Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

Posted

Ogryzek, który znalazł dom, postanowił wspomóc swoje ulubione kaukazki z kojca obok Siwą i Dakotę. Cały swój spadek przekazuje własnie im - 423, 58 zł!!! WSZYSTKIM DARCZYŃCOM OGRYZKA DZIEKUJEMY!

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonikowa']Ogryzek, który znalazł dom, postanowił wspomóc swoje ulubione kaukazki z kojca obok Siwą i Dakotę. Cały swój spadek przekazuje własnie im - 423, 58 zł!!! WSZYSTKIM DARCZYŃCOM OGRYZKA DZIEKUJEMY![/QUOTE]

Dziękujęmy, dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Jeszcze dostalśmy w spadku jedną stałą deklarację - 50 zł :lol:
i trzy worki Bosch My Friend po 20 kg :Rose:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/137926-Siwa-i-Dakota-stare-chore-niepotrzebne-i-bez-grosza"][IMG]http://global.images8.fotosik.pl/31/12824f506b9a9ff8.png[/IMG][/URL]

mam nadzieję, że działa

edit: działa

zaraz przejde się tez do Okiego

edit 2:
u Okiego tez jest juz podlinkowany :)

Posted

kurka, mam bana na internet prywtany w pracy. czy te bazarki są baaardzo pilne?
mój mejl idzie n a PW. prosze też o opisy ;-)

kurde, jakie leki sa potzrebne, jakos to mi z głowy wypadło. moja przyjaciółka ma sporo sterydów do oddania. i lek hamujący nowotwory. chciałam przekazać do boguszyc, ale jesli cos konkretnie potrzebne z tego, to moge przekazac biafrze a reszte do osz.

encorton 20 mg kilka opakowań
tamoxifen 20 mg 15 tabletek
tramal retard 100 mg 13 tabletek

Posted

[quote name='Soema']A ona za co?[/QUOTE]

za brak sformuowań "ach" i "och" w swoich wypowiedziach, i brak uśmiechniętych, rozanielonych emotek po każdym zdaniu. Takich: :loveu: , :multi:, :-)

...skądinąd prawda. Jednostki szkodliwe społecznie, wzniecające kłótnie, bijące pianę bez pokrycia w czynach - należy eliminować :mad:

Posted

[quote name='kinga']za brak sformuowań "ach" i "och" w swoich wypowiedziach, i brak uśmiechniętych, rozanielonych emotek po każdym zdaniu. Takich: :loveu: , :multi:, :-)

...skądinąd prawda. Jednostki szkodliwe społecznie, wzniecające kłótnie, bijące pianę bez pokrycia w czynach - należy eliminować :mad:[/QUOTE]
Kurtka wodna...nic z tego nie rozumiem....

Posted

[quote name='Diuna B.']Kurtka wodna...nic z tego nie rozumiem....[/QUOTE]

I nie zrozumiesz. Nawet nie próbuj.:p

Nawet jak bym Ci podesłała wątek do poczytania, nic z niego nie zrozumiesz bo moderatorzy pousuwali posty, w tym posty camary, za które została zbanowana :evil_lol:.
A tylko pytała o konkrety, ale konkrety nie były na rękę dla modów (oj, zaraz ja dostanę bana :diabloti:)

Generalnie tam się kłócą, nie bardzo wiem o co - a stron jest z 90 :evil_lol:
a masz, a co, a poczytaj sobie:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-niecaA-kiem-GA-UCHY-Filipek-juA-w-hotelu-odzyskuje-wiarAE-w-czA-owieka[/url]

Posted

a wracajac do Dakoty i Swiej
czy one sa na jakiejs mocno specjalistycznej karmie?
Dakota na nerkowej?

jak ato konkretnie karma?
i ile jej zjadają miesięcznie?

Posted

Zdjęcia Siwej i Dakoty są wspaniałe. Psice śliczne, zadbane, futerko odrasta :-) Jeśli ten bazarek aktualny to mogę dorzucić 1 parę nowych butów ochronnych trixe w rozmiarze M i jedną parę rozmiar L, takich jakie sa na tym zdjęciu: [url]http://animalia.pl/produkt,8034,74,Trixie_Buty_ochronne_dla_psa.html[/url] Buty są nowe, ale bez pudełek.

Posted

Kiedys Camara tez dostala bana i to tez za nic. Wtedy na skutek zgranej akcji dogomaniakow bana usunieto.
Moze tak maly replay tamtej akcji, no bo jak banuja takich ludzi jak Camara, to dogomania traci sens :(((

Posted

Ktoras z dogomaniaczek zalozyla nowy watek na temat zbanowania Camary i tam post po poscie dogomaniacy pisali o dzialaniach Camary na rzecz zwierzakow i prosili o skasowanie bana..