sonikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ogryzek, który znalazł dom, postanowił wspomóc swoje ulubione kaukazki z kojca obok Siwą i Dakotę. Cały swój spadek przekazuje własnie im - 423, 58 zł!!! WSZYSTKIM DARCZYŃCOM OGRYZKA DZIEKUJEMY! Quote
Biafra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='sonikowa']Ogryzek, który znalazł dom, postanowił wspomóc swoje ulubione kaukazki z kojca obok Siwą i Dakotę. Cały swój spadek przekazuje własnie im - 423, 58 zł!!! WSZYSTKIM DARCZYŃCOM OGRYZKA DZIEKUJEMY![/QUOTE] Dziękujęmy, dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Jeszcze dostalśmy w spadku jedną stałą deklarację - 50 zł :lol: i trzy worki Bosch My Friend po 20 kg :Rose: Quote
Camara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Biafra... nie masz więcej takich zasobnych Ogryzków??? :-) niech mu się zatem wspaniale wiedzie w swoim nowym domu!!! Quote
Camara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 nie mogę edytować postów!!! czy ktoś mógłby poprawnie podlinkować banerek Siwej i Dakoty? i może Okiego też... plisssss!!!! Quote
3 x Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/137926-Siwa-i-Dakota-stare-chore-niepotrzebne-i-bez-grosza"][IMG]http://global.images8.fotosik.pl/31/12824f506b9a9ff8.png[/IMG][/URL] mam nadzieję, że działa edit: działa zaraz przejde się tez do Okiego edit 2: u Okiego tez jest juz podlinkowany :) Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 kurka, mam bana na internet prywtany w pracy. czy te bazarki są baaardzo pilne? mój mejl idzie n a PW. prosze też o opisy ;-) kurde, jakie leki sa potzrebne, jakos to mi z głowy wypadło. moja przyjaciółka ma sporo sterydów do oddania. i lek hamujący nowotwory. chciałam przekazać do boguszyc, ale jesli cos konkretnie potrzebne z tego, to moge przekazac biafrze a reszte do osz. encorton 20 mg kilka opakowań tamoxifen 20 mg 15 tabletek tramal retard 100 mg 13 tabletek Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kundelkowa Skarbonka przesyła dla panienek 50 zł :) Quote
Soema Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='obraczus87']Kundelkowa Skarbonka przesyła dla panienek 50 zł :)[/QUOTE] :Rose: Camara ma bana, czy się mi w oczach mieni? Quote
sonikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Soema']:Rose: Camara ma bana, czy się mi w oczach mieni?[/QUOTE] I to świeżutkiego!! Ktoś wie co się stało? Quote
Biafra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Soema']:Rose: Camara ma bana, czy się mi w oczach mieni?[/QUOTE] Nie mieni Ci się :shake: Quote
Soema Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Biafra']Nie mieni Ci się :shake:[/QUOTE] A ona za co? Quote
3 x Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 na allegro Dakoty i Freda zeszło 60 cegiełek dziekuję kupujacym i reklamującym :) Quote
kinga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Soema']A ona za co?[/QUOTE] za brak sformuowań "ach" i "och" w swoich wypowiedziach, i brak uśmiechniętych, rozanielonych emotek po każdym zdaniu. Takich: :loveu: , :multi:, :-) ...skądinąd prawda. Jednostki szkodliwe społecznie, wzniecające kłótnie, bijące pianę bez pokrycia w czynach - należy eliminować :mad: Quote
Diuna B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='kinga']za brak sformuowań "ach" i "och" w swoich wypowiedziach, i brak uśmiechniętych, rozanielonych emotek po każdym zdaniu. Takich: :loveu: , :multi:, :-) ...skądinąd prawda. Jednostki szkodliwe społecznie, wzniecające kłótnie, bijące pianę bez pokrycia w czynach - należy eliminować :mad:[/QUOTE] Kurtka wodna...nic z tego nie rozumiem.... Quote
karina1002 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Diuna B.']Kurtka wodna...nic z tego nie rozumiem....[/QUOTE] I nie zrozumiesz. Nawet nie próbuj.:p Nawet jak bym Ci podesłała wątek do poczytania, nic z niego nie zrozumiesz bo moderatorzy pousuwali posty, w tym posty camary, za które została zbanowana :evil_lol:. A tylko pytała o konkrety, ale konkrety nie były na rękę dla modów (oj, zaraz ja dostanę bana :diabloti:) Generalnie tam się kłócą, nie bardzo wiem o co - a stron jest z 90 :evil_lol: a masz, a co, a poczytaj sobie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-niecaA-kiem-GA-UCHY-Filipek-juA-w-hotelu-odzyskuje-wiarAE-w-czA-owieka[/url] Quote
karina1002 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Soema']:Rose: Camara ma bana, czy się mi w oczach mieni?[/QUOTE] Biafra, a na długo ma camara tego bana ???? Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Biafra']Na miesiąc[/QUOTE] Dobrze, że tylko na miesiąc. Quote
3 x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a wracajac do Dakoty i Swiej czy one sa na jakiejs mocno specjalistycznej karmie? Dakota na nerkowej? jak ato konkretnie karma? i ile jej zjadają miesięcznie? Quote
Lidan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zdjęcia Siwej i Dakoty są wspaniałe. Psice śliczne, zadbane, futerko odrasta :-) Jeśli ten bazarek aktualny to mogę dorzucić 1 parę nowych butów ochronnych trixe w rozmiarze M i jedną parę rozmiar L, takich jakie sa na tym zdjęciu: [url]http://animalia.pl/produkt,8034,74,Trixie_Buty_ochronne_dla_psa.html[/url] Buty są nowe, ale bez pudełek. Quote
samoglow Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kiedys Camara tez dostala bana i to tez za nic. Wtedy na skutek zgranej akcji dogomaniakow bana usunieto. Moze tak maly replay tamtej akcji, no bo jak banuja takich ludzi jak Camara, to dogomania traci sens :((( Quote
samoglow Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ktoras z dogomaniaczek zalozyla nowy watek na temat zbanowania Camary i tam post po poscie dogomaniacy pisali o dzialaniach Camary na rzecz zwierzakow i prosili o skasowanie bana.. Quote
Recommended Posts