Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga']

- i jak to z koleżankami bywa, od razu pretensje, ze ona NIC NIE WIE, i wielkie oczy, ze KOLEJNY pies ze schroniska, i dopiero po jakimś czasie spojrzała na datę. A był to styczeń 2004 :-) :-)
[/QUOTE]

Kochana, Twój post choć jeden "wyskoczy".

Mojego żadnego nie znajdziesz, bo ja się zalogowałam w 2006 r.:diabloti:

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karina1002']

Mojego żadnego nie znajdziesz, bo ja się zalogowałam w 2006 r.:diabloti:[/QUOTE]

...aż sprawdziłam.
Pocieszam - bogata literatura karinowych postow z października i listopada 2006 - dostępna czytelnikom forum. Po tym czasie - ślad po Karinie urywa się ostatecznie :-(

Posted

[quote name='sleepingbyday']
tzn jesteście, ale nic nie piszecie.[/QUOTE]

my jak my - ale taka Biafra, dla przykładu.

Niby poważna osoba, tych psów naściągała z całej Polski - a co o niej wiemy?
:-(
cos tam popisała wiosną i jesienią 2006 - i tyleśmy ją widzieli.

Posted

[quote name='kinga']my jak my - ale taka Biafra, dla przykładu.

Niby poważna osoba, tych psów naściągała z całej Polski - a co o niej wiemy?
cos tam popisała wiosną i jesienią 2006 - i tyleśmy ją widzieli.
:-([/QUOTE]

Rozumiem, że to jakiś gruby żart, tak??
Niestosowny w każdym razie. Biafra nie "naściągała'" psów - ona te psy zgadza sie ratować. I często zostaje sama i z psem i z kosztami. Nawet nie będe tego tłumaczyć, bo szkoda mi na to czasu.

Posted

[quote name='sonikowa']Rozumiem, że to jakiś gruby żart, tak??
Niestosowny w każdym razie. Biafra nie "naściągała'" psów - ona te psy zgadza sie ratować. I często zostaje sama i z psem i z kosztami. Nawet nie będe tego tłumaczyć, bo szkoda mi na to czasu.[/QUOTE]

Ot i widzisz Kinga,

trzymaj język za zębami, bo nie wszyscy rozumieją Twoje głupie żarty:roflt:

[B]sonikowa[/B], wyluzuj, to jest żart. Wierz mi. I Biafra też wie, że to jest żart.... mam nadzieję :p
Czasami tak lubimy se pogadać, co by nie zgłupieć do reszty.

ps. I jakbyś przeczytała kilka postów wcześniej, wiedziałabyś że to żart.

Posted

[quote name='sonikowa']Rozumiem, że to jakiś gruby żart, tak??
Niestosowny w każdym razie. Biafra nie "naściągała'" psów - ona te psy zgadza sie ratować. I często zostaje sama i z psem i z kosztami. Nawet nie będe tego tłumaczyć, bo szkoda mi na to czasu.[/QUOTE]

sonikowa - nie musisz mnie tłumaczyć przed Biafrą :-), rzeczywiscie szkoda Twojego czasu.

z Biafrą znam się znacznie dłużej, niż Ty, także osobiście, ponadto dwa stare kaukazy ( których wątków, dość głośnych, masz prawo nie znać, bo to starsze wątki) ma właśnie ode mnie - więc uwierz, kochana, wiem, że takich osob, jak ona, ze świecą szukać

( Biafra - zanotuj, proszę, co o Tobie wypisuję :-) :-) )

A teraz wytłumaczę, co autor miał na myśli :roll::
moja wypowiedź dotyczyła TYLKO I WYŁĄCZNIE żartobliwego marudzenia kilku osób w poprzednich postach, że kiedyś można było przejrzeć posty użytkowników dogo, począwszy od najświeźszych - a teraz tej opcji nie ma.
Wydawało mi się, że to jasno wynika z mojej wypowiedzi?

...osoby, które mnie znają, wiedzą, że nie przepadam za płakaniem na wątkach tudzież patosem.
Płaczę zaprzyjaźnionym w słuchawkę :-)

Więc jeszcze raz powtarzam dla tych, co nie złapali - TO BYŁ ŻART. BIAFRA JEST OK :lol:

Posted

O proszę jaki ruch :cool3: na wątku się uczynił. Czyżby Kinga miała jakiegoś starego kaukaza do oddania ? :evil_lol:
To uprzedzam :eviltong: nasz Mojo jest pierwszy w kolejce.
A poważnie to miło widzieć.
Sonikowa, nie złość się na Kingę - po prostu na starych wątkach kaukazich panowała dość swobodna i przyjacielska atmosfera, dopuszczająca różne docinki... jakby sięgnąć pamięcią to chyba nie tylko docinki :diabloti:

Posted

[quote name='KWL']O proszę jaki ruch :cool3: na wątku się uczynił. Czyżby Kinga miała jakiegoś starego kaukaza do oddania ? :evil_lol:
[/QUOTE]

ma, nawet dwa :p
ale za młode dla Biafry :roll:
KWL - bierz Ty, bo to okazja - młode, zdrowe i całkiem kaukazie :eviltong: (mam w tym interes, bo Kinga przestanie mi marudzić):evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa i flatki']A ja mam piękną, młodą i bezdomną prawieniufkę do oddania ( patrz banerek bez podpisu) - komu, komu ?[/QUOTE]

Ewa i flatki - machniemy dwa młode całkiem-kaukazy za jedną prawieniufkę?
Wiesz, niufka skundlona, a kaukazy czystej krwi :-P, dlatego taki przelicznik :diabloti::-)

choć i tak uważam, że Biafrze przydałoby się trochę swiezej kaukaziej krwi.
...młodej
(żeby KWL nie krzyczał, że się przed jego starego Mojo wpycham :-P)

Posted

[quote name='Camara']ma, nawet dwa :p
ale za młode dla Biafry :roll:
KWL - bierz Ty, bo to okazja - młode, zdrowe i całkiem kaukazie :eviltong: (mam w tym interes, bo Kinga przestanie mi marudzić):evil_lol:[/QUOTE]
I co, na balkonie będzie je trzymał?! :mad:

Posted

Ja się nie zloszczę, na dogo jestem w porównaniu z wami tylko rok, ale podobno ostatnio wszystko się tu psuje, więc juz nie takie oskarżenia tu widziałam. Fakt, poczucie humoru mi już ostatnio zaniklo.

Ewo, co z tą prawie niufką? Daj mi linka, podrzuce niufiarzom.

Posted

[quote name='kinga']one mają futro, to nie zmarzną :-P[/QUOTE]
Ale ja się nie zgadzam! Jeśli już zagospodarowywać balkon jako kolejny boks, to na coś z "naszego" schroniska: Mojo, Boruta czy Magnat to rozumiem :eviltong: a nie jakieś obce kaukazy :roll:

Posted

[quote name='morisowa']Ale ja się nie zgadzam! Jeśli już zagospodarowywać balkon jako kolejny boks, to na coś z "naszego" schroniska: Mojo, Boruta czy Magnat to rozumiem :eviltong: a nie jakieś obce kaukazy :roll:[/QUOTE]

to zrobimy roszadę: ja Wam dowiozę moje, wymieszamy je wszystkie razem, ze dwa, wybrane na chybił-trafił - ulokujemy u KWLa na tym balkonie - a reszte wyślemy do Biafry.
Będzie sprawiedliwie :-P

Posted

A może Gwiazda ? O Dumce-Ziucie (kaukazik-miniaturka) czy Akrze (prawie że anatolianka) to już nawet nie wspomnę :-) Uch ten balkon to musiałby lekką ręką co najmnie 200m2 mieć :evil_lol:

Posted

[quote name='KWL']A może Gwiazda ?[/QUOTE]
ekhm?! A co na to twoja Roxanka?????
RudaRyra w odstawkę pójdzie tak? :angryy: Amstaff miniaturowy się znudził, teraz jakąś kaukazią Gwiazdę wolisz..? ech, faceci :roll:

Posted

Tak się zastanawiam,[B] Kinga [/B]...
Czy Twoje piękne okolice tak już skażone , że wszystkie ryby wyzdychały :roll:
Tran przestali produkować :mad:?
Tak sobie głośno myślę - bo my z Camarą już na głowie stajemy, żeby dla Freda i Siwej zorganizować :shake:
O Gandalfie nie wspomnę :razz:

Camara już baniak wykombinowała i tylko przestawia pusty z miejsca na miejsce.
Może w ostateczności , jak będziesz wysyłać zdjęcia tych młodych pięknych kaukazów - co tranu nie potrzebują :angryy: to spakuj nam pół wiaderka świeżych ryb- będziemy musiały same ten tran wykręcić :placz:

Uprzedzę Camarę, że masz pokojowe zamiary i żeby nie padła jak dostanie od Ciebie przesyłkę z rybami :evil_lol:

Posted

[quote name='kinga']to zrobimy roszadę: ja Wam dowiozę moje, wymieszamy je wszystkie razem, ze dwa, wybrane na chybił-trafił - ulokujemy u KWLa na tym balkonie - a reszte wyślemy do Biafry.
Będzie sprawiedliwie :-P[/QUOTE]
Pomysł ciekawy, pomysłowy, nie ma co. Może kiedyś do zastosowania ;) Ale póki co problem polega na tym, że tak zasadniczo to ten balkon nie u KWLa jest...

Posted

[quote name='Biafra']Tak się zastanawiam,[B] Kinga [/B]...
Czy Twoje piękne okolice tak już skażone , że wszystkie ryby wyzdychały :roll:
Tran przestali produkować :mad:?
Tak sobie głośno myślę - bo my z Camarą już na głowie stajemy, żeby dla Freda i Siwej zorganizować :shake:
O Gandalfie nie wspomnę :razz:

Camara już baniak wykombinowała i tylko przestawia pusty z miejsca na miejsce.
Może w ostateczności , jak będziesz wysyłać zdjęcia tych młodych pięknych kaukazów - co tranu nie potrzebują :angryy: to spakuj nam pół wiaderka świeżych ryb- będziemy musiały same ten tran wykręcić :placz:

Uprzedzę Camarę, że masz pokojowe zamiary i żeby nie padła jak dostanie od Ciebie przesyłkę z rybami :evil_lol:[/QUOTE]

Biafra - ja nie będę wysyłać ZDJĘĆ młodych, pięknych kaukazów - tylko Ci wyślę od razu SAME kaukazy - po co się rozdrabniać?? :razz:

...i kłamiesz :shake: - regularnie pytam Camary, co u Biafry - i wysłuchuję, ze ho-ho! - a ani słowem się nie zająknęła, ze dawno dawno temu miałam Ci coś z rybami załatwić :oops:, i że pomstujesz na mnie, iż na śmierć zapomniałam :oops:
( szczerze mówiąc, nawet teraz nie do końca sobie przypominam, co to miało być - jakieś delfinarium zamierzałaś otworzyć? oceanarium?)

i teraz to wypisujesz: piękne twoje strony - a jak przyjechałaś do mnie, to od razu było:
- ja muszę wracać, bo jakiś taki NIEPOKÓJ TU CZUJĘ

...jakbym mieszkała Bóg-wie-gdzie :placz: