red Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ma....................! na pewno go odwiedzę. Ludziska zgłoszą się tylko na rtg i wyjęcie mu gwoździa w lipcu:multi:Już śpi w domku i jest miziany i ma swoją panią i pana. Słodziaczek.....:multi: Quote
eski Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A cos wiadomo jeszcze o tym domku ? Piracik jest tam jedynym zwierzaczkiem ? To w bloku czy dom z ogrodem ? Jakies dzieci w domu ? Quote
tula Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Włączam internet i dostaję na PW od Monday wiadomość, ze Piracik ma dom:multi::multi::multi:Naprawdę humor mi się bardzo poprawił Monday:lol: Bardzo się cieszę, ale tak jak Eski bardzo bym chciała wiedzieć jak najwięcej o tym domku, chociaż to że ci państwo adoptowali Piracika, który jeszcze całkiem nie wyzdrowiał naprawdę wiele mówi. Jednak zdarzają się w naszym mieście jeszcze dobrzy ludzie, którzy tak jak my kochają zwierzęta:loveu: Quote
Monday Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no dobra - już ochłonęłam trochę Taka wiadomość red dodaje tyle optymizmu, że zaczęłam wierzyć że i Floyd i Molly ( dla której widziałaś jakieś światełko) i kudłacz Chester i w ogóle na wszystkie psy czeka dom ze wspaniałymi gospodarzami :) Już trochę zwątpiłam w to wszystko jak ironia sprawiła, że Łatka tego nie doczekała....:-( Ale teraz znowu jestem pełna optymizmu, a to daje siły do wszelkiego działania :cool3: Quote
red Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Monday, tak to jest, jednego przywiozłam, inny znalazł szczęście...nie wolno wątpić. Quote
red Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 eski napisał(a):A cos wiadomo jeszcze o tym domku ? Piracik jest tam jedynym zwierzaczkiem ? To w bloku czy dom z ogrodem ? Jakies dzieci w domu ? Sądząc po adresie to blok, mam adres, na pewno tam zajrzę, ale nie wiem jeszcze kiedy. Dzieci jeśli są, to bez obaw, to lagodny piesek. Quote
eski Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 red napisał(a):Dzieci jeśli są, to bez obaw, to lagodny piesek. No wiesz, ja tam bardziej sie boje o Piracika niż o ewentualne dzieci ;) Zeby go tam nie zamęczały za nadto... A Ty poznałas osobiscie tych ludzi ? Mówisz, ze fajni ? Tak się dopytuję, bo chce byc spokojna o Piracika... chce, zeby był kochany.... Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nie wierze, zagladam do Piracika a tu tytul zmieniony :-o Sa jeszcze jednak wspaniali ludzie na tym swiecie... Jak sie ciesze :multi: Quote
red Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Nie byłam przy adopcji, ale wiem od kierowniczki, że to fajni ludzie. Natomiast rozmawiałam z tym panem telefonicznie, kiedy pytał o Pirata, bardzo przeżywał zaginięcie swojego psa. Mam adres, sama ocenię na żywo. Quote
Recommended Posts