Spinca Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 majqa napisał(a):Dom dla Newtona się trafia? :-o Może zmień tytuł? Swoją drogą napisz proszę do Pixie. Kto wie, czy nie poleci Ci kogoś. Coś taka zdziwiona? To Twoja sprawka :loveu: Quote
Spinca Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Na górę Newton! Dziewczyny pomóżcie, proszę! Ten pies całe życie miał PANA. Może mieć znowu, jest o krok. To tylko 45 km od Gliwic, 45 od Kędzierzyna, 20 od Rybnika.... Nie ma nikogo z tych okolic? :-( Quote
majqa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Prosimy o pomoc w sprawdzeniu domku dla Newtona!!! Quote
Spinca Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 GoniaP napisał(a):I jaki plan?? Czekam na odzew. Robię allegro i tańczę indiański taniec przyspieszający czas.... mam w d... wakacje. Chcę żeby się skończyły, bo dramat z adopcjami :-( Quote
mosii Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 a do Newtonka przyjezdza jutro albo w poniedziałek super Pani na zapoznanie:cool3::cool3::cool3: :kciuki: Quote
Spinca Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Pani do Moniki nie przyjedzie, ale nie muszę nikomu tłumaczyć, ze na odległość można się zakochać z powodzeniem. I tak się stało. Newton czeka na swoją nową Panią u mosii :) Jestem przeszczęśliwa. Newtonku, poszło Ci wspaniale :) Quote
donacja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wspaniałe wieści:multi:. Bądź Newtonku szczęśliwy w swoim nowym domu. Bo co do tego, że Pani będzie szczęśliwa z Tobą nie mam wątpliwości-w końcu sama też mam collie;) Quote
majqa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jak przedstawia się sprawa Newtonka? Kiedy ma ostatecznie trafić do nowego domku? Tytuł nie wskazuje, by psiak już tam był, za to dział wątku tak. Jak to wygląda? Quote
Recommended Posts