :loveu: Ogromne podziękowania przesyłam również dla cioteczki Selengi za organizację bazarków :loveu:

A teraz trzymajmy kciuki, by Piracik szybko wydobrzał i szukajmy mu dobrego domku :)
Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki:loveu:
Ja cały czas ogłaszam Piracika i mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto go bardzo pokocha, mam tylko jeden problem, nie wiem w jakim on jest wieku.

Posted

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w zbiórkę pieniędzy na operację Pirata:Rose::Rose::Rose:
Z bazarków wpłynęło 482 zł, Tula, Mondey i Anhata przekazały 150 zł, w sumie 632 zł, to bardzo dużo. Brakującą kwotę dopłaci schronisko. Z tej kwoty pokryłyśmy też koszty transportu. Operacja kosztowała 890 zł. Pirat jest wart naszego wysiłku, będzie szczęśliwym, zdrowym psem.
Dzięki za pomoc.

Posted

SUPER WIADOMOŚĆ z dnia dzisiejszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 dni temu dzwonił do mnie pan z Radomia, który zobaczył Pirata na stronie internetowej i powiedział, że taki pies mu zginął w Sylwestra, był też ze schroniska, ale w przeciwieństwie do Pirata był bardzo płochliwy. Pan przyjechał z żoną do schroniska, to nie byl ich pies ale zdecydowali się na adopcję Pirata. Nie przeszkadzało im, że ma opatrunek na łapce i nie ma oka. Bardzo fajni ludzie..... Ogromnie się cieszę......:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Cudownie :multi: cudownie :multi: cudownie :multi:
Brak mi słów po prostu.... Dziękuję dziewczyny za wszystko, co zrobiłyście dla psiaczka :) Mam nadzieję, że Piracikowi będzie dobrze w nowym domku :)
Bądź szczęśliwy Piraciku :loveu::loveu::loveu: