red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Eski, podam Ci numer konta na pw. Może zaczekaj jeszcze do niedzieli, może nadejdą już wszystkie pieniążki, wtedy je prześlesz. Monday, Tula i Anhata przekazały łącznie 150 zł na operację Pirata, resztę założyła Dorka. Oddamy jej te pieniądze, a resztę uzupełni schronisko. Może w weekend pojedziemy do Pirata, zobaczymy jaka jest zmiana w poruszaniu się. Na pewno mu ciężko..... Musi mieć super domek! Quote
tula Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tak tak on musi mieć super domek i jak będziecie to wymiziajcie go mocno i pamiętajcie o fotkach jeśli będzie taka możliwość;) Quote
tamb Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/ Quote
eski Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Otrzymałam już wszystkie wpłaty z 3 bazarków. http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-dla-duzych-malych-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138400/ - zebrano 75,1 zł http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-domu-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138395/ - zebrano 79,9 zł http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-dziecka-pupila-zabawki-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138403/ - zebrano 50,5 zł Czekam jeszcze na wpłaty od kilku osób (pozostałe 3 bazarki). Red, podasz mi nr konta ? Wpłacę na razie pieniądze za te 3 bazarki Quote
red Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Już napisałam nr konta na pw.Nie byłam teraz w schronisku, ale wiem że Pirat czuje się dobrze. Operacja była zrobiona naprawdę fachowo, ale niestety 6 tygodni musi się łapka zrastać. Poproszę Włodiego o nowe zdjęcia Pirata, może jutro będzie w schronisku. Quote
eski Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jak się czuje nasz Piracik drogi ? Ktos był może go odwiedzic ? Quote
red Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Podobno świetnie, łapka usztywniona, ale skacze za każdym czlowiekiem i patrzy w oczy.Kochany psiak. Quote
eski Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Otrzymałam juz wszystkie wpłaty z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/f1075/kosmetyki-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138397/ - zebrano 133,3 zł Czekamy jeszcze na wpłaty od 2 osób, by móc zamknąc pozostałe 2 bazarki. Quote
red Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Dziś wymiziałam Piracika, chodzi po budynku, nie siedzi w boksie. Jest cudowny... Zdjęcia zrobiłam telefonem. Łapecka ogolona, sztywna , ale skacę na tsech i i się psytulam.....i patsę na ciebie jednym ockiem.... To prawdziwa kulka miłości. Quote
Monday Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 red, telefonem czy nie telefonem - co za różnica, jak piesek urodziwy to i na mniej wyrażnym zdjęciu niczego mu nie ubędzie :cool3: Pierwsze zdjęcie powalające... taka przytulanka z niego :) A gdzie ten domek :???::niewiem: Quote
eski Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Racja Monday. Cudny pycholek ma ten nasz Piracik :) Quote
red Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Łapka jak zapałeczka, ale najważniejsze, że będzie brykał bez bólu, musimy zacząć go intensywnie ogłaszać... Quote
tula Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja też zgadzam z Monday, Piracik na pierwszej fotce cudowny, Red zdjecie super. Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za super bazarki. Quote
eski Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mimo, że nie otrzymałam jeszcze wpłat od dwóch osób (za bazarek z książkami i z biżuterią) zrobiłam rozliczenie i w poniedziałek chcę wysłac red pieniądze za następne trzy bazarki dla Pirata. Gdy otrzymam brakujące wpłaty zostaną one przekazane na konto red. http://www.dogomania.pl/forum/f99/elegancka-bizuteria-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138402/ - zebrano 30,55 zł http://www.dogomania.pl/forum/f1075/madre-ksiazki-muzyka-klasyczna-na-operacje-pirata-do-30-05-a-138404/ - zebrano 78,6 zł i bazarek, o którym pisałam w poście 83 - kwota 133,30 zł Tak więc w poniedziałek wysyłam na konto red przelew na kwotę 243 zł. Poprzedni przelew na kwotę 206 zł (za pierwsze 3 bazarki) poszedł 7.06. Red, proszę daj znac jak oba przelewy będą już na koncie. Quote
Maszaberla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cudowny, dzielny psiak:loveu: Czy jest nadal w boksie czy w biurze? Quote
red Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Pirat jest w budynku i chodzi sobie wszędzie, choć nie za dużo, więcej odpoczywa, nie jest mu wygodnie, bo to sztywny opatrunek. Quote
eski Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziś otrzymałam dwie ostatnie wpłaty za bazarki, o których pisałam w poście 89. Przelew na kwotę 33 zł wyślę jutro na konto red. Z radością stwierdzam, ze łącznie zebraliśmy z bazarków 482 zł :multi: Jeszcze raz ślicznie dziękuje wszystkim cioteczkom za zakupy :loveu: Ogromne podziękowania przesyłam również dla cioteczki Selengi za organizację bazarków :loveu: A teraz trzymajmy kciuki, by Piracik szybko wydobrzał i szukajmy mu dobrego domku :) Quote
2010 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 co za biedulek , zaraz podłączę sobie jego banerek Quote
tula Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='eski']Dziś otrzymałam dwie ostatnie wpłaty za bazarki, o których pisałam w poście 89. Przelew na kwotę 33 zł wyślę jutro na konto red. Z radością stwierdzam, ze łącznie zebraliśmy z bazarków 482 zł :multi: Jeszcze raz ślicznie dziękuje wszystkim cioteczkom za zakupy :loveu: Ogromne podziękowania przesyłam również dla cioteczki Selengi za organizację bazarków :loveu: A teraz trzymajmy kciuki, by Piracik szybko wydobrzał i szukajmy mu dobrego domku :) Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: Ja cały czas ogłaszam Piracika i mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto go bardzo pokocha, mam tylko jeden problem, nie wiem w jakim on jest wieku. Quote
red Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w zbiórkę pieniędzy na operację Pirata:Rose::Rose::Rose: Z bazarków wpłynęło 482 zł, Tula, Mondey i Anhata przekazały 150 zł, w sumie 632 zł, to bardzo dużo. Brakującą kwotę dopłaci schronisko. Z tej kwoty pokryłyśmy też koszty transportu. Operacja kosztowała 890 zł. Pirat jest wart naszego wysiłku, będzie szczęśliwym, zdrowym psem. Dzięki za pomoc. Quote
red Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 SUPER WIADOMOŚĆ z dnia dzisiejszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 dni temu dzwonił do mnie pan z Radomia, który zobaczył Pirata na stronie internetowej i powiedział, że taki pies mu zginął w Sylwestra, był też ze schroniska, ale w przeciwieństwie do Pirata był bardzo płochliwy. Pan przyjechał z żoną do schroniska, to nie byl ich pies ale zdecydowali się na adopcję Pirata. Nie przeszkadzało im, że ma opatrunek na łapce i nie ma oka. Bardzo fajni ludzie..... Ogromnie się cieszę......:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
2010 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 to rewelacja:multi: to u takich wspaniałych :loveu:ludzi Pirat się szybko wykuruje.. CUDOWNIE, że mu pomogliście !!! Quote
eski Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cudownie :multi: cudownie :multi: cudownie :multi: Brak mi słów po prostu.... Dziękuję dziewczyny za wszystko, co zrobiłyście dla psiaczka :) Mam nadzieję, że Piracikowi będzie dobrze w nowym domku :) Bądź szczęśliwy Piraciku :loveu::loveu::loveu: Quote
Monday Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 red.....nie wierzę... Pirat ma dom ??????? :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts